logo BN De Stem

BN de Stem Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews

Bellen met BN de Stem

088-0139920
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van BN de Stem

facebook BN De Stem

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan BN de Stem, bezoek het Facebook account van BN de Stem en stel direct jouw vraag.

Twitter van BN de Stem

twitter BN De Stem

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan BN de Stem, bezoek het Twitter account van BN de Stem en stel direct jouw vraag.

Website van BN de Stem

website bndestem.nl

Bezoek de website van BN de Stem om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van BN de Stem

Adresgegevens van BN de Stem

BN de Stem is gevestigd op het adres Markendaalseweg 448 A Breda 4811 KC. De exacte locatie van BN de Stem zie je op de kaart hierboven.

Over BN DeStem

BN DeStem is een regionaal dagblad dat zijn oorsprong vindt in Breda. De regionale krant richt zich op West-Brabant en Zeeland. De krant komt voort uit een samenvoeging van het Brabants Nieuwsblad uit Roosendaal en dagblad de Stem uit Breda. Het is onderdeel van het Wegenerconcerd. Andere bekende dagbladen uit dit concern zijn het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad. Sinds 2008 is er naast de papieren editie ook een tablet versie van de Krant. Lezers van de krant bevinden zich onder andere in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Roosendaal en in Zeeland.

BN DeStem is een regionaal dagblad dat zijn oorsprong vindt in Breda. De regionale krant richt zich op West-Brabant en Zeeland. De krant komt voort uit een samenvoeging van het Brabants Nieuwsblad uit Roosendaal en dagblad de Stem uit Breda. Het is onderdeel van het Wegenerconcerd. Andere bekende dagbladen uit dit concern zijn het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad. Sinds 2008 is er naast de papieren editie ook een tablet versie van de Krant. Lezers van de krant bevinden zich onder andere in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Roosendaal en in Zeeland. Een regionaal dagblad richt zich in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Telegraaf, slechts op een bepaalde regio.

BN DeStem klantenservice

Voor contact met de klantenservice van BN DeStem kun je bellen naar het telefoonnummer 088 – 013 99 20. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Voor dit nummer betaald je het lokale tarief. Naast de telefonische klantenservice, kunt je ook contact opnemen via de website of sociale media. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als je direct wilt mailen met de klantenservice, kun je een mailtje sturen naar [email protected] .

Veelgestelde vragen op de website

Op de website van BN deStem vindt je een overzicht van veelgestelde vragen aan de klantenservice. Heb je een vraag, kijk dan eventjes op de website en wellicht vindt je hier al een antwoord op jouw vraag zodat je meteen geholpen. Je vindt hier ook informatie over wat je bijvoorbeeld kunt doen als je een nummer niet hebt ontvangen, een klacht hebt over een bezorger of jezelf wilt abonneren op het dagblad.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.