de Vereende klantenservice

de Vereende Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 09:00 t/m 17:00 uur

Dinsdag: Vanaf 09:00 t/m 17:00 uur

Woensdag: Vanaf 09:00 t/m 17:00 uur

Donderdag: Vanaf 09:00 t/m 17:00 uur

Vrijdag: Vanaf 09:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

De Vereende Klantenservice

De Vereende is een autoverzekeringsmaatschappij in Nederland. In dit artikel vertellen we u alles over De Vereende en beantwoorden we de meest gestelde vragen. De Vereende Autoverzekeringen biedt een scala aan beschermingsopties voor zowel auto’s als motorfietsen! We leggen ook uit hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van De Vereende als u nog andere vragen heeft.

De Vereende contact

U kunt met de Vereende contact opnemen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Ze zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 070 340 8100. In het weekend is de klantenservice van de Vereende niet bereikbaar.

Mailen kan wel naar het e-mailadres: [email protected]

Schriftelijk contact: Postbus 1074, 2280 CB Rijswijk

Welke autoverzekering accepteert altijd?

De Vereende is een autoverzekeraar waar u altijd terecht kunt. Bent u geroyeerd door uw oude verzekeraar en lukt het niet om uw auto of motorfiets nog te verzekeren via een gewone verzekeraar? Lees dan gauw verder. Deze bijzondere verzekeraar is namelijk de oplossing!

Zwarte lijst verzekering

Gewone verzekeringen werken met zwarte lijsten. Hierop worden mensen geplaatst die bijvoorbeeld veel schades hebben gereden of een rijontzegging hebben gehad. Ook komt het voor dat mensen die betalingsachterstanden hebben of fraude hebben gepleeg op een zwarte lijst belanden. Ben je strafrechtelijk veroordeeld? Ook dan is de kans groot dat je op een zwarte lijst terecht komt. In deze gevallen kun je niet meer bij een gewone verzekeraar terecht. Om deze reden bestaat de Vereende. Bij de Vereende kun je altijd terecht om een verzekering af te sluiten. U betaald hier wel een hogere premie dan bij een gewone verzekeraar. Vaak kun je na enkele jaren weer terug naar een gewone verzekeraar. Mits je natuurlijk niet weer met dezelfde problemen te maken krijgt.

Wat doet de Vereende?

De Vereende is een nieuwe verzekeringsmaatschappij waar u terecht kunt voor alle soorten verzekeringen. Als je vaste verzekeraar niet meer voor je wil zorgen, dan wil De vereende het graag nog eens proberen! Zij zijn een klein bedrijf dat alleen maar het beste wil voor hun klanten en zij zullen er altijd alles aan doen om hun weer het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden. Dat is waarom De vereende iedereen verzekerd, ook mensen die nergens anders meer welkom zijn: omdat mensen beter verdienen van een verzekeringsmaatschappij dan alleen standaard tarieven of een eenmalige service. De vereende is er het hele jaar door, staat klaar wanneer dat nodig is met welke dekking hun klanten ook maar wensen.

Hoe heette de vereende eerst?

Vroeger heette de Vereende Verzekeringen anders, de naam was toen Rialto Verzekeringen. Sinds 2016 werken ze dus onder een nieuwe naam. De verzekeraar bestaat al sinds 1965 en richt zich echt op verzekeringen met risico’s die voor een gewone verzekeraar te groot zijn. Ook toen ze nog Rialto heette, was dit de core business.

De Vereende prijzen

Premiekosten zijn hoog bij de Vereende. Een WA verzekering van een oudere auto van bijvoorbeeld 10 jaar oud kost al snel meer dan 150 euro per maand. De specifieke prijzen van een verzekering hangen af van uw situatie. Informeer bij de verzekeraar en vraag een offerte aan om precies te weten te komen hoeveel u betaald voor een verzekering bij de Vereende.

De vereende ervaringen

Heb je ervaring met de Vereende? Deel je ervaring met onze bezoekers. Vul het reactieformulier onderaan dit bericht in, zodat andere bezoekers kennis kunnen nemen van uw ervaring met de Vereende.

De Vereende opzeggen

Een voordeel van een autoverzekering via de Vereende is dat u maar 1 maand opzegtermijn hebt. Bij deze verzekeraar zit u dus niet aan lange contracten vast, maar kunt u in principe altijd binnen 1 kalendermaand weer van uw verzekering af.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem contact op met de klantenservice van de Vereende of kijk nog even tussen de veelgestelde vragen op de website van de Vereende!

Twitter van de Vereende

de Vereende twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan de Vereende, bezoek het Twitter account van de Vereende en stel direct jouw vraag.

Website van de Vereende

de Vereende website

Bezoek de website van de Vereende om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van de Vereende

Adresgegevens van de Vereende

de Vereende is gevestigd op het adres Handelskade 49, 2288 BA, Rijswijk. De exacte locatie van de Vereende zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *