de stentor klantenservice

de Stentor Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (4) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Tussen 08:00 en 17:00 uur

Dinsdag: Tussen 08:00 en 17:00 uur

Woensdag: Tussen 08:00 en 17:00 uur

Donderdag: Tussen 08:00 en 17:00 uur

Vrijdag: Tussen 08:00 en 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Als u contact wilt opnemen met De Stentor of andere vragen hebt over De Stentor, dan is dit het artikel voor u. We bespreken hoe u in contact kunt komen met het Stentor klantenserviceteam en de redactie van De Stentor. Ook leest u meer over de geschiedenis van deze krant en wat de positie is van de Stentor in de krantenbranche.

De Stentor is een Nederlands regionaal dagblad met een gemiddelde oplage van 160.000 exemplaren. Met dit aantal is het één van de grootste dagbladen van Nederland! De krant verschijnt van Flevoland tot ver in Achterhoek en Overijssel te Veluwe. De Stentor heeft een brede doelgroep en bij de uitgeverij werken ruim tweehonderd mensen waaronder schrijvers, vormgevers, redacteuren… het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle, maar er zijn ook redactiekantoren in Dronten, Epe, Harderwijk, Kampen, Hardenberg, Raalte en Zutphen.

De krant is onder te verdelen in veertien losse regio edities. De Stentor is een van de weinige kranten die nog dagelijks drukt. De redactie telt ongeveer zeventig mensen en De Stentor is onderdeel van DPG Media b.v.., waartoe ook De Volkskrant en Het Algemeen Dagblad behoren.

De klantenservice van De Stentor is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar of via het website-formulier. Meer informatie over adverteren deze krant kunt u vinden in hun mediakit.

Dit artikel is geschreven voor iedereen die meer wil weten over De Stentor. Als u vragen heeft met betrekking tot onze inhoud kunt u hieronder contact met ons opnemen!

Na het lezen van deze blogpost weet u hoe u in contact kunt komen met de klantenservice van De Stentor en de redactie.

de Stentor contact

Is er iets mis gegaan met de bezorging of misschien bent u verhuisd en wilt u het adres in ons bestand bijwerken. Of het nu gaat om een vraag over je abonnement die je hebt bij De Stentor of als er iets mis lijkt te zijn met je account, we staan je graag te woord om eventuele problemen snel op te lossen. We hebben een klantenservice beschikbaar via zowel via telefonisch contact + e-mail; neem gewoon contact met ons op!

Maakt u zich geen zorgen als er momenten zijn dat dingen niet gaan zoals gepland – ons team is altijd blij om klanten te helpen wanneer dat nodig is via de telefoon op 088 – 013 9960 en via e-mail: [email protected]

U kunt de Stentor bellen op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Ook schriftelijk contact is mogelijk. Gebruik hiervoor het volgende adres:

De Stentor, t.a.v. afdeling Klantenservice, o.v.v. vraag/opmerking, Postbus 90, 5680 AB Best

Andere contact gegevens vindt u bovenaan deze pagina en op de website van de Stentor.

Geschiedenis van de Stentor

Het bedrijf dat eigenaar is van de Nederlandse krant De Stentor is de laatste tijd in andere handen overgegaan. De Britse multimediagroep MeCom kocht Wegener in 2003 op en herdoopte het tot “De stentor wegen.” Dit werd gedaan om een daling van het aantal abonnees goed te maken, maar DPG Media BV nam het later weer over met de hoop meer succesverhalen uit hun geboorteland te produceren.

De Stentor

De op de Griekse mythologie geïnspireerde naam van de krant De Stentor komt van een heraut met een imposante stem, afkomstig uit de Trojaanse oorlog. Het verhaal gaat dat hij vijftig anderen kon overtreffen en ons woord heeft gegeven voor ‘een luide of stentoriaanse stem hebben’ Hun krant gaat er ook prat op veel lezers te hebben in veertien regionale edities!

De Stentor is een regionaal dagblad dat veertien verschillende uitgaven heeft, waaronder de Apeldoornse Courant, West Veluwe en Flevoland. De Stentor geeft ook een exclusief magazine uit: De Ondernemer, met vier edities in Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Facebookpagina van de Stentor

de stentor facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan de Stentor, bezoek het Facebook account van de Stentor en stel direct jouw vraag.

Twitter van de Stentor

de stentor twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan de Stentor, bezoek het Twitter account van de Stentor en stel direct jouw vraag.

Website van de Stentor

de stentor website

Bezoek de website van de Stentor om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van de Stentor

Adresgegevens van de Stentor

de Stentor is gevestigd op het adres Burgemeester Drijbersingel 39, 8021 JB, Zwolle. De exacte locatie van de Stentor zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

4 Responses

 1. BIJ MIJN GEGEVENS STAAT GEEN GOED MAIL ADRES
  B WENTINK
  GEESINKWEG 9
  7231RE WARNSVELD
  het juiste adres is [email protected]
  ik wil graag van de code het bladcadeau bestellen ,maar dan moet het mailadres wel juist zijn.
  ook telf nr aanpassen alleen nog 0628643242 abonnee van de stentor

 2. Heb geprobeerd mijn klantnummer te koppelen aan het AD, heb zelf één abonnement op de stentor.
  Heb 088-0319960 en 088-0561565 gebeld zelfde persoon aan de lijn gehad.
  Deze persoon wist niet waar ik het over had, legde hem duidelijk uit hoe het hoort te werken, ook bij koppelen aan bijvoorbeeld Trouw.
  Ik vroeg ik ben toch wel bij juiste helpdesk, ook na overleg met zijn baas zoals hij zij,die wist ook niet wat ik bedoelde.
  Nu ben ik dus nog niet verder,vond dat ik dit toch wel even moet melden want met zo’n helpdesk kom je echt niet verder.
  Vr.gr. A.J Zwijnenberg

 3. Ga ik gisteren mijn stem uitbrengen in Zutphen, vraag ik of ik erbij mag zijn met het tellen van de stemmen in verband met fraude. Zegt mevrouw dat het wel meevalt met de fraude.
  MEEVALT, deze uitspraak stemt mij niet gelukkig en zie dit graag terug in uw krant, het klopt van geen kant.
  Fraude stemmen Zutphen.

  met vriendelijke groet,
  R. Altena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *