Menzis Zorgverzekeraar

Menzis Zorgverzekeraar Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (6) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Menzis Zorgverzekering Inloggen

Als je wilt weten hoe je bij mijn menzis zorgverzekering inloggen kan, hebben we een stappenplan voor je uitgeschreven. Hier leggen we volledig uit hoe het inloggen in zijn werk gaat en wat je hiervoor nodig hebt. Om in te loggen bij mijn menzis dien je te beschikken over een digid. Indien je nog géén digid hebt leggen we je hieronder uit hoe je deze eenvoudig kunt aanvragen.

Digid aanvragen

Wanneer je niet beschikt over een eigen digid, dan kun je deze kosteloos aanvragen. Voor het aanvragen van een digid ga je naar de website http://www.digid.nl
Volg de volgende stappen.

 1. Klik op ‘Aanvragen’. Als voorbeeld hebben we een foto bijgevoegd.
 2. Er verschijnt nu een scherm waar je je persoonlijke gegevens in moet vullen.

In het veld burgerservicenummer vult je je burgerservicenummer in. Dit nummer vindt je terug op je paspoort, id kaart, rijbewijs en vaak ook op je zorgpas.
Vul vervolgens je geboortedatum in.
In het veld postcode, vul je de postcode in van je woonadres.
Daarna vul je je huisnummer in en eventueel je toevoeging. Wanneer je huisnummer geen toevoeging heeft kun je dit veld leeglaten.
Na het invullen van de bovengenoemde gegegevens druk je op ‘volgende’/

 1. Mobiele telefoonnummer

Je dient nu je mobiele telefoonummer in te vullen, dit nummer wordt gebruikt voor verificatie doeleinden, wanneer je wilt inloggen.

 1. Kies uw gebruikersnaam

Nu kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Het is belangrijk dat je beide gegevens goed onthoud, noteer ze desnoods op een briefje dat je bewaard op een veilige plek, zodat je dit niet vergeet.
Er vindt ook nog een controle plaats voor uw mobiele telefoonnummer, je ontvangt een code die je dient in te voeren op de website.
Daarnaast wordt er ook nog een beveiligings-code naar uw mailadres gestuurd. Ook deze code dien je in te vullen op de website.
Hierna de aanvraag afgerond en ontvangt u binnen 5 werkdagen een brief thuis met uw activeringscode, waarmee u de verificatie kunt afronden. De digid is dan actief.
Nu wordt er gevraagd een gebruikersnaam te kiezien.

Inloggen op mijn menzis

Als u een digid heeft gaat u naar https://applicaties.menzis.nl . Vervolgens klikt u op ‘inloggen met mijn digid’

Wat je kunt doen met mijn menzis

Binnrn mijn menzis kun je al je belangrijke zaken regelen. Bekijk berichten van menzis. Inzicht in je facturen. Het bekijken van je zorgkosten en eigen risico. Wanneer u betalingsproblemen heeft is het mogelijk om via mijn menzis een betalingsregeling aan te vragen. Ook andere wijzigingen met betrekking tot uw verzekering kunt u hier eenvoudig doorgeven.

Hoe werkt mijn menzis?

Facebookpagina van Menzis Zorgverzekeraar

menzis

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Menzis Zorgverzekeraar, bezoek het Facebook account van Menzis Zorgverzekeraar en stel direct jouw vraag.

Twitter van Menzis Zorgverzekeraar

menzis

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Menzis Zorgverzekeraar, bezoek het Twitter account van Menzis Zorgverzekeraar en stel direct jouw vraag.

Website van Menzis Zorgverzekeraar

menzis.nl

Bezoek de website van Menzis Zorgverzekeraar om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Menzis Zorgverzekeraar

Adresgegevens van Menzis Zorgverzekeraar

Menzis Zorgverzekeraar is gevestigd op het adres Lawickse Allee 130 6709DZ Wagening. De exacte locatie van Menzis Zorgverzekeraar zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

6 Responses

 1. Eigenlijk schrok ik een beetje van deze declaratie toen ik hem las. ik kan mij herrinerendat mijn vrouw € 350 aan Mohs kliniek moest betalen vanwege dat menzis dit niet betaalt dan ga ik kijken op jullie site en zie een bedrag van € 1041,- dat menzis heeft betaald aan Mohs klinieken en daar gaat u nog doodleuk € 335,- eigen risico in rekening brengen. Ik ga mij wel afvragen waarvoor ik verzekerd ben want mochten verzekeraars zo doorgaan dan denk ik er hard over ondanks dat de zorgverzekering verplicht is dat ik ermee ga stoppen. en gaat het nu over kul nee mijn vrouw had echt last van spataderen dus pijn en dat is nu opgelost door een medische ingreep en zie ik dat ik 70 procent moet betalen en de verzekeraar 30 procent.
  echt Menzis we gaan de verkeerde kant op met de zorgverzekeringen. ik lees dat er ruim 300.000 gezinnen zijn die de premie niet kunnen betalen ik kan mij daar wat bij voorstellen.
  En als het zo doorgaat wel premie betalen maar een slechte tot zeer slechte dekking dan komen er nog wel een paar bij.
  Ik verwacht van u een goed gemotiveerd antwoord en kom nou niet aan het staat in de voorwaarden, die leest bijna niemand en ik kan dat weten want ik heb 35 jaar in de buitendienst van verzekeraars gewerkt.
  met vriendelijke groet,
  Jacques de Rooij

 2. ik HEB EEN WIJZIGING IN ONS PAKKET DOOR TE GEVEN VOOR G MENSEN EN G.M.J MENSEN REEKERS HOOFDWEG 98 7676AH WESTERHAAR VRIEZENVEENSEWIJK TEL 06-13896685 WIJ MOETEN HELAAS DE FYSIO ER AF HALEN DIT KUNNEN WIJ NIET BETALEN.
  EN ZIJN GONOODZAAKT DIT TE MOETEN ANULEREN.
  WILT U ONZE POLIS AANPASSEN A.U.B.
  MIJN VERZEKERINGSNUMMER IS 5580654602 MIJN MAN ZIJNE 5580654601
  DUS PER 29 JANUARI ONZE POLIS AAN PASSEN GRAAG.
  M.V.G
  ANJO MENSEN REEKERS

  1. Er wordt een specificatie gestuurd, daar ben ik blij mee, maar kost me veel moeite erachter te komen waar voor. Zo zie ik steeds dat ik via apotheek Diemen-N bij ELK Herhaalrecept de 1e verstrekkingskosten betaal
   Dus op 5,22 mei en [email protected]€7,36!,kan dat vervallen??? Dank u!

 3. HP heeft een onhebbelijke garantie…als de datum op het artikel overschreden is, werkt niets meer.
  Bijv. Mijn printer is kort na 1 jaar al bezweken door smelten, wettelijk moet dat wel Twee jaar mee kunnen. Bij verkoper (Staples)kan dat dan geclaimd worden NIET!! Doorverwezen naar HP adres:NEE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *