logo leenbakker

Leenbakker Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 19:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 19:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 19:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 19:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 19:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zondag: tussen 09:00 en 17:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Over Leen Bakker

Leen bakker is een grote meubel- en interieurzaak met meer dan 160 filialen in Nederland en België. Hiervan staan er meer dan 100 in Nederland. Ook online wordt Leen Bakker steeds groter. Het bedrijf is opgericht in 1928 als fysieke winkel en zo uitgegroeid tot een grote keten binnen de Benelux. In 1988 is het bedrijf onderdeel geworden van Blokker Holding. Het assortiment bestaat voornamelijk uit scherp geprijsde producten van kwaliteit. Online is het ook echt een sterke speler in de markt, grote concurrent van Wehkamp en de Ikea.

Naast meubels kun je bij Leen Bakker ook terecht voor bijvoorbeeld vloerbedekking en gordijnen. Op maat gemaakt en desgewenst wordt de vloerbedekking bij je thuis gelegd en de gordijnen opgehangen. Ook is het bedrijf partner van Wecycle, dit houdt in dat je je oude producten zoals lampen, elektrische apparaten, maar ook batterijen hier kunt inleveren. Ook is het bedrijf aangesloten bij Thuiswinkel.org, een hoogstaand keurmerk. Op de website van Leen Bakker kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Contact opnemen met Leen Bakker

Contact met de klantenservice van Leen Bakker, maar op verschillende manieren. Van maandag tot en met vrijdag kun je bellen naar 088 78 60 200. Het nummer is bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Je betaalde je normale tarief. Via de website kun je gebruikmaken van het contactformulier om een vraag te stellen over één van hun producten of je bestelling. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om via Facebook of Twitter een vraag te stellen. Natuurlijk kun je ook altijd even een filiaal bezoeken bij jouw in de buurt.

Facebookpagina van Leenbakker

facebook leenbakker

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Leenbakker, bezoek het Facebook account van Leenbakker en stel direct jouw vraag.

Twitter van Leenbakker

twitter leen bakker

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Leenbakker, bezoek het Twitter account van Leenbakker en stel direct jouw vraag.

Website van Leenbakker

website leenbakker.nl

Bezoek de website van Leenbakker om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Leenbakker

Adresgegevens van Leenbakker

Leenbakker is gevestigd op het adres Karperweg 3 Raamsdonksveer 4941 SH. De exacte locatie van Leenbakker zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Goedeawond mij mamę Agnieszka Gracikowska Ik kocht 3 jaar geleden een witte leren hoek..krem bakker adres Spijksedijk 20d. 4207GN Gorinchem… Ik wachtte 6 maanden, ik betaalde 500e, ik ging erop liggen en sliep en ik voelde constant dat er iets in mijn lichaam stak, ik dacht dat het een soort insect was, tot gisteren nam ik Ik opende het kussen binnenin vond ik dode verdorde wormen Wil direct mijn geld + 1000e terug voor lichamelijk letsel, ik ben ernstig ziek met kanker en ik heb een gebroken arm en deze Afval van het kussen dat in mijn gezicht zit en ik kan de rest van het lichaam op een walgelijke foto sturen. Ik vraag om een ​​antwoord omdat hij de zaak voor de rechter zal brengen Gracikowska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *