Cheaptickets

Cheaptickets Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews

Bellen met Cheaptickets

020-2621734
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Zondag: tussen 10:00 en 15:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van Cheaptickets

CheapTicketsNederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Cheaptickets, bezoek het Facebook account van Cheaptickets en stel direct jouw vraag.

Twitter van Cheaptickets

cheapticketsnl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Cheaptickets, bezoek het Twitter account van Cheaptickets en stel direct jouw vraag.

Website van Cheaptickets

cheaptickets.nl

Bezoek de website van Cheaptickets om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Cheaptickets

Adresgegevens van Cheaptickets

Cheaptickets is gevestigd op het adres Piet Heinkade 55 Amsterdam 1019 GM. De exacte locatie van Cheaptickets zie je op de kaart hierboven.

Zorg voor een goed geregelde vakantie bij CheapTickets

Een vakantie boeken is altijd leuk om te doen. Je zoekt een bestemming uit en als je er naartoe wilt vliegen kies je daar de bijpassende vliegtickets bij. Wil je niet te veel betalen voor de tickets dan is het zaak dat je even goed rondkijkt wat er allemaal te koop is want de prijzen kunnen nogal eens uiteenlopen. Bij CheapTickets kun je terecht voor voordelige vliegtickets naar allerlei bestemmingen. Naast het aanschaffen van de tickets kun je er terecht voor het bespreken van een hotel en het huren van een auto op je vakantiebestemming.

Voor meer informatie kijk je op de site van CheapTickets

Als je op de website van CheapTickets kijkt zul je daar veel informatie vinden. Dit betekent dat je bijvoorbeeld het vluchtschema kun bekijken als je een reis geboekt hebt maar ook dat je een stoel in het vliegtuig kunt reserveren of reeds vanuit Nederland een auto kunt huren zodat je daar, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, geen omkijken meer naar hebt. Heb je vragen over tickets, reizen, klachten of iets anders? Dan kun je daarvoor het beste even contact opnemen met de CheapTickets klantenservice.

Hoe benader je CheapTickets het beste?

De klantenservice is op diverse manieren bereikbaar. Zo kun je ze om te beginnen telefonisch benaderen. Het ChaepTickets telefoonnummer daarvoor is 023-5176346. De CheapTickets klantenservice is bereikbaar op werkdagen en op zondag tussen 9:00 en 23:00. CheapTickets bellen op zondag kun je doen tussen 10:00 en 15:00. Als je een vraag wilt stellen via Whatsapp dan is dat mogelijk via nummer 0644814452. Je kunt dan al binnen twee uur een antwoord terug verwachten. Liever een van de social media kanalen gebruiken? Kies er dan voor een bericht te sturen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Als je een bericht stuurt via Facebook krijg je uiterlijk de volgende werkdag antwoord op je vraag. Kijk hiervoor op facebook.com/CheapTicketsNederland. Kies je ervoor om te tweeten? Dan vind je CheapTickets op twitter.com/cheaptickets.nl. Ze zijn ook actief op Instagram en te vinden via instagram.com/cheaptickets.nl.

Ook informatie in andere talen en met spoed mogelijk

Kom je er niet helemaal goed uit in het Nederlands? Dan zijn er op www.cheaptickets.nl/ ook pagina’s te vinden met informatie in andere talen. Dit zijn bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, Chinees enzovoort. Heb je nu een vraag die spoed heeft dan wil je natuurlijk niet al te lang op antwoord hoeven te wachten. Stel, je staat nagenoeg op het punt om af te reizen maar er klopt iets niet, dan wil je dit uiteraard nog wel oplossen voordat je vertrekt. Bij je boeking heb je een bevestiging gekregen. Hierop staat een speciaal telefoonnummer vermeld waarmee je met spoed met CheapTickets contact kunt leggen zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt met je probleem.

Stel je vraag via de mail

Als je liever je vraag via de mail wilt stellen aan CheapTickets dan doe je dit via de website van deze aanbieder. Hiervoor geef je eerst op de website aan waarover je een vraag hebt. Daarna krijg je een aantal mogelijke vragen die met dit onderwerp te maken hebben te zien. Wellicht staat jouw vraag daar ook al tussen zodat je meteen een antwoord hebt. Is dit niet het geval dan stuur je alsnog een mailtje. Hiervoor vul je op de website je naam, telefoonnummer, mailadres en boekingsnummer in. Daarnaast kun je een berichtje achterlaten waarin je je vraag stelt. De mail verstuur je eenvoudig met één druk op de knop via de website.

Maak een account aan

Als je een ticket wilt boeken of een hotel of auto wilt bespreken via CheapTickets is het handig daarvoor een account aan te maken. Op die manier hoef je maar eenmalig je gegevens in te vullen en is dat de keren daarna niet meer nodig. Daarnaast zorgt een dergelijke account ervoor dat je zelf je eigen gegevens kunt opvragen en altijd kunt kijken naar de status van je boeking. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

Kijk of je vraag al eerder gesteld is

Nu kun je veel verschillende vragen hebben die over van alles en nog wat gaan. De een wil immers graag goed voorbereid zijn en het naadje van de kous weten als het om een vakantie gaat, terwijl de ander juist minder of iets heel anders weten wil. Met alle vragen mag je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice maar het is goed mogelijk dat jouw vraag al eens eerder door een ander gesteld is. Als het een vraag betreft die door meer mensen gesteld is dan heb je grote kans dat je deze terugvindt op de website van CheapTickets. Kijk daarom altijd eerst voordat je met CheapTickets contact opneemt of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dit namelijk het geval, dan heb je snel je antwoord en hoef je niet extra contact te leggen.

Snel zoeken tussen de veelgestelde vragen

Als je een kijkje op de site neemt kun je eerst een keuze maken uit diverse categorieën als je een bepaalde vraag hebt. Hiermee maak je het jezelf al meteen een stuk makkelijker en is de kans dat je snel een antwoord vindt alleen maar groter. Deze categorieën zijn: topvragen, vragen over bagage, over online inchecken, over wijzigen en annuleren, over reisdocumenten, over stoelen en overige vragen. Kies je voor een bepaalde categorie dan staat je vraag, en het antwoord, daar wellicht gewoon al tussen en hoef je niet verder te zoeken. Bij veelgestelde vragen kun je onder andere denken aan vragen zoals: Hoeveel bagage mag ik meenemen? Hoe kan ik mijn boeking annuleren? Of: heb ik een visum nodig voor mijn reis? Zo zijn er natuurlijk tal van vragen te noemen die veel mensen reeds voor jou gesteld hebben. Om het jou makkelijker te maken staan deze netjes op een rijtje online zodat jij snel een antwoord vindt.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Beoordelingen, Reviews & Klachten

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mrs e Dolman
Mrs e Dolman
8 hours ago

Dear Sir/madame
Please help
My flight nr FR7522 check in nr D8KC7A
booking nr CHNL-17073461
From Alicante to Eindhoven om the 31th of okt
booked at cheaptickets Ryan air
is not registered at flight compagny Ryan air
When I want to change this flight,
Cheap tickets has to register this at Ryan air.
They ask for a reservation number
All the time I give in the booking number at the website of Ryan air
they tell me it is wrong..
Thank you for your help

Elvira Dolman

Copyright 2020 © All rights Reserved.
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x