logo gls

GLS Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (125) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: € 1,00 per gesprek

Pakketdienst GLS

General Logistics Systems, oftewel GLS is een pakket dienst die aan het einde van de vorige eeuw in het jaar 1999 is opgericht. Het bedrijf is actief in 41 landen binnen Europa. Het is dan ook 1 van de grotere pakketdienst bedrijven binnen Europa.

Cijfers van GLS

GLS bedient zo’n tweehonderdduizend klanten per jaar in 41 landen. Verdeeld over deze 41 landen werken er ruim 14.000 medewerkers bij dit bedrijf en wordt er gebruik gemaakt van 20.000 voertuigen. Hiermee is het dan ook 1 van de marktleiders binnen hun branche met een omzet van zo’n 2 miljard euro per boekjaar.

GLS in Nederland

Via GLS Nederland kun je zowel nationaal als internationaal post en pakketen versturen. Het bedrijf bedient zowel particulieren als bedrijven. Ook vrachtvervoer is een dienst van GLS. De doorlooptijd is gemiddeld minder dan 24 uur. Bij vrachtvervoer binnen Europa ligt dit iets hoger, tussen de 48 en 96 uur. GLS werkt met een systeem waarbij onderscheid wordt gemaakt van regelmatige en incidentele zendingen om zo het verzendproces zo optimaal mogelijk te maken.

Contactgegevens

Als je contact wilt opnemen met GLS, kan dit op verschillende manieren. Je kunt bellen met GLS via het nummer 0900 1116660, kosten zijn 1 euro per gesprek. Mailen kan naar het emailadres [email protected] . Het bezoekadres is Proostwetering 40, 3543 AG Utrecht.

Facebookpagina van GLS

GLS Facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan GLS, bezoek het Facebook account van GLS en stel direct jouw vraag.

Twitter van GLS

GLS Twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan GLS, bezoek het Twitter account van GLS en stel direct jouw vraag.

Website van GLS

GLS Website

Bezoek de website van GLS om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van GLS

Adresgegevens van GLS

GLS is gevestigd op het adres Proostwetering 40, 3543 AG Utrecht. De exacte locatie van GLS zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

125 Responses

 1. Vanochtend weer een mail ontvangen dat mijn adres juist is. Chauffeur heeft de eerste keer opgegeven dat wij verhuisd waren. Terwijl wij hier al 33 jaar wonen.
  Dit is inmiddels de vierde dag dat ik zit te wachten. Ze moeten zich schamen.
  Ik betaal nooit meer iets vooruit.

 2. Wat is dit nou? Bericht ontvangen dat ik pakket heb aangenomen vanochtend om 8.42u en ook nog voor getekend. Was niet thuis. Contact onmogelijk.

 3. iK HEB DE ZELFDE SHIT MET GLS ZE KOMEN AAN DE DEUR EN VERVOLGENS IS HET PAKKET NIET TE VINDEN IN DE BUS EN RIJDEN WEG ZONDER ENIGE BOODSCHAP HOE ONGEMANIERD MOETB JE ZIJN EN TOT HEDEN NIETS GEHOORD HEB HEEL VAAK EEN MAIL GESTUURD MAAR MET HET ANTWOORD KAN IK NIETS
  bELLEN IS HELEMAAL EEN RAMP IK ZOU NIEMAND GLS AANBEVELEN

 4. Wat een kut bedrijf is dit zeg, 5 pakketten kwijt maar is wel voor getekend en staat dat het afgeleverd is bij ons adres.
  Dan denk je, ik bel even met ze…. nou denk maar dat je iemand aan de lijn krijgt.

  GLS, ga lekker weg uit Nederland. jullie kunnen letterlijk niks.

 5. Vreselijk hoe dit bedrijf werkt.Heeft een pakket willen leveren bij adresnr. 4, terwijl ik adresnr. 4A heb opgegeven.
  Dan zou je verwachten dat ze het bij de ‘buren’af zouden leveren nr. 4A, waar ik dus was.Bovendien is dit een manege en stond hun naam bij het adres en is er altijd iemand aanwezig.
  toen dacht ik het, via een GLS postwinkeladres bij mij in de buurt te laten bezorgen,zodat ik het gauw op zou kunnen halen.
  Nee hoor, het wordt linea recta terug naar een GLS depot gestuurd.
  Het GLS service-tel.nr. werkt helemaal niet, de telefoon gaat nog niet eens over.

 6. Op 10-8-2022 een bericht dat het pakketje tussen 9.30 en 11.30 bezorgd zou worden.
  Niet bezorgd.
  Om 13.39 een bericht : niet afgeleverd/ adressering onjuist.
  Het adres staat op hun eigen mail vermeld en is correct!
  Volgende dag, 11-8, een nieuw bericht alsof er niets is gebeurd: wordt afgeleverd tussen 9.30 en 11.30.
  Uiteindelijk vond ik het pakje in de brievenbus en vermelde het mailbericht: afgeleverd en getekend door Antonie. Ik heb hier niet voor getekend want het is in de brievenbus gedaan zonder aan te bellen.
  Onzorgvuldig en nonchalant gehandeld. Gezien de vele klachten ben ik niet de enige.
  GLS kan beter stoppen of aanzienlijk verbeteren. Ik zal mijn leveranciers verzoeken niet meer via GLS te verzenden.

  1. Op zoek naar het telefoonnummer kwam ik op deze website terecht. Bij mij moet een pakket worden opgehaald om retour te zenden, maar ik heb de bezorger net gemist omdat ik even met de hond uit was.
   Na een aantal reviews gelezen te hebben met een enigszins slecht gevoel het telefoonnummer gedraaid. Een aardige mevrouw vertelde me dat voor retourpakketten een ander nummer geldt en gaf me dat. Toen ik dat nummer koos, kreeg ik een vriendelijke meneer aan de lijn die meteen een nieuwe afspraak heeft ingepland. So far so good. Makkelijk contact te krijgen en simpel een nieuwe ophaalafspraak gepland. In minder dan tien minuten geregeld. Ik ben dus een beetje verbaasd dat ik hier lees dat contact krijgen zo lastig is.
   Vrijdag zal ik komen vertellen of het daadwerkelijke ophalen ook soepel verliep.

 7. Er is bij mij vandaag een pakket aangeboden maar ik was niet thuis.
  om er achter te komen hoe ik nu aan mijn pakket kom is voor mij veel te moeilijk.
  Ik wil het best op een adres bij mij in de buurt ophalen.
  Ik woon op postcode 5631 HG eindhoven,
  mijn telefoon nummer is 040 2466822

  met vr. gr. Jos Kahlert

 8. Wat een slechte service.

  bezorgen het pakketje ergens in het pand, GEEN briefje in de bus en NIET te bereiken

  maar ook weten ze dan zelf niet waar ie bezorgd is… kun je niet toch niet voorstellen

 9. Wat is dit voor een louche bedrijf? Aan bovenstaande reacties te zien gaat het alleen maar mis met bestellingen en contactpogingen. Ik heb eind juli een bestelling geplaatst bij Ovantus. Dat zou worden bezorgd door GLS. Op 18 augustus zag ik via Track and trace dat het pakket die dag zou worden bezorgd. De hele dag thuis geweest, niemand gezien. Volgens Track and trace was de koerier onderweg. Na 18.00 uur stond er opeens dat het pakket om 11 uur 30 was afgeleverd. Ik heb bij de buren geïnformeerd of zij iets hadden aangenomen, nee dus. Er was niet bij mij aangebeld en er lag ook niets op de trap.
  De volgende dag geïnformeerd bij Televersum, het punt waar pakketten kunnen worden opgehaald. Nergens iets te vinden. Er moest vooraf betaald worden, wat ik normaal gesproken nooit doe. Heb ook telefonisch contact proberen te krijgen, na een uur stond ik nog in de wacht, toen heb ik opgehangen. Mooi verdienmodel voor GLS..

  Inmiddels is vandaag na ruim een half uur in de wacht met een 0909 nummer verbinding tot stand gekomen met GLS. Blijkt dat de bezorger het pakket in een andere straat heeft bezorgd met hetzelfde huisnummer. Daar mag ik nu zelf achteraan gaan om het terug te krijgen, terwijl het de fout van GLS is. Volgens hen is het nu te lang geleden om dit recht te zetten, Terwijl ik al twee maanden van het kastje naar de muur ben gestuurd.
  Dit is een zeer onbetrouwbaar bedrijf, zie alle negatieve recensies over deze firma. Ik ga dit melden bij Radar, het is te gek voor woorden.

 10. Hallo,
  Hierbij bestelde ik een product op 24 Okt, 2022 on line via ( Modebylisa ,Op 31 Okt, 2022 Gls – post bezorger de chauffeur afgleverd mijn pakket verkeer adres tot nu ik niet ontva ngt mijn pakket.meerderf kerr aa nmelde ik Gls kantoren in Maastricht maar zij zei tegen mij de chaufferverkeer mijn pakket afgeleverdandere adres.
  Mijn order nummer via Modebylisa /% #nlhp 18440
  Mijn pakket nummer /% 00903559555222
  Mijn adres//
  Hbriefkani
  Grimbeerstraat 57 C
  6217BB – Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *