de friesland klantenservice

De Friesland Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:00 t/m 18:00 uur

Dinsdag: Van 08:00 t/m 18:00 uur

Woensdag: Van 08:00 t/m 18:00 uur

Donderdag: Van 08:00 t/m 18:00 uur

Vrijdag: Van 08:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

De Friesland, Zorgverzekeraar Uitgelegd

In dit artikel zullen we u meer vertellen over zorgverzekeraar de Friesland. We zullen informatie geven over wat het bedrijf aanbiedt, wie ze zijn en hoe u contact met hen kunt opnemen. Daarnaast zullen we een aantal van uw meest gestelde vragen beantwoorden zoals: “Wat kost een aanvullende verzekering bij de Friesland?” of “Hoe declareren De Friesland?”

Basisverzekering de Friesland

De Friesland, de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappij in Nederland met meer dan 550 duizend verzekerden en een uitstekende klantenservice.

De Friesland is een in Nederland gevestigde verzekeraar die zijn klanten al vele jaren van dienst is; ze hebben een uitgebreid vergoedingenstelsel dat altijd wordt bijgewerkt om bij te blijven met nieuwe innovaties, terwijl hun producten betaalbaar blijven. Ze bieden ook oplossingen op maat om aan uw behoeften te voldoen! In 2021 kunt u elk ziekenhuis bezoeken zonder u zorgen te maken over wat er daarna gebeurt, want De Frieslands’ topprioriteit zijn die van hun klanten.

Wat zit er allemaal in het basispakket van de Friesland?

De overheid bepaalt in Nederland wat er in het basispakket van de ziektekostenverzekering zit. De zorg die u krijgt, hangt af van waar u woont . In een basisverzekering worden kosten voor de huisarts, ziekenhuis, psychiater of apotheek gedekt.

Aanvullende verzekering bij de Friesland

Als u op zoek bent naar nog meer verzekeringsdekking, dan zijn aanvullende verzekeringen een geweldige manier om te gaan. Veel mensen kiezen voor deze optie vanwege de extra voordelen en bescherming die het biedt: zoals kosten voor fysiotherapie, brillen of voorbehoedsmiddelen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit 3 tot 5 verschillende soorten aanvullende verzekeringen: Zelf Bewust Polis (u betaalt minder) of Alles Verzorgd Polis (uitgebreider). Het gebruik van de Defriesland website is heel eenvoudig! U voert wat basisgegevens in, zoals leeftijd en regio, en in een paar seconden berekenen zij welke premie het beste bij uw budget past.

Wat vergoedt De Friesland?

Dit is afhankelijk van waar u voor verzekerd bent. Je kunt bij de friesland een aanvullende verzekering aansluiten dat bestaat uit pakketten. Ook de basisverzekering bestaat uit 2 aparte verzekeringen. Je hebt de zelf bewust polis (gemiddeld max 75% vergoeding) en de Alles Verzorgd Polis gemiddeld 80% vergoeding)

Hoe declareren De Friesland

Het afhandelen van declaraties gaat in sommige gevallen automatisch. In andere gevallen moet je deze zelf indienen.

  • Stuur een nota naar de Friesland
  • Dien volledige notas in. Die volledig zijn ingevuld en goed leesbaar zijn.
  • Indien u openstaande termijnen heeft, worden deze verrekend met de vergoedingen.

Declaren kan via ‘Mijn De Friesland’ en ‘De Friesland App’. Inloggen via DigiD.

De Friesland App

De Friesland App is uw allesomvattende app waarmee u declaraties kunt indienen, snel antwoorden kunt vinden met DeFriesLand App en rekeningen kunt betalen. U kunt het platform ook gebruiken als verzekeringsgoeroe door eenvoudig inzicht te krijgen in uw eigen risico bedrag!

De Friesland contact

De Friesland is op veel verschillende manieren bereikbaar. We zullen alle mogelijkheden voor je op een rijtje zetten. Zo kun je zelf kiezen hoe je contact wilt opnemen met de Friesland. Kies wat gemakkelijk voor je is. Als je direct antwoord op je vraag wilt, is telefonisch contact de snelste manier.

De Friesland bellen

De Friesland is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Je kunt bellen naar (058) 291 31 31. Voor die telefoonnummer betaal je je gebruikelijke belkosten.

Chatten

Op maandag tot en met vrijdag kun je chatten met een medewerker van de klantenservice. Dit is mogelijk van 08.30 tot en met 17.00 uur via De Friesland App. Gebruik je de app nog niet? Download deze dan via de Appstore of Google Play.

Contact via Whatsapp

Het is ook mogelijk om te chatten via Whatsapp. Voeg het telefoonnummer 0613926730 toe aan je contacten of gebruik deze link: https://api.whatsapp.com/send?phone=31613926730

Chatten via Whatsapp is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Twitter

Je kunt ook een vraag stellen via Twitter. De Friesland is op Twitter te vinden via @DeFriesland. Wanneer je een vraag stelt van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur, krijg je binnen 1 uur een reactie.

Facebook

Ook via facebook kun je op werkdagen vragen stellen. Wanneer je hier op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 een vraag stelt, krijg je net als op Twitter, binnen 1 uur een reactie. De Facebookpagina van De Friesland is te vinden op https://www.facebook.com/defriesland.

De Friesland adres

Wil je schriftelijk contact met de Friesland? Dat is ook gewoon mogelijk! Het postadres dat u kunt gebruiken voor vragen is: Postbus 270, 8901 BB Leeuwarden

Facebookpagina van De Friesland

de friesland facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan De Friesland, bezoek het Facebook account van De Friesland en stel direct jouw vraag.

Twitter van De Friesland

de friesland twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan De Friesland, bezoek het Twitter account van De Friesland en stel direct jouw vraag.

Website van De Friesland

de friesland website

Bezoek de website van De Friesland om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van De Friesland

Adresgegevens van De Friesland

De Friesland is gevestigd op het adres Sophialaan 50, Leeuwarden, 8911 AE. De exacte locatie van De Friesland zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *