ogo Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (11) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 12:00 uur

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Leeuwarder Courant is een dagblad van NDC Mediagroep

De Leeuwarder Courant is een regionaal dagblad, dat uitgegeven wordt in Leeuwarden en omgeving. De krant die ook wel bekend staat onder de naam LC is het grootste regionale dagblad van de provincie Friesland. De krant is eigendom van NDC Mediagroep. Andere bekende regionale kranten van NDC zijn Friesch dagblad en dagblad van het noorden.

Bijzonder aan de krant is dat het dagblad artikelen en het Nederlands en Fries publiceert. Ook citeert de krant mensen in het Fries en vertaald dit niet naar het Nederlands. Naast een goedlopende ochtendkrant heeft deze titel ook een populaire website. Op deze website wordt dagelijks nieuws uit de omgeving gepubliceerd en vind je tevens contactinformatie over de klantenservice van de Leeuwarder Courant.

De Leeuwarder Courant terug in de tijd

Wist je dat de Leeuwarder Courant de oudste krant uit Nederland is. De eerste editie verscheen op 29 juli 1752. Dit is meer dan een eeuw ouder dan bijvoorbeeld het landelijk bekende dagblad de telegraaf. De eerste editie hiervan verscheen namelijk op 1 januari 1893. De eerste editie van de Leeuwarder Courant heette destijds Leeuwarder Saturdagse Courant. De krant werd destijds gevormd door twee Hervormde dominees. De krant werd in der tijd uitgegeven door een boekdrukker met de naam Abraham Ferwerda. De gelijknamige eigenaar bleef de uitgever van de krant tot aan zijn dood. Daarna kwam de krant in handen van Doeke Ritse, die uitgever van de krant bleef tot het jaar 1947.

Leeuwarder Courant klantenservice

Je kunt bellen naar de Leeuwarder Courant via het telefoonnummer 088-8002008. Op weekdagen is het nummer bereikbaar van 07:30 uur tot 17:00 uur. Ook op zaterdag kun je de klantenservice bereiken, tussen 08:00 uur en 12:00 uur. Mail je liever met jouw vraag? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected]. De klantenservice is tevens te bereiken via hun website https://www.lc.nl en sociale media.

Facebookpagina van Leeuwarder Courant

facebook leeuwardercourant

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Leeuwarder Courant, bezoek het Facebook account van Leeuwarder Courant en stel direct jouw vraag.

Twitter van Leeuwarder Courant

twitter Leeuwarder Courant

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Leeuwarder Courant, bezoek het Twitter account van Leeuwarder Courant en stel direct jouw vraag.

Website van Leeuwarder Courant

website lc.nl

Bezoek de website van Leeuwarder Courant om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Leeuwarder Courant

Adresgegevens van Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant is gevestigd op het adres Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden, Nederland. De exacte locatie van Leeuwarder Courant zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

11 Responses

 1. Het is nu zaterdag, 19 juni, 13.30, en ik heb nog geen krant ontvangen. Klacht reeds ingediend, maar heb geen idee of de krant nog wordt nabezorgd.
  De gehele week reeds problemen. Ook de Volkskrant is de gehele week pas na 12.00 uur bezorgd. Voldoende vervelend om opzegging te overwegen.

 2. Geachte medewerker,
  Na een aantal pogingen om de LC van 19 juni j.l. in de bus te krijgen is dit mijn enige nog openstaande poging.
  Het is ongelooflijk dat alle beloften van na bezorging in het water vallen.
  Ook het tel. contact zoeken loopt op niets uit. Vanmorgen half acht gebeld, maar doorverbinden naar een medewerker heb ik na 4 minuten maar gestaakt.
  Het is diep treurig dat er zo met klachten omgegaan wordt. De laatste 3 jaar is er door mij ongeveer 30 keer gemeld van niet bezorgen, een natte krant, een verkeerde krant maar er is maar 4 keer een goede krant na bezorgd.

 3. Ik heb een weekend abonnement maar ontvang de krant zo nu en dan .
  vandaar dat ik het abonnement heb opgezegd en koop de krant wel los.
  Na het opzeggen is er 29.95 van mijn rekening afgeschreven probeer er achter te komen
  waarom dat is maar krijg geen contact.

 4. Ik zeg hierbij mijn abonnement op de LC per direct op. Ik kreeg geen oplossing aangedragen om de LC digitaal te kunnen ontvangen, terwijl ik een volledig abonnement heb. Tot overmaat van mijn verbazing kan ik ook niet meer met mijn vakantie bonnen werken. Ze worden niet meer geaccepteerd.

  H.A. Hofmeester
  tel.: 06.53407663

 5. Bezorging Leeuwarder Courant drama.
  Sinds 25 augustus vijf keer geen krant ontvangen.
  Ooststellingwerver sinds begin augustus niet meer ontvangen.
  Telkens bezorgklacht doorgegeven.
  Heb gebeld en gemaild met Klantenservice.
  Antwoorden: geen bezorger beschikbaar, bezorger aanspreken, er is geen vervanger, er is wel een vervanger, kranten bezorgen niet het leukste werk.
  Niks helpt.
  Wij snappen dat het een keer iets mis kan gaan. Maar zoals het nu gaat kan en mag niet.

 6. Mijn naam is Meinte Albada Jelgersma
  In de maand maart 2021 sluit ik een drie jarig contract af met de Leeuwarder courant voor ruim 19 euro per 4 weken.
  Na een jaar wordt 39 euro af geschreven.
  Hier is de Leeuwarder courant een onbetrouwbare partner gebleken.
  Hiermee zeg ik mijn contact dus op.
  Meinte Albada Jelgersma
  Paradijske 4-8
  9201 GA Drachten

 7. Goedemorgen ik heb al een paar jaar een weekabonnement de laatste 6 weken heb ik geen krant ontvangen Maar wel al twee rekeningen
  Zou het niet gewoon normaal zijn om eerst weer een krant te bezorgen en dan de rekening zolang als ik geen krant krijg wordt er door mij niet betaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *