roompot logo

Roompot Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Dinsdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Woensdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Donderdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Vrijdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Zaterdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Zondag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelike belkosten

Mocht je wel eens op vakantie gaan in eigen land, dan ken je Roompot Vakanties vast al. Vooral in Nederland heeft het bedrijf namelijk een groot aanbod in vakantieparken. Roompot is echter niet alleen nationaal actief – ook als je eropuit wil in een ander land kan de aanbieder je helpen. Met 200 bungalowparken en 23 campings verspreid door heel Europa kun je overal van de vakantie van je leven genieten. Of je huisje of tent nou midden in de natuur of dichtbij het strand ligt, Roompot staat garant voor een fijne en voordelige vakantie.

Roompot’s mooie vakanties komen niet uit de lucht vallen: meer dan 50 jaar geleden begon het met één simpele camping. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontpopt als een leidende vakantieparkenketen die precies weet wat een vakantie nou zo fijn maakt. Rond 2010 kwam er naast de Nederlandse Roompot-parken ook het nieuwe Roompot Reizen – de mogelijkheid om naar een park te gaan die alles heeft wat je van een Roompot-vakantiepark verwacht, maar dan onder andere ook in Frankrijk, Duitsland en België. Dat is goed nieuws voor de echte Roompot-fans: veel klanten blijven steeds terugkomen bij de parken van het Nederlandse bedrijf.

Tegenwoordig is Roompot Vakanties een modern bedrijf. Alle vakanties kunnen tegenwoordig op Roompot.nl geboekt worden, waar je altijd de mooiste parken en de nieuwste aanbiedingen kunt vinden. Daarnaast blijft het bedrijf haar werkzaamheden uitbreiden, met als uitgangspunt dat iedereen op vakantie moet kunnen. Zo zijn er ook Roompot-parken met voorzieningen voor mindervaliden, en wordt er aandacht besteed aan speciale zorgvoorzieningen voor hen die dat nodig hebben. Zo kan de hele familie mee op Roompot-vakantie. Het maakt niet uit wat voor leeftijd of gezondheid de gasten hebben, Roompot heet ze een warm welkom.

Roompot korting en kortingscode

Een fijne vakantie kan al snel in de papieren lopen. Je betaalt je huisje of campingplaats, je wil ook wat van de omgeving zien, en er moet natuurlijk ook lekker gegeten worden. Gelukkig is Roompot van zichzelf al een voordelige plek om je vakantie te boeken. Je vindt op Roompot.nl vaak allerlei aanbiedingen, en natuurlijk de nieuwste last minutes. Toch vinden wij dat het altijd goedkoper kan: als je op vakantie gaat van je zuurverdiende geld, dan is wat minder kwijt zijn helemaal niet vervelend. Daarom vind je op Klantenservicecontact altijd de nieuwste kortingscodes voor Roompot Vakanties. Blijf deze pagina daarom checken als je binnenkort op vakantie wil – wie weet vind je het perfecte vakantiehuisje voor jou, maar dan nóg voordeliger dan normaal.

Roompot aanbod

De Roompot-vakantieparken zijn een begrip in Nederland, maar wist je ook dat het bedrijf allerlei parken, campings en hotels verspreid door Europa heeft liggen? Naast een breed aanbod aan huisjes aan de Nederlandse kust en in het hart van de natuur, vind je ook accommodatie in Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Italië én Spanje! Overal zijn Roompot-parken voorzien van de faciliteiten die jij belangrijk vindt. Voor de jongere gasten hebben de meeste parken een enthousiast animatieteam, voor het hele gezin vind je bijvoorbeeld zwembaden en bowlingbanen. Daarnaast kun je ook altijd een heerlijk hapje eten in een van de restaurants.

Maar naast de mooie Roompot-parken is het natuurlijk ook belangrijk dat je een fijn huisje hebt. Op Roompot.nl kun je daarom zoeken naar de dingen die jij in je huisje wil zien. Of dat nou een ligging op het zuiden is of een sauna in je vakantiewoning. Om het huisje heen ligt vaak prachtige natuur, en een groot deel van de vakantiewoningen is vrijstaand zodat je heerlijk van je rust kunt genieten. De meeste huisjes zijn ook voorzien van kookfaciliteiten. Daardoor kun je ook wanneer je wil zelf koken, en een avondje thuis blijven in je comfortabele vakantiehuis. Ook als je een huisdier wil meenemen, of juist allergisch bent voor huisdieren, zijn er altijd genoeg vakantiewoningen voor je te vinden. Ten slotte zijn er ook gelijkvloerse huisjes en woningen die speciaal ingericht zijn voor mindervalide gasten. Kortom, er is een Roompot-vakantiehuis voor iedereen. Je vindt in ieder huisje alles wat je nodig hebt om je vakantie comfortabel door te komen, maar in sommige huisjes ook een heleboel handige en fijne extra’s. Het is maar net waar je naar op zoek bent.

Roompot betalen

Een vakantiewoning reserveren op Roompot.nl is simpel en snel – en je vindt er betaalmogelijkheden voor iedereen. Je kunt betalen via iDEAL en Visa-, MasterCard-, en American Express-creditcards. Daarnaast is ook PayPal een optie. Ben je er vroeg bij, dan betaal je binnen twee weken na je reservering de helft van het bedrag, en uiterlijk acht weken voor vertrek de rest. Mocht je het bedrag liever in termijnen betalen, dan kan dat bij Roompot ook. Je mag dan zelf kiezen in hoeveel termijnen je wil betalen. Heb je een last minute-boeking gedaan, dan moet je het bedrag meestal in één keer betalen via iDEAL of creditcard.

Roompot annuleren

Mocht je uiteindelijk toch niet op vakantie kunnen bij Roompot, dan is het goed om te weten hoe je je reis kunt annuleren. Het is altijd beter om zo vroeg mogelijk te annuleren – bij annulering meer dan drie maanden voor aankomst betaal je slechts 15% van de huurprijs. Bij twee maanden loopt dat op tot 50%, bij één maand tot 75%. Wel kun je een annuleringsverzekering afsluiten op Roompot.nl. Daarmee kun je bij een aantal onvoorziene omstandigheden al het annuleringsgeld vergoed krijgen. Zo weet je dat als het écht niet anders kan, je annulering niet te veel geld gaat kosten.

Roompot klantenservice

Op Roompot.nl zijn er een heleboel mogelijkheden om in contact te komen met de professionele klantenservice. Omdat je vragen hebt over de site, of als je op vakantie bent en ergens hulp bij nodig hebt. Het meeste kun je online zelf regelen op Mijn Roompot. Daar kun je al je boekingen bekijken, extra’s bijboeken én je betalingen in de gaten houden. Mocht je een andere vraag hebben, dan is de klantenservice van Roompot iedere dag telefonisch bereikbaar, maar ook via WhatsApp, Facebook, Twitter en een livechat. Heeft je vraag wat minder haast, dan kun je een mailtje sturen met het contactformulier op de site.

Facebookpagina van Roompot

roompot facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Roompot, bezoek het Facebook account van Roompot en stel direct jouw vraag.

Twitter van Roompot

roompot twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Roompot, bezoek het Twitter account van Roompot en stel direct jouw vraag.

Website van Roompot

roompot website

Bezoek de website van Roompot om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Roompot

Adresgegevens van Roompot

Roompot is gevestigd op het adres Schuverweg 2, 4462 HK, Goes. De exacte locatie van Roompot zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *