kwantum logo

Kwantum Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Dinsdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Woensdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Donderdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Vrijdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over Kwantum

Kwantum is een bekende winkelketen, actief in Nederland en België. Opgericht in 1976 onder de naam Kwantum Hallen. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 vestigingen. Vaak gelegen op woonboulevards. Naast fysieke winkels, heeft Kwantum ook een online webwinkel, waar je producten kunt bestellen.

De winkel heeft een ruim aanbod van producten voor in en rondom het huis. Je kunt er meubels kopen en allerlei accessoires voor in je woning. Ook aankleding voor je woning zoals gordijnen en tapijten, kun je vinden bij Kwantum.

Kwantum Bestellen

Wanneer je een product wilt bestellen via de webshop van Kwantum, kun je kiezen om een product te laten bezorgen of zelf op te halen. Bij het bestellen kun je bij zware en grote artikelen, zelf een bezorgdatum kiezen. Tijdens het bestellen kun je ook meteen een gebruikersaccount aanmaken, dit is niet verplicht.

Via de website kun je veilig betalen met iDeal, Visa of Mastercard. Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te laten bezorgen, worden er bezorgkosten in rekening worden gebracht. Deze variëren van €6.- tot maximaal €49.-. Als je je bestelling komt afhalen, betaal je geen bezorgkosten. Kwantum zorgt er dan voor dat jouw bestelling klaarstaat in een filiaal bij jou in de buurt. Wanneer je ervoor kiest om je bestelling zelf af te halen, ontvang je een bericht wanneer je bestelling klaar ligt bij het door jou gekozen filiaal.

De geschatte levertijden, kun je op de website bij de artikelen zien. Ook wanneer een product niet op voorraad is, wordt dit aangegeven.

Het is bij Kwantum niet mogelijk om artikelen op rekening te bestellen. Je betaald dus altijd vooraf. Ook bestellingen via het internet die je wilt afhalen, moeten online direct betaald worden. In de winkel zelf betalen is dus niet mogelijk.

Wanneer je als zakelijke klant, iets koopt bij Kwantum, kun je een btw factuur op naam krijgen.

Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Geen paniek! Bij Kwantum kun je producten gemakkelijk retourneren of ruilen. Je kunt je bestelling op eigen rekening terugsturen naar het volgende adres:

Kwantum Afdeling Retouren
Postbus 3
5087 ZG Diessen

Belangrijk is dat het product ongebruikt en niet beschadigd. En als redelijkerwijs mag worden verwacht, in de originele verpakking. Op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Wanneer een product kapot of beschadigd is geleverd, neem dan even contact op met de klantenservice. Stuur een e-mail naar [email protected] met als onderwerp “product kapot” en vermeld in je bericht het artikel en beschrijf de schade.  Om je snel te kunnen helpen, vraagt de klantenservice om duidelijke foto’s waarop de schade goed zichtbaar is.

Wanneer je je bestelling wilt ruilen, kan dit in iedere winkel, het maakt niet uit in welk filiaal je een product hebt gekocht.

Kwantum klantenservice

Je kunt Kwantum een bericht sturen via hun eigen website. Ook is de klantenservice telefonisch bereikbaar. Bellen kan op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur op 0900-2355926. Voor dit nummer betaal je je gebruikelijke belkosten. E-mailen kan ook naar [email protected].

Kijk voordat je belt met de klantenservice, altijd even op https://www.kwantum.nl/informatie-en-service/klantenservice/veelgestelde-vragen. Hier vindt je de veel gestelde vragen. Misschien ben je hiermee al geholpen.

Facebookpagina van Kwantum

kwantum facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Kwantum, bezoek het Facebook account van Kwantum en stel direct jouw vraag.

Twitter van Kwantum

kwantum twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Kwantum, bezoek het Twitter account van Kwantum en stel direct jouw vraag.

Website van Kwantum

kwantum website

Bezoek de website van Kwantum om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Kwantum

Adresgegevens van Kwantum

Kwantum is gevestigd op het adres Belle van Zuylenstraat 10, 5032 MA, Tilburg. De exacte locatie van Kwantum zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.