Interpolis

Interpolis Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Onbekend

Dinsdag: Onbekend

Woensdag: Onbekend

Donderdag: Onbekend

Vrijdag: Onbekend

Zaterdag: Onbekend

Zondag: Onbekend

 

Belkosten: Onbekend

Contact met de Interpolis klantenservice

Interpolis is een bekend verzekeringsbedrijf in Nederland. Ze bieden zowel financiële vergoedingen als betalingen in natura. Je zult de verzekeraar misschien kennen van hun beroemde reclame “Interpolis, Glashelder.” Het hoofdkantoor is gelegen in Tilburg.

Voor al je vragen over Interpolis kun je altijd terecht bij de Interpolis Contact. De vriendelijke klantenservice is beschikbaar om je te helpen met je vragen of andere problemen.

Interpolis Contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Interpolis:

 • Op de website www.interpolis.nl kun je over veel verschillende onderwerpen informatie vinden. Je hebt keuze uit verschillende kopjes waar ook bij wordt vermeld hoe je het beste contact op kunt nemen met je vragen over het betreffende onderwerp. Ook staan er een aantal tips over wat je het beste kunt doen.
 • Het contactformulier op de website kun je gebruiken om vragen te stellen over je verzekering, zorg of overige onderwerpen.
 • Via WhatsApp kun je de klantenservice ook bereiken. Je kunt je vragen stellen via de app.
 • Telefonisch. Er zijn verschillende nummers die je kunt bellen. Ze staan hieronder op een rijtje.
 • Alle schade kun je doorgeven via een online systeem op www.interpolis.nl, via de telefoon of via de post.

Interpolis telefoonnummers

Er zijn verschillende telefoonnummers beschikbaar voor verschillende zaken. Kijk dus eerst goed welk nummer je moet hebben voor je gaat bellen. De verschillende telefoonnummers zijn als volgt:

 • De receptie van het kantoorgebouw is te bereiken op het telefoonnummer 013-4620462.
 • Om schade of een rechtsbijstand te melden, bel je naar het telefoonnummer 013-4627555.
 • Voor meldingen over de bescherming van je hypotheek of de zekerheid van je inkomen bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, kun je bellen naar 013-46275555.
 • Voor vragen over het beleggingspensioen kunnen tussenpersonen bellen naar 013-4622510. Deelnemers kunnen bellen naar het nummer 013-4622033.
 • Via WhatsApp kun je contact opnemen voor vragen over reisverzekeringen via het nummer 06-13333557. Voor de Interpolis zorgverzekering stuur je een bericht naar het nummer 06-22271629.

Interpolis bellen

Voor de meeste zaken kun je op werkdagen bellen naar Interpolis tussen 8:30 en 18:00 uur. Via WhatsApp zijn de tijden iets anders, namelijk van 8:30 tot 16:30 uur. Wanneer je schade hebt, kan dit 24 uur per dag gemeld worden. Je hebt dan direct contact met een behulpzame medewerker, dus je kunt altijd bellen op een moment dat het jou uitkomt.

Interpolis klantenservice

De klantenservice van Interpolis streeft ernaar om klanten zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen. Je kunt je vragen stellen via verschillende kanalen, bijvoorbeeld de telefoon, maar ook via e-mail, post, WhatsApp of via het contactformulier dat op de website te vinden is. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het hoofdkantoor. Het adres hiervan is Spoorlaan 298 in Tilburg. Het contactteam van Interpolis staat altijd voor je klaar om je verder te helpen bij je vragen, problemen of klachten.

Facebookpagina van Interpolis

Interpolis

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Interpolis, bezoek het Facebook account van Interpolis en stel direct jouw vraag.

Twitter van Interpolis

Interpolis

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Interpolis, bezoek het Twitter account van Interpolis en stel direct jouw vraag.

Website van Interpolis

interpolis.nl

Bezoek de website van Interpolis om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Interpolis

Adresgegevens van Interpolis

Interpolis is gevestigd op het adres Spoorlaan 298 5017 JZ Tilburg . De exacte locatie van Interpolis zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

 1. Ik zou graag het e-mail adres hebben zodat ik een vraag kan stellen. ik heb geen twitter, facebook of wat dan ook. Interpolis Glashelder geld echt niet voor mij.
  Ik heb een vooraankondiging ontvangen van mijn verzekering. nu de vraag. Wat veranderd er nu, waar kan ik dit lezen, is dit ook op papier te krijgen, en wat kost het per verzekering??? Lekker Glashelder!!!! graag antwoord op mijn vragen. p.s. Het engels op deze pagina is niet duidelijk waarom niet in het Nederlands.
  Groetjes, Wim Leijs

 2. L.S.

  Ik krijg vaker post van mv Y A Guldemond
  op mijn adres Academiestr 12 Franeker
  Zou u dit willen corrigeren,

  vriendelijke groet,

  Jan Oegema
  Academiestraat 12
  Franeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *