Katholiek Nieuwsblad klantenservice

Katholiek Nieuwsblad Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Onbekend

Dinsdag: Onbekend

Woensdag: Onbekend

Donderdag: Onbekend

Vrijdag: Onbekend

Zaterdag: Onbekend

Zondag: Onbekend

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Direct contact opnemen met de Katholiek Nieuwsblad klantenservice

Katholiek Nieuwsblad begrijpt dat u tevreden wilt zijn, en zet zich hier dan ook voor in. Ze hebben bijvoorbeeld een klantendienst genaamd Katholiek Nieuwsblad Klantendienst die verschillende manieren heeft voor klanten om met hen in contact te komen. Alle contactmogelijkheden vind u op de website van het bedrijf op https://www.kn.nl/contact/ of door het invullen van hun online contactformulier dat u op de genoemde site vindt.

De redactie van Katholiek Nieuwsblad is ook bereikbaar via hun e-mailadres, [email protected] (algemeen) en [email protected] (webredactie) of u kunt ze bereiken op 073 612 34 80 voor vragen over uw abonnement en u kunt gemakkelijk in contact komen met de klantenservice door te bellen naar hetzelfde nummer voor de klantenservice die deel uitmaken van dit blad dat gebaseerd is op katholiek nieuws! Ook deze afdeling heeft een eigen e-mailadres. U kunt ze bereiken op [email protected].

Sinds enkele jaren is de krant ook actief op sociale media. Hier vindt je het laatste nieuws rondom het nieuwsblad en kun je ook contact opnemen met het Katholieke Nieuwsblad klantenservice team. Hun Twitter account vindt je op https://twitter.com/KNieuwsblad, daarnaast zijn ze ook te vinden op Facebook, hun Facebookpagina is te vinden op https://web.facebook.com/KNieuwsblad/

Wanneer u graag een brief stuurt naar het Nieuwsblad, dan is dit ook gewoon mogelijk. Stuur uw brief naar het volgende adres:

Katholiek Nieuwsblad, Postbus 1270, 5200 BH ‘’s-Hertogenbosch.

Wanneer je contact wilt met het Katholiek Nieuwsblad voor vragen zijn er dus genoeg mogelijkheden!

Over het Katholiek Nieuwsblad

Het Katholiek Nieuwsblad is een wekelijks verschijnend tijdschrift dat gespecialiseerd is in nieuws, opinie en achtergrondinformatie over de Katholieke Kerk. Zoals hun naam al doet vermoeden, zijn alle artikelen van Het Katholiek Nieuwsblad vanuit dit perspectief geschreven; ze schrijven niet alleen over binnenlandse gebeurtenissen, maar ook over wereldzaken.

Het Katholiek Nieuwsblad is een tijdschrift van de stichting, gevestigd in Den Bosch. Door zijn distributienetwerk buiten Nederland en België verschijnt het echter ook in de kiosken in Vlaanderen. Op dit moment is Henk Rijkers uit Berlijn hoofdredacteur van het weekblad dat elke vrijdag verschijnt in een oplage van 12.000 exemplaren, die wereldwijd worden verkocht op meer dan 2200 locaties in Europa. Klanten die een abonnement willen nemen of iets willen kopen, kunnen contact opnemen met de Katholiek Nieuwsblad klantenservice, die 24 uur per dag, 7 dagen per week online bereikbaar is via hun website, die met elk apparaat toegankelijk is, ook met uw smartphone!

Ontdek het volledige verhaal van het Katholiek Nieuwsblad

Het Katholiek Nieuwsblad is geen erg oud blad. Het werd in 1983 opgericht door Henk Gallee en J.L.A.M Roozen, die het vervolgens doorgaven aan Ed Arons. Recentelijk is het blad ook in opspraak geraakt; dit gebeurde naar aanleiding van een door Mariska Orban-de Haas gepubliceerde open brief waarin ze Jeanine Hennis-Plasschaert van de VVD-fractie met amicale toon aansprak op haar miskramen en mislukte moederschap. Mariska Orban-de Haas ontving hiervoor veel kritiek vanuit andere media.

Zou je nog meer willen weten over de geschiedenis van Katholiek Nieuwsblad? U kunt er alles over lezen op hun website, of contact opnemen met de Katholiek Nieuwsblad klantenservice als u vragen heeft.

Facebookpagina van Katholiek Nieuwsblad

katholiek nieuwsblad facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Katholiek Nieuwsblad, bezoek het Facebook account van Katholiek Nieuwsblad en stel direct jouw vraag.

Twitter van Katholiek Nieuwsblad

katholiek nieuwsblad twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Katholiek Nieuwsblad, bezoek het Twitter account van Katholiek Nieuwsblad en stel direct jouw vraag.

Website van Katholiek Nieuwsblad

website katholiek nieuwsblad

Bezoek de website van Katholiek Nieuwsblad om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Katholiek Nieuwsblad

Adresgegevens van Katholiek Nieuwsblad

Katholiek Nieuwsblad is gevestigd op het adres Lange Putstraat 44 5211 KN 's-Hertogenbosch. De exacte locatie van Katholiek Nieuwsblad zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *