prenatal logo

Prenatal Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Dinsdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Woensdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Donderdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Vrijdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Zaterdag: Van 09:30 t/m 18:00 uur

Zondag: Van 11:00 t/m 17:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over Prenatal

De geboorte van je kindje is voor elke ouder natuurlijk iets prachtigs. Al ver voordat het kindje geboren is ga je natuurlijk al op zoek naar de meest handige of meeste leuke producten die je later kan gebruiken wanneer je kindje geboren is. Maar waar moet je dit doen? Want je wil natuurlijk wel goed geholpen worden door mensen die al je vragen kunnen beantwoorden. Dan ben je bij Prenatal zeker op het goede adres. Naast een erg grote webwinkel beschikken zij namelijk ook over diverse fysieke winkels in Nederland zodat er altijd wel een Prenatal winkel bij jou in de buurt is. Er zijn namelijk momenteel al 57 winkels! Je kan terecht bij Prenatal voor werkelijk alles voor jou als ouder of aanstaande ouder en je kindje. Zo kun je er al meteen terecht aan het begin van de zwangerschap wanneer je merkt dat je lichaam begint te veranderen. Prenatal beschikt namelijk over een erg groot assortiment van zwangerschapskleding. Ook voor alle spulletjes die je al koopt voordat de baby geboren is kun je kopen bij Prenatal. Denk hier bijvoorbeeld aan een kinderwagen, kleertjes of aan bedje. Ook voor de wat oudere kindjes heeft Prenatal nog erg voor producten. Zo verkopen ze bijvoorbeeld diverse buggy’s voor wanneer je kindje uit de kinderwagen is gegroeid of kleding voor al wat grotere kinderen. Dus voor elke periode van je kindje kan je slagen bij Prenatal. Er zijn in totaal 20 Megastores en 37 Citystores in Nederland te vinden van Prenatal. Deze zijn onder andere te vinden in: Breda, Tilburg, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. Het verschil tussen Megastores en Citystores is dat Megastores de grootste types winkel zijn van Prenatal met het grootste assortiment van zowel kleding als inrichting. De Citystores zijn meer ingericht om de eerste benodigdheden te kunnen kopen en zijn hierdoor wat kleiner, maar zeker niet minder leuk om naartoe te gaan!

Prenatal kortingscode

Op de website van Prenatal staan er het hele jaar door diverse producten waar op dat moment korting is. Deze zijn veelal direct te vinden wanneer je website opent of bij de specifieke productpagina’s. Ook krijg je regelmatig bij diverse producten cashback. Dit betekent dat wanneer je bij aankoop van bijvoorbeeld een autostoel van een specifiek merk een bepaald geldbedrag terugkrijgt. Dit kan soms wel oplopen tot wel €50, – euro! Naast deze kortingen kun je ook nog eens korting krijgen op je aankoop door de kortingcoupons in te wisselen die verkrijgbaar zijn op onze website Klantenservicecontact.nl. Deze kun je verzilveren bij het bestellen van bestelling waardoor het aankoopbedrag direct zal worden aangepast. Super handig dus!

Prenatal Tweelingkorting

Speciaal voor de ouders die een tweeling krijgen heeft Prenatal iets leuk bedacht! Omdat je dan natuurlijk twee keer zoveel moet kopen, wil Prenatal ouders daar graag mee helpen en hebben ze een leuke actie bedacht. Ze doen dit met de zogenoemde tweelingkorting. Dit wil zeggen dat wanneer je twee identieke producten koopt bij Prenatal, je 15% korting krijgt op het tweede artikel. Helaas is deze korting wel alleen geldig in de winkels van Prenatal en niet in de webwinkel. Dus wanneer je een tweeling hebt of verwacht, kan het dus een tip zijn om eens naar een Prenatal winkel te gaan.

Prenatal Bestellen & Betalen

Wanneer je een kijkje neemt op de website van Prenatal en je komt artikelen tegen die je graag wil hebben, kun je deze bestellen. Je kan dit doen door deze producten in de gewenste kleur of maat te plaatsen in je winkelwagentje. Hier kun je daarna kiezen om door te gaan met de bestelprocedure. Er wordt als eerste aan je gevraagd om je gegevens in te vullen of in te loggen wanneer je al een account hebt. Je hoeft bij Prenatal niet persé een account te hebben om iets te kunnen bestellen, maar het is natuurlijk wel handig wanneer je vaker iets besteld bij Prenatal omdat je dan niet elke keer al je gegevens in moet vullen. Als laatste moet je voor een betaalmethode kiezen om je bestelling af te ronden. Bij Prenatal kan dit bijvoorbeeld via iDeal, PayPal of met een Visa of MasterCard. Bij iDeal en Paypal wordt het bedrag direct van je rekening gehaald en wordt de bestelling dus ook direct verzonden, maar bij creditcard wordt het geld pas later van je rekening gehaald.

Prenatal Verzending

Bij Prenatal kun je er voor kiezen om je pakketje naar huis te laten sturen. Wanneer je op werkdagen vóór 14.00 uur een bestelling plaatst, heb je het pakketje zelfs de volgende werkdag al in huis. Wanneer je bestelling meer dan €30, – euro kost, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Anders bedragen de verzendkosten €4,95 euro. Verder kun je er ook voor kiezen om je pakketje op te halen in één van de Prenatal winkels. Je kan zelf helemaal kiezen naar welke winkel je het pakketje graag wil sturen en dit kost je helemaal niks! De bezorgtijd is voor deze optie wel iets langer, deze kan namelijk oplopen tot ongeveer 8 werkdagen. Let er wel op dat wanneer je het pakketje op wil halen in de winkel, dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt!

Prenatal Retourneren

Na het ontvangen van je pakketje heb je 14 dagen om te beslissen of je het artikel of de artikelen graag wil houden. Wanneer je beslist dat je het terug wil sturen kan je dit doen binnen deze termijn wanneer de artikelen natuurlijk niet gebruikt of beschadigd zijn terug te sturen. Je kan dit doen door zelf het pakketje terug te sturen, de kosten hiervoor bedragen €6,95 euro! Ook kun je het pakketje retourneren in de winkel, dit kost natuurlijk helemaal niks. Wanneer de artikelen in goede orden zijn ontvangen bij Prenatal, zal het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening staan.

Prenatal Klantenservice

Wanneer je vragen hebt over producten of over de service van Prenatal kun je op de website kijken bij de meest gestelde vragen. Hier staan namelijk enorm veel vragen op met uitgebreid antwoord, waardoor je meestal al direct geholpen kunt worden. Wanneer je toch liever contact op wil nemen met de klantenservice van Prenatal, omdat je bijvoorbeeld iets persoonlijks wil vragen of je vraag niet tussen de meest gestelde vragen staat kan dit ook. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected] Maar je kan ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 088-3320040. Dit kun je doen op werkdagen van 8:30 uur tot 21:00 uur. Of op zaterdag van 9:30 uur tot 18:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Facebookpagina van Prenatal

prenatal facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Prenatal, bezoek het Facebook account van Prenatal en stel direct jouw vraag.

Twitter van Prenatal

prenental twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Prenatal, bezoek het Twitter account van Prenatal en stel direct jouw vraag.

Website van Prenatal

prenatal website

Bezoek de website van Prenatal om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Prenatal

Adresgegevens van Prenatal

Prenatal is gevestigd op het adres Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort. De exacte locatie van Prenatal zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.