lotto klantenservice

Lotto Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Tussen 09:00 en 21:00 uur

Dinsdag: Tussen 09:00 en 21:00 uur

Woensdag: Tussen 09:00 en 21:00 uur

Donderdag: Tussen 09:00 en 21:00 uur

Vrijdag: Tussen 09:00 en 21:00 uur

Zaterdag: Tussen 10:00 en 17:00 uur

Zondag: Tussen 10:00 en 17:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Telefonisch contact met Lotto Klantenservice

Als u vragen heeft over Lotto, voel u vrij om contact op te nemen met de klantenservice op 070 550 08 52. Een makkelijk telefoonnummer dat voor iedereen lotto deelnemer gemakkelijk te onthouden is. Dit telefoonnummer kan u bellen op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 t/m 17:00 uur.

U kunt hen ook bereiken via Twitter door @LottoWebcare te volgen en uw vraag te stellen met behulp van hun hashtag #lottowebchat! Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de diensten wordt gehandhaafd, zijn ze altijd op zoek naar feedback, dus zorg ervoor dat u een anonieme online vragenlijst invult als u een recente interactie met deze afdeling heeft gehad om verbeteringen aan te brengen in toekomstige interacties.

Indien u graat chat contact met lotto wilt, kan u een bericht sturen via Messenger. Voor direct contact via Messenger kunt u deze link gebruiken: https://www.facebook.com/messages/t/194212860652498. Lotto is bereikbaar op Messenger op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend van 10:00 t/m 17:00 uur. Ze proberen alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden.

Op de website van Lotto, hebben wij geen apart contact formulier kunnen vinden. Wel vindt u op de website een formulier dat u kunt gebruiken indien u een klacht heeft. Voor klachten over telemarketing kan u zich aanmelden bij het Bel-me-niet Register.

Wat kost deelnemen aan Lotto?

Je begint misschien met een enkel ticket, maar je wilt er geen spijt van krijgen. Het XL-formaat is perfect voor mensen die niet kunnen beslissen wat ze echt willen en bereid zijn om hun kansen te wagen! Voor slechts € 1 meer per week, springt uw kans om te winnen van 1 op 12 miljoen naar 4 keer zo veel op iets minder dan 2 miljoen – en als de maand 5 zaterdagen bevat dan is het nog beter: Met een XL loterij abonnement krijg je 10 weken in plaats van 7 voor dezelfde prijs! De aankoop van tickets kan zowel online met een digitale ticket als in de winkel voor een papieren ticket.

Meer over Lotto

Met slechts twee euro kun je meedoen aan de Lotto en miljoenen winnen. Het spel is eenvoudig te spelen, het enige wat nodig is, is het kiezen van zes getallen van je keuze uit een verscheidenheid van beschikbare combinaties, evenals het kiezen van een van de vijf kleuren die overeenkomen met een Jackpot prijs op zaterdagavond waarvoor ze elke week voor 19:00 uur worden getrokken door een onpartijdige notaris.

De Loterij verdeelt prijzen onder haar deelnemers sinds 1974 toen er slechts 1 hoofdprijs was -een videorecorder- maar tegenwoordig gaat het altijd om ongeveer 2 miljoen euro in contanten! Al deze macht komt met zeer weinig kosten; als u uw geluk wilt beproeven zonder al te veel geld te riskeren, dan kost deelnemen online of instore niet meer dan €2 per spelen.

Het spel is geëvolueerd sinds toen het voor het eerst werd geïntroduceerd in 1974 en nu zijn er tal van verschillende manieren voor de spelers om mee te doen, evenals stijgende prijzen voor degenen die het aandurven geluk te hebben.

Goede Doelen

De Lotto Foundation in Nederland heeft in de loop der jaren miljoenen euro’s gedoneerd aan goede doelen. Er worden 19 verschillende goede doelen gesteund, waaronder sport- en sociale welzijnsgroepen. Met meer dan 600 miljoen euro die in totaal aan alle andere goede doelen is gegeven sinds de oprichting, is het duidelijk dat donaties van jou een groot verschil kunnen maken!

De Nederlandse nationale loterijorganisatie, genaamd Lotto B.V., helpt veel waardevolle organisaties met bijdragen die tot nu toe in totaal bijna een miljard euro bedragen: ze hebben NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité) gesponsord, dat “sport en cultuur” bevordert, evenals volksgezondheidsinitiatieven in heel Nederland; hun filantropie omvat ook milieubeschermingsprogramma’s, zoals het planten van bomen of het steunen van groene energiebedrijven, daarnaast gaan er fondsen naar onderwijs, de kunsten, en vele andere goede doelen.

Facebookpagina van Lotto

lotto facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Lotto, bezoek het Facebook account van Lotto en stel direct jouw vraag.

Twitter van Lotto

lotto twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Lotto, bezoek het Twitter account van Lotto en stel direct jouw vraag.

Website van Lotto

lotto website

Bezoek de website van Lotto om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Lotto

Adresgegevens van Lotto

Lotto is gevestigd op het adres Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG, Rijswijk . De exacte locatie van Lotto zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

  1. Bij deze deel ik je mede dat je mij van de Lotto loterij kunt uitschrijven.
    waarom omdat ik met mij Mail en mijn wachtwoord nooit verder kom.

  2. Leuke brief gekregen over extra prijzen voor abonnees ik dacht oke doe ik ook een keer mee.
    ik scan de code en vul de code uit de brief in krijg ik de melding code is niet geldig. Wat ik ook probeer alles is niet geldig.
    Is dit nu bewust dan is het zonde van al het papier en energie en zou ik u willen vragen stuur mij dan alstublieft niet meer van die briefen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *