Cheaptickets

Cheaptickets Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (18) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 23:00 uur

Zondag: tussen 10:00 en 15:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Zorg voor een goed geregelde vakantie bij CheapTickets

Een vakantie boeken is altijd leuk om te doen. Je zoekt een bestemming uit en als je er naartoe wilt vliegen kies je daar de bijpassende vliegtickets bij. Wil je niet te veel betalen voor de tickets dan is het zaak dat je even goed rondkijkt wat er allemaal te koop is want de prijzen kunnen nogal eens uiteenlopen. Bij CheapTickets kun je terecht voor voordelige vliegtickets naar allerlei bestemmingen. Naast het aanschaffen van de tickets kun je er terecht voor het bespreken van een hotel en het huren van een auto op je vakantiebestemming.

Voor meer informatie kijk je op de site van CheapTickets

Als je op de website van CheapTickets kijkt zul je daar veel informatie vinden. Dit betekent dat je bijvoorbeeld het vluchtschema kun bekijken als je een reis geboekt hebt maar ook dat je een stoel in het vliegtuig kunt reserveren of reeds vanuit Nederland een auto kunt huren zodat je daar, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, geen omkijken meer naar hebt. Heb je vragen over tickets, reizen, klachten of iets anders? Dan kun je daarvoor het beste even contact opnemen met de CheapTickets klantenservice.

Hoe benader je CheapTickets het beste?

De klantenservice is op diverse manieren bereikbaar. Zo kun je ze om te beginnen telefonisch benaderen. Het ChaepTickets telefoonnummer daarvoor is 023-5176346. De CheapTickets klantenservice is bereikbaar op werkdagen en op zondag tussen 9:00 en 23:00. CheapTickets bellen op zondag kun je doen tussen 10:00 en 15:00. Als je een vraag wilt stellen via Whatsapp dan is dat mogelijk via nummer 0644814452. Je kunt dan al binnen twee uur een antwoord terug verwachten. Liever een van de social media kanalen gebruiken? Kies er dan voor een bericht te sturen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Als je een bericht stuurt via Facebook krijg je uiterlijk de volgende werkdag antwoord op je vraag. Kijk hiervoor op facebook.com/CheapTicketsNederland. Kies je ervoor om te tweeten? Dan vind je CheapTickets op twitter.com/cheaptickets.nl. Ze zijn ook actief op Instagram en te vinden via instagram.com/cheaptickets.nl.

Ook informatie in andere talen en met spoed mogelijk

Kom je er niet helemaal goed uit in het Nederlands? Dan zijn er op www.cheaptickets.nl/ ook pagina’s te vinden met informatie in andere talen. Dit zijn bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, Chinees enzovoort. Heb je nu een vraag die spoed heeft dan wil je natuurlijk niet al te lang op antwoord hoeven te wachten. Stel, je staat nagenoeg op het punt om af te reizen maar er klopt iets niet, dan wil je dit uiteraard nog wel oplossen voordat je vertrekt. Bij je boeking heb je een bevestiging gekregen. Hierop staat een speciaal telefoonnummer vermeld waarmee je met spoed met CheapTickets contact kunt leggen zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt met je probleem.

Stel je vraag via de mail

Als je liever je vraag via de mail wilt stellen aan CheapTickets dan doe je dit via de website van deze aanbieder. Hiervoor geef je eerst op de website aan waarover je een vraag hebt. Daarna krijg je een aantal mogelijke vragen die met dit onderwerp te maken hebben te zien. Wellicht staat jouw vraag daar ook al tussen zodat je meteen een antwoord hebt. Is dit niet het geval dan stuur je alsnog een mailtje. Hiervoor vul je op de website je naam, telefoonnummer, mailadres en boekingsnummer in. Daarnaast kun je een berichtje achterlaten waarin je je vraag stelt. De mail verstuur je eenvoudig met één druk op de knop via de website.

Maak een account aan

Als je een ticket wilt boeken of een hotel of auto wilt bespreken via CheapTickets is het handig daarvoor een account aan te maken. Op die manier hoef je maar eenmalig je gegevens in te vullen en is dat de keren daarna niet meer nodig. Daarnaast zorgt een dergelijke account ervoor dat je zelf je eigen gegevens kunt opvragen en altijd kunt kijken naar de status van je boeking. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

Kijk of je vraag al eerder gesteld is

Nu kun je veel verschillende vragen hebben die over van alles en nog wat gaan. De een wil immers graag goed voorbereid zijn en het naadje van de kous weten als het om een vakantie gaat, terwijl de ander juist minder of iets heel anders weten wil. Met alle vragen mag je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice maar het is goed mogelijk dat jouw vraag al eens eerder door een ander gesteld is. Als het een vraag betreft die door meer mensen gesteld is dan heb je grote kans dat je deze terugvindt op de website van CheapTickets. Kijk daarom altijd eerst voordat je met CheapTickets contact opneemt of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dit namelijk het geval, dan heb je snel je antwoord en hoef je niet extra contact te leggen.

Snel zoeken tussen de veelgestelde vragen

Als je een kijkje op de site neemt kun je eerst een keuze maken uit diverse categorieën als je een bepaalde vraag hebt. Hiermee maak je het jezelf al meteen een stuk makkelijker en is de kans dat je snel een antwoord vindt alleen maar groter. Deze categorieën zijn: topvragen, vragen over bagage, over online inchecken, over wijzigen en annuleren, over reisdocumenten, over stoelen en overige vragen. Kies je voor een bepaalde categorie dan staat je vraag, en het antwoord, daar wellicht gewoon al tussen en hoef je niet verder te zoeken. Bij veelgestelde vragen kun je onder andere denken aan vragen zoals: Hoeveel bagage mag ik meenemen? Hoe kan ik mijn boeking annuleren? Of: heb ik een visum nodig voor mijn reis? Zo zijn er natuurlijk tal van vragen te noemen die veel mensen reeds voor jou gesteld hebben. Om het jou makkelijker te maken staan deze netjes op een rijtje online zodat jij snel een antwoord vindt.

Facebookpagina van Cheaptickets

CheapTicketsNederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Cheaptickets, bezoek het Facebook account van Cheaptickets en stel direct jouw vraag.

Twitter van Cheaptickets

cheapticketsnl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Cheaptickets, bezoek het Twitter account van Cheaptickets en stel direct jouw vraag.

Website van Cheaptickets

cheaptickets.nl

Bezoek de website van Cheaptickets om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Cheaptickets

Adresgegevens van Cheaptickets

Cheaptickets is gevestigd op het adres Piet Heinkade 55 Amsterdam 1019 GM. De exacte locatie van Cheaptickets zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

18 Responses

 1. Dear Sir/madame
  Please help
  My flight nr FR7522 check in nr D8KC7A
  booking nr CHNL-17073461
  From Alicante to Eindhoven om the 31th of okt
  booked at cheaptickets Ryan air
  is not registered at flight compagny Ryan air
  When I want to change this flight,
  Cheap tickets has to register this at Ryan air.
  They ask for a reservation number
  All the time I give in the booking number at the website of Ryan air
  they tell me it is wrong..
  Thank you for your help

  Elvira Dolman

 2. ik kom maar niet in contact met jullie over de terugbetaling van de geannuleerde reis onder boekingsnummer CHNL-17451054. Betaald 29 feb. 2020.
  Kunt u betalen? of direct contact met mij opnemen: 0630339408 of [email protected]

 3. Beste Cheaptickets,

  Ik had een vlucht geboekt voor 26-05-2020 tot en met 4 -06-2020. Helaas kon deze niet doorgaan vanwege Corona. Hiervoor kreeg ik een voucher maar helaas loopt deze af op 16-03-2021.
  Mijn boekingsnummer is: CHNL-17499394
  Mijn E-ticketnummer: 0743772365916

  Dit gaat om een vlucht van Schiphol naar Bangkok, dit ging om vluchtnummer KL875
  Online check- in nummer is T3CW8H
  En van Bangkok naar Saigon/Ho Chi Minh met vluchtnummer: KL4074 en
  online- in nummer : T3CW8H

  De terugvlucht is van Saigon/ Ho Chi Minh naar Bangkok met vluchtnummer: VN601 en online-in nummer AVKMAF en van daaruit zou ik door reizen van Bangkok naar Schiphol met Vluchtnummer KL876 en online-in nummer: T3CW8H.

  De vlucht stond op naam van MR. Sang Le.

  Aangezien de voucher verloopt per 16-03-2021 en er nog geen vooruitzichten zijn op verbetering wat betreft de Corona zou ik graag of een nieuwe voucher krijgen of mijn geld terug. Het gaat hier om een bedrag van € 479,40

 4. Ik zoek medegedupeerden om gezamelijk een juridische klacht neer te leggen tegen cheaptickets. Contacteer me om ons te organiseren.

  1. Heyo, ik sta er wel paraat voor. Ik zit hier al een uur of twee en heb nog geen contact met hen kunnen krijgen.
   Ik help hier graag bij, m’n nummer is 0623926226, voor als je er nog geintreseerd in bent.

 5. Geachte klantenservice Cheaptickets, ik heb via mijn telefoon 7 tickets gekocht op 1 juni jl. CHNL-18725345 bedrag 1303,93. Ik heb de boekingsbevestiging wel ontvangen maar geen mail waarmee ik E tickets kan openen en dergelijke. Zou u die alsnog of opnieuw willen opsturen naar [email protected] en voor de zekerheid ook naar [email protected]. Mijn tel is 0653731528 alvast bedankt Archie Staal

 6. Ik heb 3 E-tickets 6283372661760, 761 en 762 die ik nog niet kon gebruiken. Oorspronkelijke vertrekdatum 17 september 2020. Bestemming Minsk, via Belavia. Belavia gaf mij diverse malen uitstel tot 31 december 2021, vanwege de moeilijkheden met vliegverkeer vanuit Europa. Zij waren tegen mij uiterst vriendelijk, maar vroegen mij nu contact met u op te nemen om terugbetaling te vragen van de betaalde € 697,97, Ik stel deze vraag nu aan u want de tickets waren via u gereserveerd en aan u betaald.
  Ik doe u hiermede dit verzoek om het geld te retourneren. Mijn bankrekening is NL10RABO 0300120397 t.n.v. C.G. Dekkers, Ophelialaan 45, 1431 HA Aalsmeer.
  Mocht u nog hierover met mij spreken, dan verzoek ik u mij te bellen via telefoonnummer 0297 326353
  Groet,
  C.G. Dekkers

 7. Ik probeer al weken een vlucht te annuleren aanvankelijk kreeg ik wel antwoord via email maar er werd niets geannuleerd, de chatbot geeft 40 min wachttijd aan maar er komt niemand opdagen, behoorlijk frustrerend! CHNL- 19188002

 8. Goede dag ik krijg totaal geen reactie van cheaptickets zeer slecht ik wil mij geld terug ik krijg nog niet eens de kans om het om te boeken ik wil hier voor maatregel treffen tegen dit bedrijf nooit meer cheaptickets en pegasus

 9. Bellen met Cheaptickets. Als je op zaterdag om 20:25 Nederlandse tijd belt wordt er in het Engels doodleuk verteld dat ze gesloten zijn, terwijl de openingstijden van de klantenservice zelf bovenaan deze pagina het volgende aangeeft:

  Bellen met Cheaptickets
  020-2621734
  Openingstijden telefonische klantenservice
  Zaterdag: tussen 09:00 en 23:00 uur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. KLACHT :
  Mijn naam is Henk Moen in Zeist
  Ik ben regelmatige klant bij jullie
  Mijn klacht is dat jullie vrijwel altijd ON-bereikbaar zijn voor een telefonische vraag
  Ik heb mijn vraag via jullie website geplaatst, maar hoor NIKS….
  Mijn urgente vraag luidt : Ik heb via jullie geboekt en betaald voor : Flight KL1385 van AMS naar KBP (Kiev) op 27 febr 2022 en retour met KL 1396 van Kiev (KBP naar AMS op 4 maart 2022
  KLM heeft m i v 12 febr 2022 haar vluchten op Kiev gecanceld, omdat het Reisadvies ROOD is geworden.
  VERZOEK : Ik wil direct re-fund naar NL26INGB0002574902 of een voucher (met 2 jaar geldigheid)
  Hoe kan ik dat aanvragen en regelen en krijgen
  Hoe kan ik jullie bellen of bellen jullie mij aub : 06-52401565

 11. Ticket geboekt CHNL-21368869 op 22 mei, meteen weer geannuleerd op 22 mei. Er kwam een bericht dat de kosten €55 zijn en we zouden een bevestiging van de annulering per e-mail ontvangen.
  Na een tijd kwam er opeens een e-mail; annuleren niet meer mogelijk, want de periode om het ticket te voiden is voorbij. Wat helemaal niet waar is, want als je dezelfde dag annuleert kan het ticket nog gevoid worden. Gebeld met de airline en die gaven aan dat het ticket nog gevoid kan worden, maar cheaptickets moet het annuleren. Omdat het bij hen is geboekt.
  Na die mail, was het meteen geblokkeerd om weer in te loggen om te annuleren. Terwijl het daarvoor gewoon kon.
  Cheaptickets is telefonisch niet bereikbaar en zij reageren niet op de e-mail.
  Wat kan ik verder nog doen?

 12. 2 Tickets geboekt CHNL-2123-6176 van Amsterdam naar Mallaga 23 juli a.s. Airline ref. 4611112 .. Echter via Vueling geen reactie/mail / bevestiging maar wel betaald aan Cheaptickets. Vueling gebeld en zij hebben geen boeking staan??? Cheaptickets hoe kan dit??? graag reageren !!!! Heb ik nu wel een vlucht of niet???

 13. Ik heb en ticket betaald alleen ik zie alleen van heen en niet wanner ik terug moet komen kunt u mijn opnieuw en mail sturen van heen en terug ,ik ga moeten weg van Amsterdam naar toulouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *