dolfinarium klantenservice

Dolfinarium Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Dinsdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Woensdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Donderdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Vrijdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Zondag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Het Dolfinarium in Harderwijk is een fantastische plek voor gezinnen en kinderen. Het is de thuisbasis van het grootste Dolfijnenpark in Nederland en er is een indrukwekkende selectie dieren van over de hele wereld te zien. Als u vragen heeft over uw bezoek, of als u wilt weten hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Dolfinarium, dan vindt u hier alle antwoorden!

Wat heeft het Dolfinarium in Harderwijk allemaal te bieden?

Het Dolfinarium in Harderwijk heeft veel te bieden. Er zijn hier veel verschillende dieren te zien, zoals pinguïns en haaien. En voor kinderen is er een eigen Dolfinarium waar ze met veel speelgoed kunnen spelen en voor de nieuwste bewoners van het Dolfinarium kunnen zorgen: twee baby-otters! Verder is er een interactieve tentoonstelling genaamd ‘Wetenschap voor het volk’. Dit betekent Wetenschap voor het volk. In deze tentoonstelling, die zich op een van de buitenterrassen van het Dolfinarium bevindt, zult u genieten van een geweldige dolfijnenshow. Het Dolfinarium is opgericht in 1955 toen de heer Frits den Herder het samen met zijn broer een Dolfinarium bouwde.

Neem contact met het Dolfinarium op

Het Dolfinarium is telefonisch bereikbaar op +31 (0)341-467 467.

Dolfinarium is elke dag geopend, in de zomermaanden zijn ze elke dag bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur. Bezoek de website voor de meest actuele informatie: https://www.dolfinarium.nl

Adres: Zuiderzeeboulevard 22 3841 WB Harderwijk

U kunt ook mailen met het Dolfinarium. De klantenservice is te bereiken op [email protected]

Het Dolfinarium is op bijna alle sociale media actief

Wist je dat het Dolfinarium op bijna alle sociale media actief is? Volg het Dolfinarium op je favoriete socialemediaplatform en bekijk hun filmpjes via Youtube!

Hier een lijst met alle socialemedia-accounts:

Dolfinarium openingstijden

Voor de actuele openingstijden van het Dolfinarium kunt u het beste kijken op https://www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek/. Links ziet u een kopje met de actuele openingstijden. In de zomermaanden is het park iedere dag geopend van 10:00 tot en met 17:00 uur. Buiten het seizoen om is het park beperkter geopend.

Kun je zwemmen bij Dolfinarium?

Het Dolfinarium heeft een waterspeeltuin. Deze waterspeeltuin is alleen geopend als het meer dan 20 graden is. Twijfel je of het warm genoeg is? Neem dan contact op met de klantenservice of kijk op de website.

De waterattractie met de naam ‘Waterpret’ is geschikt voor jong en oud? Ben je een echte waterrat, dan zul je het hier zeker naar je zin hebben.

Wat kost het Dolfinarium?

Een ticket bij het Dolfinarium kost 29,50 euro. Op de website kun je vaak goedkoper tickets kopen. Ook is het dolfinarium regelmatig te vinden op Groupon, Actie van de dag en andere kortingsactie websites. Kijk dus altijd even op Groupon en hun eigen website, zo kun je gemakkelijk wat geld besparen!

Parkeren Harderwijk boulevard

Als u het Dolfinarium wil bezoeken, kunt u het beste parkeren aan de Boulevard van Harderwijk. De kosten van een dagkaart zijn 10 euro en het Dolfinarium bevindt zich op de boulevard. U hoeft dus niet ver te lopen. ’s Zomers rijdt er ook nog een treintje, die bezoekers heen en weer rijd.

Facebookpagina van Dolfinarium

dolfinarium facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Dolfinarium, bezoek het Facebook account van Dolfinarium en stel direct jouw vraag.

Twitter van Dolfinarium

dolfinarium twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Dolfinarium, bezoek het Twitter account van Dolfinarium en stel direct jouw vraag.

Website van Dolfinarium

dolfinarium website

Bezoek de website van Dolfinarium om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Dolfinarium

Adresgegevens van Dolfinarium

Dolfinarium is gevestigd op het adres Zuiderzeeboulevard 22 3841 WB Harderwijk. De exacte locatie van Dolfinarium zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

 1. Goedemorgen,
  ik heb net contact met gehad met een van jullie werknemers een aardige mevrouw. Ik had via Social Deal drie tickets gekocht om vandaag met de bedoeling om vandaag met mijn twee kleinzonen te komen. Ze hebben zich er erg op verheugd, maar helaas is de jongste ziek geworden. Ik dacht nog misschien voelt hij zich straks beter, hij wilde ook gewoon gaan. Maar om nou met een spugend te gaan lijkt me voor niemand leuk en kan hij er ook niet van genieten. Mijn vraag is dan natuurlijk ook of ik mijn tickets dan later alsnog kan inwisselen zodat we toch nog kunnen gaan genieten bij jullie.

  Ik had natuurlijk ook gereserveerd voor vandaag.
  Ik hoop snel iets van u te horen,

  Met vriendelijke groet,
  Grada van Kempen- Moolenaar
  Zilverparkkade 106
  8232WL Lelystad
  0623334502
  [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *