Jumbo

Jumbo Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 22:30 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 22:30 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 22:30 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 22:30 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 22:30 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 22:30 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: gratis

Hoe kom je in contact met de Jumbo klantenservice?

Iedereen komt wel eens in de supermarkt want eten en drinken hebben we allemaal nodig. Kom je regelmatig bij Jumbo dan kun je met al je vragen uiteraard altijd terecht bij een van de medewerkers in de filialen. Stel, je hebt een vraag over een specifiek product of je wilt weten of ze iets van je favoriete merk verkopen of dat het op voorraad is. Dan kijk je daarvoor in de winkel of vraag je het aldaar. Voor meer informatie kun je echter ook terecht bij de klantenservice van Jumbo die op verschillende manieren te contacteren is.

Korte geschiedenis van Jumbo

Dat Jumbo een supermarkt is wist je natuurlijk al. Het bedrijf is opgericht in Veghel en zag reeds in 1921 het levenslicht maar stond toen nog niet bekend onder de huidige naam. De supermarkt behoort tot de Jumbo Groep Holding BV en is tegenwoordig een van de grootste supermarktconcerns van Nederland. Jumbo heeft veel eigen filialen maar na de overname van Super de Boer, C1000 en Emté werd het aantal alleen nog maar groter.

Kenmerken van Jumbo

Jumbo werkt reeds lange tijd met een speciale formule die bekend staat onder de naam de 7 Zekerheden. Hierbinnen zorgen ze voor een goede combinatie van het grootste assortiment, de laagste prijzen en de beste service om het de klant zo goed mogelijk naar de zin te maken. De klant is immers koning bij deze supermarkt. Jumbo heeft meer dan 650 winkelfilialen. Er werken momenteel in de filialen, distributiecentra en op het hoofdkantoor meer dan 80000 personeelsleden en Jumbo mag dus met recht een grote werkgever genoemd worden. En dan hebben we het nog niet eens over het grote marktaandeel en de jaaromzet van de holding.

Wat voor producten biedt Jumbo aan?

In de winkels van Jumbo en online via www.jumbo.com worden meer dan 32000 verschillende producten aangeboden. Hiervan wordt zo’n 10% gevormd door producten van het eigen merk. Het zijn echter niet alleen supermarkten die onder de holding vallen hoewel deze wel het meest bekend zijn. Er vallen ook speciale Foodmarkten onder waar allerlei gerechten ter plekke bereid worden en je deze kunt kopen om kakelvers mee naar huis te nemen. In sommige filialen zijn ook afdelingen waar dit gedaan wordt en waar je ter plekke iets kunt nuttigen. De bekende La Place restaurants vallen tegenwoordig ook onder de holding.

Bestellingen thuis laten bezorgen of zelf ophalen?

Wil je graag je boodschappen vanuit huis bestellen dan is dat bij Jumbo ook mogelijk. Je geeft je bestelling door via de website en de boodschappen worden voor je verzameld en thuisbezorgd. Afhalen bij een Pick Up Point kan ook en er zijn zelfs Drive-throughs waar je de boodschappen vanuit de auto in ontvangst kunt nemen. Op de website van Jumbo vind je de adresgegevens van alle filialen en waarvoor je er terecht kunt. Voor alle voorwaarden omtrent online bestellen, betalen en bezorgen raadpleeg je het beste even de website en als je er niet helemaal zelf uitkomt dan kun je ook altijd met Jumbo contact opnemen met de klantenservice van Jumbo.

Neem contact op met de klantenservice van Jumbo

De Jumbo klantenservice is op diverse manieren bereikbaar. Zo kun je er om te beginnen voor kiezen deze telefonisch te benaderen. De klantenservice kun je zeven dagen per week bellen op het Jumbo telefoonnummer 0800-0220161. Op maandag tot en met zaterdag kun je dit doen tussen 8:00 en 22:30. Op zondag is met Jumbo bellen mogelijk tussen 10:00 en 16:30. Bellen met de klantenservice van Jumbo is gratis. Wil je liever op een andere manier contact leggen? Dan kun je ervoor kiezen een berichtje te sturen via Facebook of Twitter. Dit doe je via https://www.facebook.com/jumbosupermarkten. Een tweet stuur je via https://twitter.com/jumbosupermarkt. Voor beide manieren geldt dat je dit tussen 8:00 en 20:00 kunt doen als je snel antwoord wilt, alle dagen van de week. Je kunt er ook voor kiezen een mailtje te sturen naar [email protected]. Je kunt ook je vraag stellen via het contactformulier dat je op de site van Jumbo vindt. Vul je dit in dan krijg je uiterlijk twee dagen nadat zij dit ontvangen hebben een antwoord.

Kijk eerst bij de veelgestelde vragen op de Jumbo site

Nu is de kans zeker aanzienlijk dat je een vraag of klacht hebt die iemand anders eerder al gehad heeft. Het is daarom altijd verstandig eerst even op de website van Jumbo te kijken naar de Veelgestelde vragen. Wellicht staat daar jouw vraag, inclusief antwoord, ook tussen en hoef je niet verder om deze te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar veelgestelde vragen over het plaatsen van een bestelling, thuisbezorgen, acties & aanbiedingen, bestellingen ophalen, de extra’s van Jumbo bekijken en je eigen bestelling volgen. Uiteraard kun je met uiteenlopende vragen bij de klantenservice terecht en tevens met klachten.

Facebookpagina van Jumbo

jumbosupermarkten

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Jumbo, bezoek het Facebook account van Jumbo en stel direct jouw vraag.

Twitter van Jumbo

JumboSupermarkt

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Jumbo, bezoek het Twitter account van Jumbo en stel direct jouw vraag.

Website van Jumbo

nietbeschikbaar

Bezoek de website van Jumbo om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Jumbo

Adresgegevens van Jumbo

Jumbo is gevestigd op het adres Rijksweg 15, 5462 CE Veghel. De exacte locatie van Jumbo zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

  1. Goedemorgen ik heb een vraag over een online bestelling, Het lukt mij niet om jullie telefonisch te bereiken daar ik uit de nr 1 en 2 moet kiezen daar reageert mijn telefoon niet op zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mij te bellen? met vr gr JJ v Steenbergen Tel 0418 562301

  2. Goedemorgen ik heb een vraag over mijn boodschappenlijst nr.2085066005. Op deze bon staat , statiegeld €6.30. Ik weet niet hoe ik dit plaatsen moet.
    Kunt U mij een uitleg geven, waarvoor ik die statiegeld voor moeten betalen. Bij voorbaat dank Groetjes Ans Hartjes.

  3. goede middag ,dit is de zoveelste keer dat ik iets bestel van de reclame, en er een artikel niet is .via internet bestelling .maar dan doen jullie niet twee van het zelfde artikel ,maar betaal je gewoon voor 1 zonder de actie .dus ben je meer kwijt .dit was met 2 bakjes noten voor 5 euro nu betaal; ik 1 bakje voor 4 euro nog wat .vorige keer had ik het met ijs .vind dit erg vervelend worden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *