Brabants Dagblad

Brabants Dagblad Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (4) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Blijf op de hoogte van het nieuws in Brabant

Een dagblad is voor veel mensen belangrijk om te krijgen omdat zij er dagelijks mee op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Lees je graag het nieuws uit de nabije omgeving, naast de rest van het nieuws uit de wereld? Dan is het verstandig voor een regionaal dagblad te kiezen. Woon in je Noord-Brabant dan is het Brabant Dagblad zeker een aanrader om te lezen.

Diverse edities van het Brabants Dagblad

In het Brabants Dagblad (ook bekend onder de afkorting BD) staat allerlei nieuws uit de regio. Dit geldt zowel voor de papieren, de online als de digitale versie van de krant. Afhankelijk van de streek in Brabant waar je woont krijg je een speciale versie voor die betreffende regio. Er bestaat daarbij een onderverdeling in de volgende regio’s: Den Bosch (Vught), Waalwijk (Heusden), Uden en Veghel, Oss en omgeving, Bommelerwaard, Meijerij, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Katernen in het Brabants Dagblad

Voor elke regio geldt dat er onderwerpen aan bod komen zoals de plaatselijke politiek, er veel aandacht is voor sport in de regio en er ook verteld wordt over incidenten zoals ongelukken of rampen die zich hebben voorgedaan. Zo blijf je als lezer van de krant goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in jouw buurt of omgeving. Naast de speciale regiokaternen brengt het BD een culinair gedeelte waarin veel recepten worden aangeboden en mensen advies krijgen over hoe je bepaalde gerechten bereidt en wat je er allemaal voor nodig hebt. Denk nu niet dat de krant alleen het regionale nieuws brengt want dit is beslist niet zo. Er is zeker ook voldoende aandacht voor wat er in de rest van het land en de wereld gebeurt.

Geschiedenis van het BD

Het Brabants Dagblad verschijnt dagelijks (met uitzondering van zon- en feestdagen) en dient ’s morgens voor zeven uur bij je op de mat of in de brievenbus te liggen als je een abonnement hebt. De krant is uiteraard ook te koop in de winkel. De eerste editie van de krant verscheen in 1771. Toen leek het dagblad nog op een brochure. Toen Brabant onder het Franse regime viel was de krant verboden maar snel daarna verscheen deze weer. De huidige naam kreeg het dagblad pas in 1959. In 2007 verdween het grote formaat waarop de krant tot dan toe werd uitgegeven en verscheen deze vanaf toen in tabloid-formaat. Het uiterlijk en de lay-out van de krant zijn uiteraard met de tijd meegegaan en in de loop der jaren verscheidene keren veranderd.

Lees de veelgestelde vragen bij het BD

Wil je nu graag een abonnement afsluiten, weten wat dit kost, een abonnement beëindigen of heb je een vraag of klacht over de bezorging? Dan neem je daarvoor, en uiteraard ook voor andere vragen, het beste contact op met de Brabants Dagblad klantenservice. Op de website van de krant zelf, kun je op www.bd.nl/service reeds tal van veelgestelde vragen vinden die mensen gedaan hebben. Hier staan uiteraard ook de antwoorden bij vermeld. Heb je een vraag dan is zeker aan te raden eerst te kijken of je het antwoord daarop op de website vinden kunt. Zo bespaar je jezelf ook de moeite om met het Brabants Dagblad contact op te nemen.

Neem contact op met het Brabants Dagblad

Kom je er niet uit of staat je vraag er niet bij? Dan kun je op diverse manieren met het Brabants Dagblad contact opnemen. Zo kun je, via het contactformulier op de website (www.bd.nl), een mail sturen. Hierop krijg je binnen twee tot vijf dagen antwoord. Het formulier vind je via bd.nl/service/contact. Je kunt ook kiezen voor het sturen van een bericht via twitter.com/webcare_bd. Via Twitter ontvang je dan binnen vier uur een reactie op je berichtje. Een brief sturen kan ook. Deze verstuur je naar het Brabants Dagblad, ter attentie van de Afdeling Klantenservice. Zet er even op dat het om een vraag/opmerking gaat en adresseer de brief aan Postbus 90, 5680 AB Best. Een reactie op je brief kun je binnen tien werkdagen verwachten.

Chatten, bellen of zelf wijzigingen doorgeven

Chatten kan ook op werkdagen tussen 8:30 en 17:00. Als de chat beschikbaar is vind je deze eenvoudig op de website. Je kunt dan chatten met een medewerker van het Brabants Dagblad. Natuurlijk is met het Brabants Dagblad bellen ook mogelijk. Heb je een vraag over de bezorging of heb je misschien de krant niet gekregen? Dan bel je daarvoor met de spraakcomputer via telefoonnummer 088-0561530. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Zo heb je binnen een minuut antwoord op je vraag over de bezorging. Voor alle andere vragen kun je je wenden tot het Brabants Dagblad telefoonnummer 088-0139930. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00. Je krijgt dan iemand aan de lijn die je kan helpen met je vragen en die wijzigingen kan doorvoeren. Kleine wijzigingen kun je overigens zelf ook eenvoudig doorgeven via Mijn Abonnement.

Facebookpagina van Brabants Dagblad

brabantsdagblad

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Brabants Dagblad, bezoek het Facebook account van Brabants Dagblad en stel direct jouw vraag.

Twitter van Brabants Dagblad

webcare_bd

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Brabants Dagblad, bezoek het Twitter account van Brabants Dagblad en stel direct jouw vraag.

Website van Brabants Dagblad

bd.nl

Bezoek de website van Brabants Dagblad om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Brabants Dagblad

Adresgegevens van Brabants Dagblad

Brabants Dagblad is gevestigd op het adres Veemarktkade 8 's-Hertogenbosch 5222 AE. De exacte locatie van Brabants Dagblad zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

4 Responses

 1. mijne Heren
  Het gebeurt nog al eens een keer dat ik het B.D. niet krijg ,
  afgelopen winter zelf ’n hele week niet ,
  vandaag weer niet.
  e.e.a. zou met kwartaal betaling verrekend worden ,
  maar heb er niets van gemerkt.
  Graag alsnog reactie,
  A.Timmermans
  Verdistraat 310
  5343vn Oss

 2. Brabants dagblad
  Ik heb al twee dagen achtereen geen krant in de bus gekregen. Ik verzoek u beleefd doch dringend een bedrag van € 6,20 in mindering te brengen op de volgende rekening.
  Dank bij voorbaat!
  Mw.E.Verwilligen
  Tel. 013-4690020

 3. Na een goede start vorig jaar als nieuwe abonnee, is het de laatste tijd zeer slecht. Verschillende keren geen krant, ook vandaag weer niet en de bijlage zaterdags ook regelmatig niet gekregen. De bezorgtijd wordt ook niet nagekomen. De sprekende computer is leuk en wel om je klacht door te geven maar daar heb ik geen krant door.
  Eigenlijk is het momenteel telkens maar afwachten of er een krant komt
  Gewoon nabezorgen is tenminste een redelijke oplossing. Ik vraag me af of ik van het abonnement af kan want eigenlijk komt het BD zijn contract niet na?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *