groupon logo

Groupon Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Dinsdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Woensdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Donderdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Vrijdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over Groupon

Groupon is van oorsprong een Amerikaanse onderneming die opgericht is in 2008. De website is hierna enorm gegroeid en tegenwoordig zijn ze wel in meer dan 100 steden actief. Het is dus echt een wereldwijde onderneming geworden, met acties over de gehele wereld. Je kan hier terecht voor de beste deals, waar je dan ook bent! Het is een erg makkelijke manier om via de website of via de eigen app van Groupon te zoeken op locatie naar de leukste activiteiten om te doen, met ook nog eens mooie kortingen! Zo kun je met de acties van Groupon onder andere terecht bij restaurants, spa, massage, activiteiten, product-deals, hotels en nog veel meer. De naam Groupon is een samenvoeging van de woorden group en coupon, dit geeft dan ook het concept van de website weer. De werking van Groupon is namelijk dat een bedrijf een voordelige prijs vraagt voor een activiteit vanwege de groepsaankoop. Wanneer er genoeg mensen de aanbieding willen kopen, gaat het door een krijgt iedereen een waardebon thuis. Dit gaat via de e-mail en wanneer je deze uitprint en meeneemt naar de activiteit geldt dit als je betalingsbewijs. Maar wanneer niet genoeg mensen de activiteit willen kopen, krijgt niemand een waardebon en gaat het dus helemaal niet door. Op deze manier heeft het bedrijf die de actie aanbiedt altijd de zekerheid dat het voor hem voordelig is. De website van Groupon kan dus eigenlijk gezien worden als de tussenpersoon die tussen het aanbiedende bedrijf en de consument staat.

Groupon korting

Wanneer je jezelf aanmeld op de site voor de nieuwsbrief ontdek je elke dag ook nog eens de leukst deals die je dan per mail ontvangt. Op deze manier bespaar je vaak nog wel tot wel 70% op duizenden acties. Verder kun je hier ook je persoonlijke voorkeuren aangeven waarover je dan acties ontvangt. Dit kan bijvoorbeeld gepersonaliseerd worden op je eigen regio of je hobby’s. Zo kun je kiezen voor regio Amsterdam en graag naar een kuuroord gaan. Je kan op de site deze voorkeuren zelfs constant veranderen waardoor je altijd acties kunt ontvangen van dingen die jouw aanspreken. Verder kun je met de coupons verkrijgbaar op Klantenservicecontact.nl nog meer genieten van extra kortingen! Dus kies hier snel je coupon en lever hem in tijdens het bestellen van een activiteit op de website van Groupon!

Groupon bestellen

Wanneer je de site van Groupon opent zie je diverse keuzemenu’s waar je uit kan kiezen. Op deze manier is het erg gemakkelijk om te zoeken naar een eventuele activiteit waar jij naar opzoek bent! Je kan namelijk kiezen uit; home, lokaal, producten, hotels & reizen, landelijk, tickets, en maak van je huis je thuis. Wanneer je dan op een nieuwe pagina terecht komt zie je alles wat in deze categorie wordt aangeboden. Je kan hier dan rustig doorheen bladeren en hierna eventueel een keuze maken. Wanneer je een Groupon wil bestellen, klik je op de desbetreffende Groupon. Je ziet hier dan (dit is verschillend per Groupon) een aantal opties waaruit je moet kiezen om de Groupon te kunnen bestellen. Dit kan bijvoorbeeld zijn met hoeveel mensen je in het restaurant wil gaan of wanneer je met hoeveel personen op reis wilt gaan. Wanneer je dit gekozen hebt, kom je op de bestel pagina van Groupon. Je kunt dan kiezen om jezelf aan te melden als nieuwe klant wanneer je nog nooit gebruik hebt gemaakt van Groupon, maar wanneer je al vaker besteld hebt op de website kun je inloggen met je gegevens. Als nieuwe klant kun je ervoor kiezen om jezelf snel aan te melden via Facebook of Google. Hiermee bespaar je veel tijd, omdat je gegevens direct ingevuld worden. Hierna wordt gevraagd om je gegevens in te vullen waar je de bestelling graag wilt ontvangen. Daarna wordt je naar de betalingspagina verwezen en kun je de bestelling voltooien. Wanneer de bestelling volledig gelukt is en verwerkt, ontvang je op het opgegeven e-mailadres een e-mail met alle informatie. Dit geldt dan ook als je aankoopbewijs en geeft alle informatie die je nodig hebt om te kunnen genieten van je aankoop die je gedaan hebt via Groupon!

Groupon betalen

Wanneer je een bestelling aan het plaatsen bent, kom je na het invullen van je gegevens op de betaalpagina terecht van Groupon. Je kunt hier dan een keuze maken uit verschillende betalingsmogelijkheden. Als eerste kun je kiezen om te betalen via American Express. Verder kun je er ook voor kiezen om te betalen met Creditcard (Visa/ Mastercard) of Paypal. Maar de meest gekozen optie in Nederland is om te betalen via Ideal. Wanneer je hiervoor kiest kom je direct in een beveiligde betaalomgeving terecht van je eigen bank. Je kunt hier dan doormiddel van het online invullen van je gegevens direct betalen. Het geld wordt dan ook meteen van je rekening afgeschreven en komt bij het bedrijf terecht. Als je problemen hebt met het betalen op de website kan het zijn dat je bank de internetbetaling heeft geblokkeerd of dat er iets mis is met je betalingspas. Het wordt dan aanbevolen om te kiezen voor een andere betalingsmethode. Kies dan bijvoorbeeld voor een andere creditcard of betalingspas of probeer het met Paypal.

Groupon klantenservice

Wanneer je klachten of vragen hebt over je eventuele aankoop bij Groupon kun je op verschillende manieren contact op nemen met het bedrijf. Je kan hier ook op de website voor terecht. Er wordt dan aan je gevraagd f je een nieuwe klant bent of dat je reeds een klant bent en een vraag hebt over je bestelling. Je komt dan in een keuzemenu om je op deze manier sneller te kunnen helpen. Wanneer je het antwoord op je vraag niet vindt op de website of je wil graag nog meer informatie ontvangen is dit ook mogelijk. Je kan namelijk ervoor kiezen om een online chat te starten. Je wordt hier dan zo snel mogelijk geholpen door een professioneel team van Groupon die alle antwoorden op je vragen weet! Verder is het ook mogelijk om een e-mail te sturen, maar het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om te bellen wanneer je liever iemand echt spreekt. Je kan dit doen door te bellen naar 020 808 5550 op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Facebookpagina van Groupon

groupon facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Groupon, bezoek het Facebook account van Groupon en stel direct jouw vraag.

Twitter van Groupon

groupon twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Groupon, bezoek het Twitter account van Groupon en stel direct jouw vraag.

Website van Groupon

groupon website

Bezoek de website van Groupon om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Groupon

Adresgegevens van Groupon

Groupon is gevestigd op het adres Prins Bernhardplein 200, 1097JB, Amsterdam. De exacte locatie van Groupon zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. LS
    Ik heb een product gekocht via groupon maar heb dit op 22-12-21 aan de leverancier met een code van u retour gedaan maar tot heden heb ik geen terug betaling ontvangen het paket is verzonden naar Damsluis weg 40 in Almere Post nl code 3SUQOS033068
    graag een reactie hier op het ging om een deurbel met binnen bel maar die binnen bel werkte niet en daar om retour gedaan
    HSVU Holding prijs 75.04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.