fbto contact

FBTO Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Dinsdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Woensdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Donderdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Vrijdag: Tussen 08:00 en 18:00 uur

Zaterdag: Tussen 09:00 en 14:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Met FBTO Contact opnemen

FBTO heeft een klantenservicepagina, die volledig en gedetailleerd is. PDF’s voor brochures of polisvoorwaarden kunt u gemakkelijk vinden op de website van FBTO. Ook voor veelgestelde vragen kunt u hier het antwoord op uw vraag vinden. Wijzigingen worden snel online doorgevoerd in minder dan twee minuten! Als iemand overlijdt terwijl hij gedekt is door een verzekering van FBTO kunt u terecht op hun site waar links te vinden zijn om het gemakkelijker dan ooit te maken (u kunt ook schade melden). Bovendien, als u geïnteresseerd bent om u aan te melden bij MijnFBTO, dan kan dit ook via de website. Daar heeft u direct toegang tot uw account informatie; dus niet meer wachten op postbezorging wanneer tijd het belangrijkste is!

Veelgestelde vragen

U kunt naar hun website gaan om te zoeken naar een rubriek met vragen en antwoorden met de informatie die u nodig hebt. Als dat er niet is, kunt u altijd telefonisch contact met hen opnemen. Zij hebben zeer vriendelijk personeel dat in staat is om u door de meeste van uw vragen via de telefoon te beantwoorden; maar als ze niet in staat zijn om u meteen te helpen, zullen ze waarschijnlijk een e-mailadres geven, zodat het kan worden verzonden via e-mail en beantwoord op een later tijdstip.

FBTO Bellen

Ontvang direct antwoord op uw vraag door de klantenservice te bellen. Bellen met FBTO kan van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 t/m 14:00 uur. Het telefoonnummer waarop u kunt bellen is 058 234 56 78. Voor spoedeisende hulp belt u 058 234 56 50. Voor beide nummers betaald u de gebruikelijke belkosten. Indien u langer dan 5 minuten in de wacht staat, kunt u uw telefoonnummer achterhalen en zal FBTO u terug bellen.

FBTO Webcare Team of Sociale Media

De FBTO klantenservice heeft een eigen webcare team dat klaar staat via Sociale media om u te helpen met vragen. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur en op Zaterdag van 09:00 t/m 16:30 uur wordt uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Direct contact via Whatsapp

Tegenwoordig kan u ook via Whatsapp contact opnemen met FBTO. Gebruik hiervoor deze link https://api.whatsapp.com/send?phone=31682756758 of voeg 0682756758 toe aan uw contacten en stuur een bericht. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur en op Zaterdag van 09:00 t/m 16:30 uur wordt uw vraag binnen 2 uur beantwoord door de klantondersteuningsdienst. Ook via Whatsapp ontvangt u dus snel antwoord op al uw vragen.  Het webcare team doet altijd haar best een duidelijk antwoord te geven. Mocht uw vraag niet voldoende beantwoord zijn, kan u altijd weer een bericht sturen.

Schriftelijk contact

Wanneer u graag per post iets wilt sturen naar FBTO, gebruik dan het volgende adres:

FBTO Klantenservice

Postbus 318 8901 BC Leeuwarden

Bezoek het kantoor

Wanneer u contact wilt opnemen met FBTO, zijn er vele manieren voor directe interactie zoals bellen of chatten, maar voor echt persoonlijk contact kunt ook gewoon een bezoek aan het adres aan de Sophialaan 50 in Leeuwarden brengen.

Meer over FBTO

FBTO is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in Leeuwarden is gevestigd. FBTO biedt veel verschillende verzekeringen aan. Bijvoorbeeld een autoverzekering, motorverzekering, overlijdensrisico verzekering, WA Verzekering, zorgverzekering en een  rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp. Maar dat is nog niet alles, zo bieden ze ook een inboedelverzekering en opstalverzekering voor uw woning en nog vele andere verzekeringen. FBTO doet haar best om altijd een betaalbare premie te bieden met een polis die past bij uw persoonlijke situatie.

De verzekeraar is begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge meer dan vijftig jaar geleden, en ze zijn sindsdien uitgegroeid tot het verzekeren van meer dan 600.000 mensen over de hele wereld. FBTO was een van de eerste maatschappijen waar consumenten hun eigen polissen konden afsluiten zonder hulp van het bedrijf nodig te hebben. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de bekendste verzekeraars van Nederland.

Facebookpagina van FBTO

FBTO facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan FBTO, bezoek het Facebook account van FBTO en stel direct jouw vraag.

Twitter van FBTO

fbto twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan FBTO, bezoek het Twitter account van FBTO en stel direct jouw vraag.

Website van FBTO

fbto website

Bezoek de website van FBTO om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van FBTO

Adresgegevens van FBTO

FBTO is gevestigd op het adres Sophialaan 50, 8911 AE, Leeuwarden. De exacte locatie van FBTO zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *