logo Lyca Mobile

Lyca Mobile Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (3) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:30 en 18:30 uur

Dinsdag: tussen 09:30 en 18:30 uur

Woensdag: tussen 09:30 en 18:30 uur

Donderdag: tussen 09:30 en 18:30 uur

Vrijdag: tussen 09:30 en 18:30 uur

Zaterdag: tussen 09:30 en 18:30 uur

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Lyca Mobile Klantenservice

Lyca Mobile gaat boven en verder om ervoor te zorgen dat hun klanten een geweldige ervaring hebben. Ze bieden veel verschillende manieren voor u om contact op te nemen met de klantenservice, zoals het Nederlandse Lyca mobile klantenservicenummer “1200.” Bel eenvoudig 1200 met je lyca simkaart voor telefonisch contact, helemaal gratis!

Lycamobile’s telefonische klantenservice is elke weekdag geopend van 09:00 tot 21:00, met kortere openingstijden in het weekend – 09:00 tot 18:00).

De klantendienst van Lycamobile is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Het team is bereikbaar per e-mail of via het contactformulier op de website van Lyca Mobile op elk moment van de dag voor vragen met betrekking tot uw account en het gebruik van de dienst.

Meer over Lycamobile

Lycamobile is een mobiele provider die betrouwbare diensten verleent aan klanten in Europa, de Verenigde Staten en andere landen. Lyca Mobile werd in 2006 opgericht door Britse bedrijven en streeft naar klanttevredenheid met zijn betaalbare tarieven en diensten van hoge kwaliteit.

Lyca Mobile is een van de meest succesvolle telefoonnetwerken van het Verenigd Koninkrijk en biedt een geweldige dekking in vele Europese landen. Daarnaast biedt het een uitgebreid assortiment aan iphones tegen concurrerende prijzen.

Lycamobile biedt drie basistarieven aan: ‘My’, ‘Go’ en ‘Go Big’. Het goedkoopste plan is My, dat maar 500 minuten biedt, maar wel met 100 sms’jes. Je kunt kiezen voor een bundel minuten of sms’jes of de twee combineren om je perfecte tarief samen te stellen.

Diensten van Lyca Mobile

Lycamobile is de toonaangevende aanbieder van prepaid simkaarten in Europa. Deze goedkope prepaid telefoonkaarten zijn speciaal ontworpen voor frequente internationale bellers die geld willen besparen op interlokale gesprekken in het buitenland of meer betaalbare lokale belminuten willen maken terwijl ze in eigen land reizen. Dus of je nu belt vanuit Peking, Parijs of Pretoria – Lycamobile heeft je rugdekking!

Lycamobile is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van prepaid SIM-kaarten. Het werd opgericht door een Indiase immigrant, Subaskaran Allirajah en had op dit moment 12 miljoen klanten. Het Verenigd Koninkrijk was hun meest populaire plaats om deze producten te verkopen met meer dan 2/3 van Lycamobiles totale klantenbestand daar gevestigd.

Facebookpagina van Lyca Mobile

Facebook Lyca Mobile

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Lyca Mobile, bezoek het Facebook account van Lyca Mobile en stel direct jouw vraag.

Twitter van Lyca Mobile

twitter Lyca Mobile

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Lyca Mobile, bezoek het Twitter account van Lyca Mobile en stel direct jouw vraag.

Website van Lyca Mobile

website lycamobile.nl

Bezoek de website van Lyca Mobile om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Lyca Mobile

Adresgegevens van Lyca Mobile

Lyca Mobile is gevestigd op het adres Robijnlaan 19 Hoofddorp 2132 WX. De exacte locatie van Lyca Mobile zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

3 Responses

  1. Mijn moeder is haar simkaart kwijt geraakt op vakantie en die wilde heel graag haar oude nummer behouden.Zojuist klantenservice medewerker Rachid gesproken en die heeft top service verlengt. Nogmaals bedankt Rachid en Lyca service

  2. mijn mobiel gaat spms in de voicemail stand zonder dat ik hem op voicemail zet. Daardoor heb ik al diverse telefoontjes van de huisarts gemist.
    hoe kan ik dit verhelpen. Met vriendelijke groeten Marjan Bakker

  3. Ik heb voor 10 euro MB data gekocht, maar ik kan ze niet gebruiken omdat ik een verkeerd email adres heb ingevoerd. Want je krijgt een code om de MB data te activeren. Maar het goede email adres is: [email protected] . Maar ik krijg het bij de klantenservice niet voor mekaar om dat te veranderen. Hoe kan dat. Kunnen jullie mij helpen om dat te veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *