gemeente delft contact

Gemeente Delft Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 08:30 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag: 08:30 uur t/m 17:00 uur

Woensdag: 08:30 uur t/m 17:00 uur

Donderdag: 08:30 uur t/m 17:00 uur

Vrijdag: 08:30 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Gemeente delft contact

De gemeente delft ligt in de buurt van de gemeente Rotterdam, in het westen van Nederland. De gemeente delft telt ruim 160.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 62,96 km2.

Met de gemeente delft contact opnemen kan telefonisch op het telefoonnummer 015 260 22 22. De gemeente delft is op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur t/m 17:00 uur.

De website van de gemeente is https://www.delft.nl . Daar vindt u meer informatie over alle aspecten van het leven in Delft en over komende evenementen. Als u een afspraak wilt maken met iemand van de gemeente of als u een vraag heeft die direct beantwoord moet worden, kunt u bellen met de gemeente via het bovenstaande telefoonnummer of via de website een afspraak inplannen bij de gemeente Delft.

Sociale Media accounts van de gemeente Delft

Volg de gemeente Delft via sociale media. De gemeente Delft is erg actief op sociale media. Of met de gemeente Delft contact via sociale media ook mogelijk is, weten wij helaas niet. Wel vindt u op sociale media het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de gemeente.

Volg de gemeente op Twitter. Het account van de Gemeente delft vindt je op https://twitter.com/gemeentedelft, zoals u kunt zien wordt er op dagelijkse basis getweet door de gemeente. Een erg leuk account om te volgen als je de in Delft woont, werkt of op een andere manier verbonden bent aan deze stad.

Als je de gemeente wilt volgen op Facebook, dan kan dat ook. De Facebookpagina van de gemeente Delft vindt u op https://www.facebook.com/gemeentedelft/. Ook hier ziet u dat bijna dagelijkse de laatste ontwikkelingen en nieuws binnen de gemeente wordt gepost.

Wat ook erg leuk is om te volgen is hun YouTube kanaal. Op https://www.youtube.com/user/GemeenteDelft/videos worden regelmatig nieuwe video’s geplaatst met ontwikkelingen en nieuws over de gemeente.

Bezoek het stadskantoor

Het stadskantoor van de gemeente vindt u aan het Stationsplein 1 in Delft. Van maandag t/m donderdag is het stadskantoor open van 08:30 uur en 17:00 uur. Op vrijdag zijn ze geopend van 08:30 t/m 20:00 uur. Kijk altijd op de website https://www.delft.nl voor eventueel gewijzigde openingstijden en het maken van een afspraak. U kunt ook bellen met de gemeente Delft op telefoonnummer 015 260 22 22. Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

Contact gemeente per mail of online formulier

Er is een contactformulier waar u een vraag kunt stellen aan de gemeente Delft. Dit formulier vindt u op https://www.delft.nl/idd/vraag_gemeente

Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen via [email protected] . U krijgt dan binnen 2 werkdagen antwoord. Wilt u het liever schriftelijk doen, dan kunt u gebruik maken van het onderstaande postadres:

Gemeente Delft, Postbus 78, 2600 ME Delft

Facebookpagina van Gemeente Delft

facebook gemeente delft

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Gemeente Delft, bezoek het Facebook account van Gemeente Delft en stel direct jouw vraag.

Twitter van Gemeente Delft

twitter gemeente delft

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Gemeente Delft, bezoek het Twitter account van Gemeente Delft en stel direct jouw vraag.

Website van Gemeente Delft

website delft.nl

Bezoek de website van Gemeente Delft om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Gemeente Delft

Adresgegevens van Gemeente Delft

Gemeente Delft is gevestigd op het adres Stationsplein 1, 2611 BV, Delft. De exacte locatie van Gemeente Delft zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Wat een slechte service, daar betaal je dan je belasting voor. Kom je langs is het super rustig, 3 loketten open, wel 6 beveiligers aan het werk. Heb je een rijbewijs gehaald moet je 2 maanden wachten voor je een afspraak kan maken . Het is nog erger dan in de zorg of Schiphol. Ik heb er geen woorden voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *