dagblad de limburger logo

de Limburger Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:00 t/m 20:00 uur

Dinsdag: Van 08:00 t/m 20:00 uur

Woensdag: Van 08:00 t/m 20:00 uur

Donderdag: Van 08:00 t/m 20:00 uur

Vrijdag: Van 08:00 t/m 20:00 uur

Zaterdag: Van 08:00 t/m 12:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Dagblad de Limburger is een regionale krant met hoofdvestiging in Maastricht, Nederland. De krant is opgericht in 1996 en heeft in de loop van de jaren veel veranderingen doorgemaakt. In dit artikel vertellen we u meer over Dagblad de Limburger en hoe u in contact kunt komen met de klantenservice en redactie van deze regionale krant.

Media Huis Limburg

Dagblad de Limburger is een Nederlandse krant die wordt uitgegeven in de provincie Limburg. Dagblad de Limburger bestaat sinds 1996 toen het fuseerde met De Limburger, waardoor ze een van de jongste kranten zijn die er zijn! Dagblad de LIMBURGER valt nu onder Media Huis (MHL) dat ook eigenaar is van een andere regionale krant genaamd “Limburgs dagblad”. Dit dagblad dat zijn naam eer aan doet als een krant uit de hoofdstad en bevolkingskern van de regio, brengt u kwaliteitsjournalistiek hier in huis!

Dagblad de Limburger is het belangrijkste dagblad van de provincie Limburg. Naast een succesvolle krant heeft Dagblad de Limburger ook een uitgebreide website die veel bezoekers trekt. Het uitgebreide en gevarieerde aanbod van onderwerpen op de site omvat nieuws over onderwerpen in de regio Limburg, maar ook updates uit heel Europa. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van actuele gebeurtenissen daar of hier thuis bent u bij deze krant aan het juiste adres, zonder dat dit ten koste gaat van de amusementswaarde!

Geschiedenis van de krant

Dagblad de Limburger dat nog maar kort bestaat, maakte in de jaren 2000 een belangrijke gebeurtenis mee. Dit vond plaats toen De Telegraaf een verzoek indiende om Dagblad de Limburger over te nemen en dit verzoek door de Nederlandse Mededingingsautoriteit werd ingewilligd met daaraan enkele voorwaarden verbonden. Een van deze voorwaarden hield in dat ze niet mochten fuseren met een andere krant genaamd “Limburgs Dagblad”. De kranten zouden afzonderlijk moeten blijven bestaan. Sinds 2005 geldt deze eis niet meer. Inmiddels bestaat Limburgs Dagblad niet meer als papieren krant.

Digitale Krant

Tegenwoordig biedt de Limburger ook een digitale krant aan. Vanaf 1,96 euro per week kunt u abonnee worden van de digitale krant. U kunt de krant dan lezen op uw telefoon, tablet of computer en zo op de hoogte blijven van al het nieuws. Naast een digitale krant biedt de Limburger ook een app aan die beschikbaar is voor zowel Android als iOS gebruikers. Het gebruik van de app is gratis.

Dagblad de Limburger contact

Het Dagblad de Limburger is een Nederlandse krant die ernaar streeft haar klanten naar tevredenheid van dienst te zijn. De afdeling klantenservice omvat de website, www.limburger.nl en een online pagina die speciaal voor abonnees is opgezet https://abonnement.limburger.nl.

U kunt Dagblad de Limburger bellen op werkdagen van 08:00 t/m 22:00 uur. Op zaterdag is telefonisch contact met de Limburger beperkt mogelijk, alleen ’s ochtends tussen 08:00 en 12:00 uur.

Als u schriftelijk contact wilt, richt uw brief dan aan: Mediahuis Limburg t.a.v. afdeling klantenservice, o.v.v. vraag/opmerking, Postbus 5100, 6130 PC ,Sittard

Eventueel kunt u ook nog rechtstreeks chatten met de klantenservice van de Limburger. Dit kan door het gebruik van Messenger. Wanneer u een gesprek via Messenger wilt starten, gebruikt u deze link: http://m.me/delimburger.nl

Op de website van de Limburger vindt u ook nog een FAQ-sectie met veelgestelde vragen. Als u een eenvoudige vraag heeft, kijk hier dan zeker even tussen. Veel antwoorden staan hier al tussen.

Redactie

De redactie van de krant kan u mailen op het mailadres [email protected].

Facebookpagina van de Limburger

dagblad de limburger facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan de Limburger, bezoek het Facebook account van de Limburger en stel direct jouw vraag.

Twitter van de Limburger

dagblad de limburger twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan de Limburger, bezoek het Twitter account van de Limburger en stel direct jouw vraag.

Website van de Limburger

dagblad de limburger website

Bezoek de website van de Limburger om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van de Limburger

Adresgegevens van de Limburger

de Limburger is gevestigd op het adres Mercator 3, 6135 KW, Sittard. De exacte locatie van de Limburger zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *