cz klantenservice

CZ Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Tussen 8:00 en 19:00 uur

Dinsdag: Tussen 8:00 en 19:00 uur

Woensdag: Tussen 8:00 en 19:00 uur

Donderdag: Tussen 8:00 en 19:00 uur

Vrijdag: Tussen 8:00 en 19:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

CZ klantenservice waar u op kunt rekenen

De klantenservicepagina van CZ is een van de meest uitgebreide bronnen over de gezondheidszorg. De site geeft informatie over veranderingen die de komende jaren voor klanten van belang kunnen zijn en hoe u Mijn CZ kunt gebruiken, waarmee u gratis online uw ziektekosten kunt checken! Wist u dat CZ al sinds 1975 klanten de mogelijkheid biedt om zelf een arts te kiezen? Tot nu toe boden zorgverzekeraars deze mogelijkheid niet, maar CZ is een van de weinigen die dat nog wel doet. Op hun website leest u meer over hoe deze mogelijkheid werkt.

De klantenservice beantwoordt al uw vragen op telefoonnummer: 088 555 77 77. Bellen met CZ kan op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 19:00 uur.

Indien u graag via Whatsapp contact met CZ wilt, kan dat ook. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 wordt uw vraag binnen 4 uur beantwoord. Gebruik de volgende link: https://api.whatsapp.com/send?phone=31613651950 (0613651950)

Op hun website vindt u ook een online formulier die u kunt gebruiken voor het stellen van een vraag. Bezoek hiervoor https://www.cz.nl/service-en-contact/stuur-uw-vraag. Uw vraag wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Contact via Sociale Media

Het is ook mogelijk om een vraag via Sociale Media te stellen aan CZ. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 wordt uw vraag binnen 4 uur beantwoord.

Bezoek aan Servicekantoor CZ

Voor degenen die liever niet bellen of mailen, zijn er genoeg manieren waarop u contact kunt opnemen met CZ. Ze hebben drie hoofdkantoren en een aantal regionale servicecentra door heel Nederland; zoek gewoon het dichtstbijzijnde kantoor! Misschien wilt u ook een kijkje nemen bij hun mobiele kantoor? Kijk op de website van CZ voor meer informatie.

Meer Over CZ

CZ is de grootste zorgverzekeraar van Nederland, met een focus op zorgverzekeringen. Opgericht in 1930 als Centraal Ziekenfonds en met het hoofdkantoor in Tilburg, zijn ze sindsdien gefuseerd met OZ tot een van de top drie grootste Nederlandse verzekeraars. CZ biedt OHRA (een aanbieder voor senioren) en Deltalloyd Zorgverzekeringen aan tegen de meest betaalbare tarieven en met een dekking tot 100% van de ziektekosten; deze twee maatschappijen dekken samen meer dan 3 miljoen klanten!

CZ is opgericht door een wet uit de tijd dat Koningin Wilhelmina regeerde over Nederland – waardoor ze een andere langdurige vaste waarde zijn tussen hun zeer concurrerende concurrenten op de markt zoals AOK Alberti, VGZ en VGU.

CZ wil echt het verschil maken. De verzekeraar streeft naar ‘betere zorg, betaalbare zorg en toegankelijke zorg’. De website van CZ is zeer uitgebreid met informatie over mogelijke zorgverzekeringen en vele andere zaken die meespelen in uw gezond welbevinden zoals voedingsadviezen. Ook zijn er pagina’s over klantenservice die u uitgebreide instructies geven als er iets mis gaat of als u een vraag heeft.

CZ heeft een oogje in het zeil voor wat ze in de toekomst nog beter kunnen doen, dus blijf op de hoogte!

Diensten en producten van CZ

CZ biedt een breed scala aan zorgverzekeringsproducten voor alle soorten klanten, van particulieren tot kleine bedrijven en grotere ondernemingen. De producten omvatten:

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Tilburg, Nederland en bedient klanten zowel rechtstreeks als via een uitgebreid netwerk van onafhankelijke verkooporganisaties.

CZ biedt haar klanten een netwerk van reisverzekeringsproducten aan, waarbij alle plannen worden aangeboden aan particulieren en kleine groepen.

CZ biedt ook praktische hulpmiddelen om hun klanten te helpen, waaronder een ziektekostencalculator, een iOS-applicatie die direct informatie geeft over de voordelen in uw CZ zorgverzekeringsplan en een gezondheidscalculator.

Facebookpagina van CZ

CZ facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan CZ, bezoek het Facebook account van CZ en stel direct jouw vraag.

Twitter van CZ

CZ twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan CZ, bezoek het Twitter account van CZ en stel direct jouw vraag.

Website van CZ

cz website

Bezoek de website van CZ om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van CZ

Adresgegevens van CZ

CZ is gevestigd op het adres Ringbaan West 236, 5038 KE, Tilburg. De exacte locatie van CZ zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Beste klantenservice cz zorgvrager Tilburg.
    Adres:Ringbaan west 236 , 5038KE Tilburg
    Ik ben R KRISHNAR. Geboortedatum: 10-08-1958 Moolai. Relatienr: 474938166
    Informatie. 23- 09- 2022 ik bezoek kantoor Tilburg Afspraak tijd niet schijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *