mediamarkt klantenservice

Mediamarkt Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:00 t/m 22:00 uur

Dinsdag: Van 08:00 t/m 22:00 uur

Woensdag: Van 08:00 t/m 22:00 uur

Donderdag: Van 08:00 t/m 22:00 uur

Vrijdag: Van 08:00 t/m 22:00 uur

Zaterdag: Van 09:00 t/m 20:00 uur

Zondag: Van 10:00 t/m 19:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelijke bellkosten

Mediamarkt Klantenservice

Wanneer u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om contact op te nemen met een bedrijf, is het geruststellend wanneer zij dat proces zo eenvoudig en handig mogelijk maken. Telefonisch contact is namelijk 7 dagen per week mogelijk!

De Mediamarkt klantenservice is telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 op weekdagen, 09:00 – 20:00 elke zaterdag en 10:00 – 19:00 op zondag. U kunt bellen op het telefoonnummer 088 – 4640464

Meestgestelde vragen

Als je een algemene vraag hebt, is de kans groot dat contact met mediamarkt klantenservice niet nodig is. Als je vragen hebt over je bestelling, is de klantenservice website van Mediamarkt namelijk een geweldige plek om antwoorden te vinden. Je kunt gemakkelijk de status van je bestelling checken of een andere vraag stellen – gebruik gewoon hun FAQ’s en vul alle benodigde informatie in zoals waar het geleverd moet worden (webshop of winkel). Met deze info zoeken ze de huidige status van je aankoop op en informeren ze je hierover! Op veel aankopen bij Media Markt zit gratis garantie die 12 maanden duurt- mocht er iets mis gaan dan hoef je je geen zorgen te maken want er is altijd dekking via hen. Op je kassabon staat of een artikel binnen een bepaalde tijd is gekocht, dus houd het bij door regelmatig terug te kijken! Deze online service bij Mediamarkt zorgt ervoor dat indien er iets mis is met je product, je snel geholpen wordt.

Is er nieuws over mijn reparatie? Je kunt er gemakkelijk achter komen! Mediamarkt laat je graag weten wat er aan de hand is met de status van jouw product. Informatie over reparaties is namelijk online inzichtelijk. Vergeet niet dat reparaties gemiddeld binnen 3 weken zijn afgerond, maar dit kan variëren afhankelijk van de benodigde service en het merk.

Contact met Mediamarkt via Sociale Media

Als je je antwoord niet kunt vinden op de algemene pagina van de Mediamarkt klantenservice, neem dan zeker contact met ze op via social media. Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang – of het nu Facebook of Twitter is dat je boot drijft! Als het personeel het zo druk heeft dat ze je vragen niet kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om ook Instagram te gebruiken; dit account zal je ook in realtime helpen met eventuele vragen.

Geschiedenis van Mediamarkt

Als je je antwoord niet kunt vinden op de algemene pagina van de Mediamarkt klantenservice, neem dan zeker contact met ze op via social media. Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang – of het nu Facebook of Twitter is dat je boot drijft! Als het personeel het zo druk heeft dat ze je vragen niet kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om ook Instagram te gebruiken; dit account zal je ook in realtime helpen met eventuele vragen.

Sinds 1979 is Media Markt de toonaangevende elektronica retailer in Europa. Opgericht door vier Duitse ondernemers met het revolutionaire idee om alles wat op dit gebied te vinden is onder één dak te verkopen, wisten zij klanten uit alle hoeken van de wereld te lokken die na hun eerste bezoek terugkwamen voor meer, omdat het zoveel gemakkelijker was dan voorheen en omdat er niets anders was zoals zij.

De Media Markt keten is uitgegroeid tot een begrip in Duitsland. Inmiddels hebben zij nu 500 winkels en zeven Europese landen onder hun hoede. En hun succes zet zich voort, nu zij naar het volgende niveau van expansie gaan.

Tijdens een recente prijsuitreiking in München werd Media Markt bekroond met de prijs “Retailer of the Year 2007”. Dit is een grote erkenning en prestatie voor een van Duitslands meest succesvolle detailhandelaren. CEO Bernhard Blickle nam deze prijs in ontvangst namens alle medewerkers die zich elke dag inzetten om Media Markt een nog populairdere naam te maken onder consumenten. Hij kondigde ook nieuwe groeiplannen aan waarbij hij aangaf tegen 2010 in heel Europa 80 extra winkels zullen worden geopend. Inmiddels is dit ook gerealiseerd.

Mediamarkt weet dat je het verdient om nooit te veel te betalen voor iets. Daarom hebben ze vijf pijlers: geweldige prijzen, de beste winkelervaring en klantenservice met een onverslaanbaar assortiment dat in heel Europa binnen handbereik is – Media Markt heeft een winkel bij jou in de buurt!

Facebookpagina van Mediamarkt

mediamarkt facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Mediamarkt, bezoek het Facebook account van Mediamarkt en stel direct jouw vraag.

Twitter van Mediamarkt

twitter mediamarkt

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Mediamarkt, bezoek het Twitter account van Mediamarkt en stel direct jouw vraag.

Website van Mediamarkt

mediamarkt website

Bezoek de website van Mediamarkt om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Mediamarkt

Adresgegevens van Mediamarkt

Mediamarkt is gevestigd op het adres Prins Alexanderplein 32, 3067 GC, Rotterdam. De exacte locatie van Mediamarkt zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *