buckaroo logo

Buckaroo Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (16) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Dinsdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Woensdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Donderdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Vrijdag: Van 08:30 t/m 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Buckaroo

Je vraagt je misschien af, wat is Buckaroo? Wanneer je de naam je de naam op je afschrift ziet staan. Buckaroo is een betalingsverwerker die in opdracht van bedrijven, betalingen verwerkt. Het gaat hierbij zowel om eenmalige betalingen, bijvoorbeeld via iDeal of bancontact, maar ook om terugkerende betalingen. Terugkerende betalingen zijn bijvoorbeeld automatische afschrijvingen van je bank of creditcard.

Andere Buckaroo betaalmethoden zijn bijvoorbeeld Paypal, Apple Pay, Alipay en Sofort.

Bekende klanten van Buckaroo zijn bijvoorbeeld Beltegoed.nl, Videoland, Voetbal international, Mediahuis, Websend en Topbloemen. Buckaroo werkt voor duizenden bedrijven, namens wie zij gelden incasseren en betalingen verwerken.

Buckaroo probeert een zo klantvriendelijk betaalproces te realiseren voor bedrijven waarmee zij werken. Het gaat hier van betalingen voor webwinkels tot complete betaaloplossingen voor bedrijven die abonnement diensten verlenen. Een goed voorbeeld hiervan is Videoland. Buckaroo schrijft bij klanten van Videoland, elke maand geld af, in opdracht van Videoland. Op je afschrift zie je dan ‘videoland door buckaroo’ of ‘videoland by buckaroo’ staan.

Stichting derdengelden Buckaroo

Buckaroo stichting derdengelden is een stichting die Buckaroo gebruikt om betalingen te verwerken voor hun klanten, afgekort ook wel Buckaroo st derdengelden. Op internet kom je vragen tegen als ‘stichting derdengelden buckaroo stopzetten’ en ‘nederlandse loterij by buckaroo opzeggen’. Op afschriften vermeld Buckaroo altijd de naam van de opdrachtgever met daarachter de tekst ‘by buckaroo’. Wanneer je terugkerende betalingen, bijvoorbeeld automatische incasso of afschrijvingen van je creditcard wilt stopzetten, doe je dit bij het bedrijf namens wie Buckaroo de gelden incasseert. Welk bedrijf dit is, kun je zien op je bankafschrift. Staat er bijvoorbeeld ‘staatsloterij by buckaroo’ op je afschrift? Dan betekent dit dat Buckaroo geld incasseert namens de Staatsloterij. Als je deze betalingen wilt opzeggen, doe je dit in dit voorbeeld bij de Staatsloterij.

Buckaroo inloggen voor bedrijven

Wanneer je als bedrijf klant bent bij Buckaroo, kun je eenvoudig inloggen via het Buckaroo payment plaza. Ga hiervoor naar https://plaza.buckaroo.nl/Login. Het Buckaroo plaza is gebruiksvriendelijk ingericht. Je kunt hier een compleet overzicht zien van al je transacties.

Ben je nog geen klant bij Buckaroo, maar wil je dit wel graag worden? Start dan meteen het onboarding proces via https://www.buckaroo.nl/onboarding. Buckaroo is gemakkelijk te integreren in je webwinkel via kant en klare plugins voor bijvoorbeeld Magento, WordPress en Woocommerce.

Daarnaast is er een uitgebreide Buckaroo API waarmee allerlei vormen van betalingen zijn te realiseren.

De Buckaroo tarieven die zij rekenen kun je inzien op https://www.buckaroo.nl/oplossingen/tarieven. Voor bedrijven met hoge volumes zijn er speciale tarieven mogelijk. Informeer hiervoor bij hun salesteam.

Buckaroo betrouwbaar?

Buckaroo is zeker een betrouwbaar bedrijf. Toch zijn er via internet berichten te vinden die zeggen opgelicht te zijn. In de meeste gevallen berust dit op een misverstand. Dit komt, omdat Buckaroo niet geld voor hun eigen incasseren, maar voor derden. Niet altijd kan een consument de betaling herleiden naar het juiste bedrijf. Bijvoorbeeld, omdat de bedrijfsnaam anders is dan de naam van de website, voor wie geïncasseerd wordt. Kun je een betaling niet thuisbrengen en wil je graag weten waar een betaling voor is? Maak dan gebruikt van de Buckaroo betaling checker op https://status.buckaroo.nl. Via deze tool kun je gemakkelijk meer informatie krijgen, waarvoor een betaling precies is bedoeld.

Buckaroo contact

Buckaroo kan je niet helpen met inhoudelijke vragen of aankopen, dit omdat zij uitsluitend de betalingen verwerken. Wanneer je dus een inhoudelijke vraag hebt over bijvoorbeeld de aankoop bij een webshop of een abonnement bij een bedrijf, neem dan altijd contact met deze webshop of bedrijf op.

Maak je als zakelijke klant gebruik van de diensten van Buckaroo of heb je hier interesse in? Neem dan gerust telefonisch contact op. Dit kan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer +31 (0)30 711 50 00.

Het kantoor van Buckaroo is gevestigd in Utrecht aan de Zonnebaan 9.

Twitter van Buckaroo

buckaroo twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Buckaroo, bezoek het Twitter account van Buckaroo en stel direct jouw vraag.

Website van Buckaroo

buckaroo website

Bezoek de website van Buckaroo om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Buckaroo

Adresgegevens van Buckaroo

Buckaroo is gevestigd op het adres Zonnebaan 9, 3542 EA, Utrecht. De exacte locatie van Buckaroo zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

16 Responses

 1. gisteren is er 206 euro en van mijn zoon wim 53euro van onze rekeningen afgehaald die wil ik terug want ik heb geen abonnement op beltegoed.nl nooit gehad

 2. Wij hebben die twee fietsen verkocht en die waren bij jullie verzekert .
  Dus met andere woorden die worden bij deze opgezegd.
  Dus geen betalingen meer.
  Wij waren verzekerd bij Stichting Derden Gelden Buckaroo
  Vanaf nu is het einde .
  Ons adres is = H.J.Smeenk
  Terborgseweg. 52
  7091DW Dinxperlo

 3. Ik heb een internationale transfer gedaan via Buckaroo. Ik heb de juiste informatie gegeven en het geld is van mijn bank rekening afgenomen. Ik heb geen confirmatie ontvangen via Buckaroo. De organisatie waarvoor de betaling bestemd is heeft ook niets gehoord. Ze hebben beloofd het te onderzoeken, maar ik heb verder niets gehoord. Als je opbelt, kan je tegen niemand praten, Ze verwijzen je altijd naar de website. Als je emailt naar het adres [email protected] krijg je geen antwoord. Hun track and trace oplossing werkt niet. Ik neem aan dat Buckaroo mijn geld heeft behouden. Ik ben het dus kwijt en heb besloten dat je Buckaroo niet kan vertrouwen.

 4. Ik wilde een paar dagen geleden een big gym account maken. Ik heb dat een paar keer geprobeerd en het was niet gelukt. Een paar dagen later zie ik opeens dat er 17,50 van mijn rekening is gahaald. Ik ben hier erg van geschrokken.

 5. Ik probeer in te loggen bij Buckaroo. Ik kom van Sisow. dus dat lukt niet. Even bellen denk ik. maar je kunt helemaal niet bellen zonder buckaroo ID. ook niey met andere vragen of als consument. De verbinding wordt nu verbroeken. Invullen van een contactformulier levert ook geen bevestiging op. Maar een foutmelding. Is deze vraag nu wel of niet doorgegeven???
  slecht, slecht slecht.

 6. Goedenmorgen er is 2maal10 euro van mijn rekening gehaald hoe kan dat ik heb niets gekocht. Hoe weten jullie mijn bankrekening nr. Ik wil de 2maal 10 euro terug gestort hebben. HG Lenie Donker.

 7. Hallo U
  Ik wil dat verzoek daar STAATSLOTERIJ BY BUCKARO Informatie geven? ik wil vraag; Ik geef dat stopt spelen uw loterij €170.00
  Ik weet dat heel moeilijk mij geld van AOW heeft dat slechts loon ik krijg, hoe ik voel wat moet stopt toe.
  We weet dat consumenten heeft heel dure prijzen geschrokken.
  Ik geef dat bedankte spelen loterij geleden.
  Groeten; Corrie Pover vanuit Amsterdam.

 8. Ik heb nog nooit iets besteld of wat dan ook bij die
  Er is een incasso op uw rekening STICHTING DERDENGELDEN BUCKAROO gelukkig kan er niks automatisch incasso van mijn rekening afgeschreven worden

 9. Why have you been taking money from my account? I have never sign up with this organization. Can you please explain to me what’s going on.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.