fbto contact

FBTO Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Dinsdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Woensdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Donderdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Vrijdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Zaterdag: Tussen 09:00 en 14:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Met FBTO Contact opnemen

FBTO heeft een klantenservicepagina, die volledig en gedetailleerd is. PDF’s voor brochures of polisvoorwaarden kunt u gemakkelijk vinden op de website van FBTO. Ook voor veelgestelde vragen kunt u hier het antwoord op uw vraag vinden. Wijzigingen worden snel online doorgevoerd in minder dan twee minuten! Als iemand overlijdt terwijl hij gedekt is door een verzekering van FBTO kunt u terecht op hun site waar links te vinden zijn om het gemakkelijker dan ooit te maken (u kunt ook schade melden). Bovendien, als u geïnteresseerd bent om u aan te melden bij MijnFBTO, dan kan dit ook via de website. Daar heeft u direct toegang tot uw account informatie; dus niet meer wachten op postbezorging wanneer tijd het belangrijkste is!

Veelgestelde vragen

U kunt naar hun website gaan om te zoeken naar een rubriek met vragen en antwoorden met de informatie die u nodig hebt. Als dat er niet is, kunt u altijd telefonisch contact met hen opnemen. Zij hebben zeer vriendelijk personeel dat in staat is om u door de meeste van uw vragen via de telefoon te beantwoorden; maar als ze niet in staat zijn om u meteen te helpen, zullen ze waarschijnlijk een e-mailadres geven, zodat het kan worden verzonden via e-mail en beantwoord op een later tijdstip.

FBTO Bellen

Ontvang direct antwoord op uw vraag door de klantenservice te bellen. Bellen met FBTO kan van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 t/m 14:00 uur. Het telefoonnummer waarop u kunt bellen is 058 234 56 78. Voor spoedeisende hulp belt u 058 234 56 50. Voor beide nummers betaald u de gebruikelijke belkosten. Indien u langer dan 5 minuten in de wacht staat, kunt u uw telefoonnummer achterhalen en zal FBTO u terug bellen.

FBTO Webcare Team of Sociale Media

De FBTO klantenservice heeft een eigen webcare team dat klaar staat via Sociale media om u te helpen met vragen. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur en op Zaterdag van 09:00 t/m 16:30 uur wordt uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Direct contact via Whatsapp

Tegenwoordig kan u ook via Whatsapp contact opnemen met FBTO. Gebruik hiervoor deze link https://api.whatsapp.com/send?phone=31682756758 of voeg 0682756758 toe aan uw contacten en stuur een bericht. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur en op Zaterdag van 09:00 t/m 16:30 uur wordt uw vraag binnen 2 uur beantwoord door de klantondersteuningsdienst. Ook via Whatsapp ontvangt u dus snel antwoord op al uw vragen.  Het webcare team doet altijd haar best een duidelijk antwoord te geven. Mocht uw vraag niet voldoende beantwoord zijn, kan u altijd weer een bericht sturen.

Schriftelijk contact

Wanneer u graag per post iets wilt sturen naar FBTO, gebruik dan het volgende adres:

FBTO Klantenservice

Postbus 318 8901 BC Leeuwarden

Bezoek het kantoor

Wanneer u contact wilt opnemen met FBTO, zijn er vele manieren voor directe interactie zoals bellen of chatten, maar voor echt persoonlijk contact kunt ook gewoon een bezoek aan het adres aan de Sophialaan 50 in Leeuwarden brengen.

Meer over FBTO

FBTO is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in Leeuwarden is gevestigd. FBTO biedt veel verschillende verzekeringen aan. Bijvoorbeeld een autoverzekering, motorverzekering, overlijdensrisico verzekering, WA Verzekering, zorgverzekering en een  rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp. Maar dat is nog niet alles, zo bieden ze ook een inboedelverzekering en opstalverzekering voor uw woning en nog vele andere verzekeringen. FBTO doet haar best om altijd een betaalbare premie te bieden met een polis die past bij uw persoonlijke situatie.

De verzekeraar is begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge meer dan vijftig jaar geleden, en ze zijn sindsdien uitgegroeid tot het verzekeren van meer dan 600.000 mensen over de hele wereld. FBTO was een van de eerste maatschappijen waar consumenten hun eigen polissen konden afsluiten zonder hulp van het bedrijf nodig te hebben. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de bekendste verzekeraars van Nederland.

Facebookpagina van FBTO

FBTO facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan FBTO, bezoek het Facebook account van FBTO en stel direct jouw vraag.

Twitter van FBTO

fbto twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan FBTO, bezoek het Twitter account van FBTO en stel direct jouw vraag.

Website van FBTO

fbto website

Bezoek de website van FBTO om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van FBTO

Adresgegevens van FBTO

FBTO is gevestigd op het adres Sophialaan 50, 8911 AE, Leeuwarden. De exacte locatie van FBTO zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

 1. Wilt u mij de polis sturen van mijn verzekering bij jullie? Kan deze niet vinden.
  Relatienummer 522284053.

 2. L.S.
  Ik kreeg vandaag een informatieve mail over verlenging van ziektekostenverzekering. Wilde deze bewaren maar dat lukte niet en de mail was daarna ook verdwenen.
  Wilt u de mail alstublieft nog eens versturen?

 3. Betreft P Haijtema,Sneek klantnr6708178.Woonverzek. Op 2 en 22 dec.j.l heb ik mijn woonverzek.(30,32) betaald en beide keren is dit weer teruggestort hoewel ik er bij vermeld had dat de rek. eindigend op 1734 opgeheven was. Is deze verzek. dit jaar gratis? Zo niet dan verzoek ik u per post een accept giro te zenden. M vr gr P Haijtema

 4. Krijg hier een brief met de dreiging dat als ik mijn autoverzekering niet betaal dat de verzekering gestopt word .MIJN ADVIES DOE JE WERK EENS GOED IK BEN AL MAANDEN WEG BIJ JULLIE. TEN 2DE IK HEB IN HET ZIEKENHUIS GELEGEN EN HEB DAAR GEEN LAPTOP BIJ MIJ
  DUS EEN BEETJE BEGRIP TONEN ZOU JULLIE GOED PASSEN EN NIET METEEN GAAN JANKEN ALS JE NOG EEN BETALING TE GOED HEB WANT DIE KRIJG JE HEUS WEL DAAR WORD IK ECHT NIET RIJKER VAN HET IS EEN BEDRAG VAN 26.17 NOU NOU EN DAARNEEN DREIGBRIEF VOOR STUREN MOET HIER WEL VRESELIJK OM LACHEN STEL ZIELEPOTEN BEN OOK BLIJ DAT IK WEG BEN MVG 304669064

 5. Mevrouw, mijnheer, eind 2021 is iets niet goed gegaan met een of andere polis (FBTO of Centraal Beheer). Om gezondheidsredenen had ik mijn auto verkocht aan mijn vrouw (die ook rijdt, maar wij zijn buiten gemeenschap van goederen getrouwd). De autoverz. ging naar FBTO (polisnr 305 433 914), maar het bijgeleverde bankrek.nr is door FBTO niet goed overgenomen. Bestaat er misschien ook al levendige handel i bankrek.nrs?! In elk geval, premie kon niet worden afgeschreven waarmee ik bij FBTO als wanbetaler te boek kwam. Het ging twee keer om bedrag van nog geen vijf euro, dus ik ben mij welbewust van de grote voortbestaansrisiko’s die FBTO liep. Graag verneem ik of ik op dit moment nog een door FBTO teweeg gebrachte betalingsachterstand heb.

 6. Mevrouw, mijnheer, eind 2021 is iets niet goed gegaan met een of andere polis (FBTO of Centraal Beheer). Om gezondheidsredenen had ik mijn auto verkocht aan mijn vrouw (die ook rijdt, maar wij zijn buiten gemeenschap van goederen getrouwd). De autoverz. ging naar FBTO (polisnr 305 433 914), maar het bijgeleverde bankrek.nr is door FBTO niet goed overgenomen. Bestaat er misschien ook al levendige onderhandel in bankrek.nrs?! In elk geval, premie kon niet worden afgeschreven waarmee ik bij FBTO als wanbetaler te boek kwam. Het ging twee keer om bedrag van nog geen vijf euro, dus ik ben mij welbewust van de grote voortbestaansrisiko’s die FBTO liep. Graag verneem ik of ik op dit moment nog een door FBTO teweeg gebrachte betalings-achterstand heb. Enog berocht daarvan lijk ik niet te hebben ontvangen. Alvast mijn dank.

  Harry Kuiper, journalist, Rijswijk ZH

 7. Hallo FBTO,
  U stuurt mij telkens emails en brieven met de mededeling dat mijn email adres niet meer werkt en of dat ik dat wil oplossen. Volgens mij werkt het opgegeven email adres nog steeds naar behoren en kan ik uw probleem dan ook niet oplossen.
  Ik vind het echter heel vervelend dat u mij wel emails stuurt met de mededeling dat ik onbereikbaar ben. Helaas kan/mag ik u niet terug emailen omdat u geen email adres bekend maakt in zowel de mail, brieven als op de website. Daarnaast vermeld u op uw website onder telefonisch contact dat u op zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur telefonische bereikbaar bent. Ik heb het nummer net gebeld en krijg een antwoord apparaat, dat uw kantoor momenteel is gesloten.
  Ik vraag u vriendelijk mij op zaterdag te bellen op het nummer wat in uw administratie staat? En adviseer u de info op uw website up-to-date te houden en een email adres toe te voegen om met de klantenservice in contact te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *