bo-rent logo

Bo-Rent Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Tussen 07:00 uur en 17:00 uur

Dinsdag: Tussen 07:00 uur en 17:00 uur

Woensdag: Tussen 07:00 uur en 17:00 uur

Donderdag: Tussen 07:00 uur en 17:00 uur

Vrijdag: Tussen 07:00 uur en 17:00 uur

Zaterdag: Tussen 08:00 uur en 12:30 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Bel Bo-Rent klantenservice

Bel met het Bo-Rent hoofdkantoor op het telefoonnummer 0229 215 168. Dit nummer kunt u bellen op werkdagen tussen 07:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 uur en 12:30 uur.

Bent u opzoek naar het telefoonnummer uit een specifiek filiaal? Bijvoorbeeld Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Groningen of één van de meer dan 60 andere vestigingen? Gebruik dan de filiaal zoektool op https://www.borent.nl/filialen.

U kunt een specifiek filiaal ook een bericht sturen via het online formulier op hun website. U vindt het formulier hier: https://www.borent.nl/contact/contactformulier.

BO-Rent, al meer dan 40 jaar actief in de verhuurbranche

Bo-Rent is al meer dan 40 jaar een essentieel onderdeel van de Nederlandse bouwindustrie. Bo- Rent staat klaar om u te helpen bij elk project, hoe groot of klein ook, en ze hebben meer dan 60 vestigingen in heel Nederland die een breed scala aan huurmateriaal kunnen leveren, waaronder veiligheidsuitrusting, machines en transportvoertuigen.

Bo-rent heeft een voortrekkersrol gespeeld in termen van het leveren van broodnodige gereedschappen en benodigdheden gedurende deze periode via hun robuuste netwerk door heel Nederland; hard werkend om zowel betrouwbaar als meelevend te zijn terwijl ze 24 uur per dag 7 dagen per week kwaliteitsdiensten leveren om hun klanten te ondersteunen.

Inmiddels meer dan 100 werknemers

Bo-Rent is een modern en professioneel geleid bedrijf met meer dan 100 werknemers, dat alle regio’s van Nederland bestrijkt en momenteel zijn aanwezigheid in Europa uitbreidt door middel van strategische partnerschappen met andere gerenommeerde bedrijven die diensten aanbieden op het gebied van bouwmaterieel en -benodigdheden. Bo-Rent heeft hard gewerkt om vele high profile projecten over de hele wereld op te leveren, zoals luchthavens, snelwegen, bruggen, treinstations, scholen en nog veel meer!

Bo Rent Autoverhuur

Een auto huren bij Bo-Rent is al meer dan 35 jaar de normaalste zaak van de wereld. Met 67 vestigingen door heel Nederland is Bo-Rent misschien wel het grootste autoverhuurbedrijf bij u in de regio. U kunt altijd een vestiging vinden bij u in de buurt en op weg gaan om te ontdekken met een van hun steeds groter wordende vloot van personenauto’s, busjes en verhuiswagens. Altijd tegen een scherp dagtarief, maar ook te huur voor een langere periode.

Bo Rent Self-Storage

Met Bo-rent Self Storage kunt u een opslagruimte huren voor hoe lang u maar wilt – of het nu één maand is of zes! Dit betekent dat als de tijd komt dat uw goederen niet meer van nut zijn voor u en moeten worden weggegooid of gerecycled, er altijd een optie beschikbaar zal zijn bij Bo-rent. Met onze flexibele huurmogelijkheden zorgen wij ervoor dat, terwijl u uw spullen bij ons opslaat, ze in goede handen blijven tot ze weer tevoorschijn komen.

Met zo veel verschillende huurperiodes beschikbaar van 1 dag tot 6 maanden, weten we hoe belangrijk flexibiliteit is – vooral omdat iedereen zijn eigen behoeften heeft met betrekking tot opslagruimte en de duur van het verblijf. Zeg vaarwel tegen de stress veroorzaakt door traditionele contracten waar klanten weinig keuze hebben dan zelfs maandelijkse kosten te betalen voor opslagruimte die ze niet nodig hebben! Met Bo-rent kunt u uw spullen de tijd geven die ze nodig hebben om stof te verzamelen of te worden ontmanteld, en wanneer ze klaar zijn, kunt u ze weer komen ophalen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een oplossing op langere termijn voor hun opslagproblemen, biedt Bo-Rent ook huurovereenkomsten van 2 jaar op sommige van hun self-storage units. U kunt alle tijd nemen die u nodig heeft voordat u beslist of u al dan niet bij Bo Rent wilt blijven opslaan – er is geen druk om te beslissen, want wanneer uw twee jaar aflopen (als u er nog niet klaar voor bent), blijven uw spullen veilig opgeborgen totdat u hebt besloten welke stappen u moet ondernemen.

Bo-Mij groothandel

Met tientallen vestigingen levert BO-Mij Groep, de grootste bouwleverancier van Nederland uit voorraad meer dan 32.000 artikelen voor aannemers en vaklui. Het bedrijf biedt alles wat een aannemer nodig heeft om zijn project snel en efficiënt uit te voeren: ijzerwaren, hulpstukken zoals buizen of elektrische bedradingsconnectoren die nodig zijn tijdens installatiewerkzaamheden aan gebouwen; gereedschap zoals boren en zagen waarmee werknemers hun taken nauwkeurig kunnen uitvoeren terwijl ze bouwen zonder fouten; zelfs machines zoals troffels. De volgende keer dat u op zoek bent naar benodigdheden tegen een betaalbare prijs zodat uw gebouw eerder vroeger dan later klaar kan zijn – bezoek een van de vele locaties in dit land!

Facebookpagina van Bo-Rent

bo-rent facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bo-Rent, bezoek het Facebook account van Bo-Rent en stel direct jouw vraag.

Twitter van Bo-Rent

bo-rent twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bo-Rent, bezoek het Twitter account van Bo-Rent en stel direct jouw vraag.

Website van Bo-Rent

bo-rent website

Bezoek de website van Bo-Rent om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Bo-Rent

Adresgegevens van Bo-Rent

Bo-Rent is gevestigd op het adres Diodeweg 12, 1627 LL, Hoorn. De exacte locatie van Bo-Rent zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *