bongo logo

Bongo Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Dinsdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Woensdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Donderdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Vrijdag: Van 10:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over Bongo

Bongo is hét orgineelste cadeau van Nederland! Bongo zijn cadeaubonnen voor activiteiten en dagjes weg, daarom wordt Bongo ook wel de ‘belevingsbon’ genoemd. Bongo is in 2000 opgericht door Belgen Bruno Spaanse en Marc Verhagen als Weekenddesk. Nu 18 jaar later heet het bedrijf Bongo en zijn de cadeaubonnen populairder dan ooit. Bongo cadeaubonnen zijn cadeaubonnen waarmee je een activiteit kan doen. Zo zijn er bonnen voor weekendjes weg, eten & drinken, wellness, avontuur & actie, citytrips en nog meer opties.

Een bongo cadeaubon komt in een Bongo doosje. Dit doosje bevat een boekje en de voucher. In het boekje staat informatie over de Bongo partners en mogelijke arrangementen die kunnen worden geboekt met de voucher. Een mooie verpakking waarin de cadeaukaart zit. Geen tijd om een Bongo doosje te bestellen en te wachten tot hij arriveert? Dan is er ook de E-Bongo, een online voucher van Bongo. Deze E-Bongo kan je uitprinten en zelf mooi verpakken. Met de E-Bongo heb je vliegensvlug een cadeaubon! Heb je meer tijd? Dan kan je natuurlijk het originele bongo-doosje bestellen.

Bongo bestellen en betalen

De Bongo activiteitenbonnen staan per thema op de website. Bongo heeft een handige tool waarmee je snel een geschikte activiteiten bon vindt. Via ‘vind een Bongo belevenis’ kun je je prijscategorie, thema en aan wie je de Bongo wil geven invullen en dan geeft Bongo passende opties.

Per Bongo worden ook reviews gegeven, zo kan je kijken hoe de partners van de Bongo worden beoordeeld en of het een geschikte bon is.

Als je de juiste bon hebt gevonden, maar je de keuzen tussen en E-Bongo of een Bongo-bon. Als je de juiste Bongo in je winkelmandje hebt zitten kun je bestellen. Je kan ervoor kiezen een cadeauverpakking of een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de bongo. Bij je eigen contactgegevens vul je jouw gegevens in en als je de bon meteen naar de ontvanger wil sturen, vul je het adres in van diegene. Hierna kies je een betalingswijze en geef je hiervoor de nodige gegevens in. Betalen kan met een creditcard (Visa, MasterCard, Amex), via overschrijving, via Paypal, met iDEAL of met  een Bongo waardebon. 

Tenslotte krijg je een overzicht van je bestelling. Je controleert alle gegevens, gaat akkoord met de algemene voorwaarden en klikt op ‘bevestig en bestel’. Enkele ogenblikken later ontvang je een bevestiging per e-mail. Bestelde je een e-Bongo dan vind je deze ook meteen terug in jouw bevestigingsmail.

Bongo verzending

Wanneer je voor meer dan 35 euro aan Bongo cadeaukaarten koopt is de verzending gratis. Bestel je voor minder dan 35 euro, dan betaal je 3,99 euro voor de verzendkosten. De verzending van een E-Bongo is natuurlijk gratis.

Bongo bestellingen worden via PostNL bij je thuis bezorgd of via UPS bij een servicepoint. De standaardverzendtijd van PostNL bedraagt 1 a 2 werkdagen. Bestel je voor 13 uur? Dan is je bestelling de volgende werkdag (inclusief zaterdagen) in huis. Wanneer je 1 of 2 bonnen besteld passen deze door de brievenbus en zullen deze ook als brievenbuspakketje worden bezorgd. Hiervoor hoef je niet thuis te zijn. Een bestelling die groter is dan 2 bonnen past niet door de brievenbus en daarvoor zal worden aangebeld als je met PostNL besteld.

Als je je bestelling via UPS verstuurd dan kan je pakket tussen de 2 en 5 werkdagen bij het door jouw uitgekozen UPS Access Point. Per email of sms wordt je op de hoogte gehouden wanneer je Bongo klaarligt om afgehaald te worden. Je moet een UPS bestelling wel binnen 14 dagen ophalen, anders wordt deze retour gestuurd.

Bongo activeren

Een Bongo moet na ontvangst worden geactiveerd zodat je je bon kan inwisselen. Als je een voucher hebt, activeer je deze via de website en dan is hij klaar om ingewisseld te worden voor een activiteit. Na het activeren kan je bij jouw activiteit reserveren. Hotelovernachtingen reserveer je via de useofbongo website. Andere activiteiten reserveer je rechtstreeks via de aanbieder, een van de Bongo partners.

In het doosje van de Bongo zit een boekje waar alle keuzemogelijkheden van een bon in worden beschreven met foto’s, routebeschrijvingen en meer belangrijke gegevens. Op basis van deze informatie kan je een geschikte activiteit kiezen en de Bongo activeren.

Bongo omruilen en verlengen

Een bongo heeft een verstrekdatum, omdat contracten worden gesloten met bongo partners die een vervaldatum hebben. Een Bongo bon heeft een geldigheid van minimaal 6 maanden tot maximaal 2 jaar. Wanneer je een bon krijgt die maar een korte tijd geldig is, begrijpt Bongo dat het niet altijd mogelijk is om deze binnen de verstrekdatum in te wisselen. Om mensen die het uitstellen van het gebruik van hun bongo bon te helpen, kan een Bongo bon na de verstrekdatum maximaal zes maanden worden verlengd. Voor het heractiveren van een Bongo wordt 10 euro voor een doosje of 20 euro voor een E-Bongo in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om je Bongo om te ruilen naar een ander type Bongo (dit is natuurlijk ook mogelijk als je Bongo nog niet verstreken is) als je een leuker arrangement voorbij ziet komen van een ander type Bongo.

Bongo klantenservice

Bongo heeft een klantenservice die je kan raadplegen wanneer je vraag niet tussen de Frequently Asked Questions staat op de website van Bongo. Voor een tip, opmerking of klacht kun je mailen naar feedback[email protected]. Als je een andere vraag hebt over Bongo of over de Bongo service, dan kan je bellen naar het Bongo belteam. Het belteam is te bereiken via 010/288 05 50.

Bongo kortingscode

Ben je enthousiast geworden over de Bongo en wil je graag zo’n activiteiten bon cadeau doen? Een dinerbon aan je ouders geven, of een vriendin trakteren op een spa-dagje? Dan heeft Klantenservicecontact goed nieuws voor je! Klantenservicecontact .nl heeft een goede deal voor je weten te scoren. We hebben een kortingscode waarmee je xxx% korting krijgt op je aankoop van een Bongo doosje of E-Bongo. De kortingscode vul je in wanneer je je bestelling afrekent, en de korting wordt automatisch verrekend.

Facebookpagina van Bongo

bongo facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bongo, bezoek het Facebook account van Bongo en stel direct jouw vraag.

Twitter van Bongo

bongo twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bongo, bezoek het Twitter account van Bongo en stel direct jouw vraag.

Website van Bongo

bongo website

Bezoek de website van Bongo om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Bongo

Adresgegevens van Bongo

Bongo is gevestigd op het adres Kronenburgstraat 27, 2000 Antwerpen, België. De exacte locatie van Bongo zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.