Bosch Home

Bosch Home Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 07:00 en 22:00 uur

Dinsdag: tussen 07:00 en 22:00 uur

Woensdag: tussen 07:00 en 22:00 uur

Donderdag: tussen 07:00 en 22:00 uur

Vrijdag: tussen 07:00 en 22:00 uur

Zaterdag: tussen 07:00 en 22:00 uur

Zondag: tussen 07:00 en 22:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Contact leggen met de Bosch klantenservice doe je zo

Met een elektrisch apparaat wil je graag zo lang mogelijk doen. Het blijft echter wel een apparaat waarmee je de pech kunt hebben dat het wel eens stuk gaat. Apparaten voor in huis worden door verschillende fabrikanten gemaakt. Zo kun jij kiezen voor een apparaat van een merk dat jou aanstaat en dat je graag wilt hebben. Een grote leverancier van diverse apparaten voor in huis en tevens van gereedschap is Bosch.

Wat feiten over Bosch

Bosch is een bedrijf dat bestaat uit meerdere ondernemingen. De Robert Bosch GmbH werd in 1886 reeds opgericht door de gelijknamige Duitse man Robert Bosch. Tegenwoordig zit het hoofdkantoor van het bedrijf ook nog altijd in Duitsland, in de plaats Gerlingen. Bosch maakt tal van apparaten die bij veel mensen in huis een plekje gevonden hebben.

Wat voor apparaten maakt Bosch?

Bosch maakt producten die gebruikt worden voor te wassen, zoals wasmachines, drogers en vaatwassers. Dit kunne losse apparaten zijn maar met name bij vaatwassers worden ook vaak inbouwexemplaren verkocht die bij mensen in de keuken worden geplaatst. Daarnaast worden door Bosch apparaten gemaakt om te koken en te bakken. Hierbij kun je denken aan waterkokers, ovens en magnetrons, broodroosters, stoomapparaten, kachels, afzuigkappen, mixers, multicookers, keukenmachines en sapcentrifuges.

Nog meer Bosch voor in huis

Daarnaast maken ze apparaten voor het bereiden van koffie. Dit zijn bijvoorbeeld koffiemolens en koffiezetapparaten in allerlei uitvoeringen en om diverse soorten koffie mee te kunnen maken. Ook apparatuur om te strijken ontbreekt niet in het assortiment van Bosch: zo vind je er strijkijzers (zowel eenvoudige als uiterst professionele stoomstrijkijzers), strijkplanken en stoomgenerators. Voor het bewaren van voedsel en drank brengt Bosch koelkasten, diepvriezers en wijnklimaatkasten op de markt. Tenslotte maakt Bosch ook apparaten waarmee je je huis kunt reinigen zoals stofzuigers in allerlei uitvoeringen.

Meer weten over de producten van Bosch?

Nu is het natuurlijk goed mogelijk dat je je oog hebt laten vallen op een bepaald apparaat van Bosch. Wil je, voordat je dit ook daadwerkelijk aanschaft, er meer over weten? Dan kun je uiteraard meer informatie gaan inwinnen in een winkel waar ze het product verkopen. Je kunt echter ook rechtstreeks contact opnemen met de Bosch klantenservice met vragen over producten, klachten en opmerkingen.

Contacteer de klantenservice van Bosch

De Bosch klantenservice is op tal van manieren bereikbaar. Heb je een vraag aan de serviceafdeling dan kun je bellen op het Bosch telefoonnummer 088-4244010. Dit nummer is op alle dagen bereikbaar tussen 7:00 en 22:00. Naast Bosch bellen kan chatten ook. Dit is mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 20:00 en op zaterdag van 9:00 tot 17:00. Het chatvenster open je eenvoudig rechtsonder op de website van Bosch. Deze vind je op www.bosch-home.nl. Bosch is tevens actief op social media dus ook daar kun je ze een berichtje sturen. Op Facebook vind je Bosch via https://www.facebook.com/BoschHomeNederland/ en op Instagram kijk je op https://www.instagram.com/boschhome_nl/.

Mailen doe je via de website

Een mailtje sturen naar de klantenservice van Bosch is ook mogelijk. Hiervoor gebruik je een van de contactformulieren die je op https://www.bosch-home.nl/ vindt. Als ze je formulier ontvangen hebben neemt de klantenservice zo snel mogelijk via de mail met jou contact op. Bosch heeft diverse contactformulieren die over verschillende onderwerpen gaan. Zo kun je kiezen voor een formulier over een van de producten maar ook voor een contactformulier dat speciaal over grote of juist kleine huishoudelijke apparaten gaat. Tenslotte hebben ze ook een formulier dat bestemd is voor het doorgeven van klachten, vragen over acties, onderdelen en accessoires. Zo kun je precies het juiste formulier uitkiezen en komt je vraag of opmerking altijd bij de juiste afdeling en persoon terecht zodat je snel een goed antwoord krijgt.

Kijk eerst even tussen de veelgestelde vragen aan Bosch

Als je een vraag hebt dan is de kans aanzienlijk dat deze al eens eerder door iemand anders gesteld is. De meestgestelde vragen zijn dan ook verzameld en vind je terug op de site van Bosch. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over hoe je het beste een bepaald product kiest of over hoe je een bepaald product inbouwt en aansluit en dat zijn slechts twee voorbeelden. Wil je liever zelf eerst kijken of je een antwoord kunt vinden op je vraag of een probleem oplossen voordat je met Bosch contact opneemt? Dan kijk je op de website van Bosch het beste in een van de categorieën die ze daarvoor hebben opgesteld. Zo zoek jij gerichter en is de kans dat je een antwoord of oplossing vindt alleen maar groter. De categorieën waarbinnen je zoeken kunt zijn: Productondersteuning, Gebruiksaanwijzingen, Reparatieservice, Garantie, Onderdelen, Accessoires, Online aankopen en Veiligheidsacties.

Facebookpagina van Bosch Home

BoschHomeNederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bosch Home, bezoek het Facebook account van Bosch Home en stel direct jouw vraag.

Twitter van Bosch Home

boschnederland

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bosch Home, bezoek het Twitter account van Bosch Home en stel direct jouw vraag.

Website van Bosch Home

bosch-home.nl

Bezoek de website van Bosch Home om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Bosch Home

Adresgegevens van Bosch Home

Bosch Home is gevestigd op het adres Taurusavenue 36 2132 LS Hoofddorp. De exacte locatie van Bosch Home zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *