logo BN De Stem

BN de Stem Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (17) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Over BN DeStem

BN DeStem is een regionaal dagblad dat zijn oorsprong vindt in Breda. De regionale krant richt zich op West-Brabant en Zeeland. De krant komt voort uit een samenvoeging van het Brabants Nieuwsblad uit Roosendaal en dagblad de Stem uit Breda. Het is onderdeel van het Wegenerconcerd. Andere bekende dagbladen uit dit concern zijn het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad. Sinds 2008 is er naast de papieren editie ook een tablet versie van de Krant. Lezers van de krant bevinden zich onder andere in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Roosendaal en in Zeeland.

BN DeStem is een regionaal dagblad dat zijn oorsprong vindt in Breda. De regionale krant richt zich op West-Brabant en Zeeland. De krant komt voort uit een samenvoeging van het Brabants Nieuwsblad uit Roosendaal en dagblad de Stem uit Breda. Het is onderdeel van het Wegenerconcerd. Andere bekende dagbladen uit dit concern zijn het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad. Sinds 2008 is er naast de papieren editie ook een tablet versie van de Krant. Lezers van de krant bevinden zich onder andere in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Roosendaal en in Zeeland. Een regionaal dagblad richt zich in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Telegraaf, slechts op een bepaalde regio.

BN DeStem klantenservice

Voor contact met de klantenservice van BN DeStem kun je bellen naar het telefoonnummer 088 – 013 99 20. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Voor dit nummer betaald je het lokale tarief. Naast de telefonische klantenservice, kunt je ook contact opnemen via de website of sociale media. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als je direct wilt mailen met de klantenservice, kun je een mailtje sturen naar [email protected] .

Veelgestelde vragen op de website

Op de website van BN deStem vindt je een overzicht van veelgestelde vragen aan de klantenservice. Heb je een vraag, kijk dan eventjes op de website en wellicht vindt je hier al een antwoord op jouw vraag zodat je meteen geholpen. Je vindt hier ook informatie over wat je bijvoorbeeld kunt doen als je een nummer niet hebt ontvangen, een klacht hebt over een bezorger of jezelf wilt abonneren op het dagblad.

Facebookpagina van BN de Stem

facebook BN De Stem

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan BN de Stem, bezoek het Facebook account van BN de Stem en stel direct jouw vraag.

Twitter van BN de Stem

twitter BN De Stem

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan BN de Stem, bezoek het Twitter account van BN de Stem en stel direct jouw vraag.

Website van BN de Stem

website bndestem.nl

Bezoek de website van BN de Stem om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van BN de Stem

Adresgegevens van BN de Stem

BN de Stem is gevestigd op het adres Markendaalseweg 448 A Breda 4811 KC. De exacte locatie van BN de Stem zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

17 Responses

 1. Basisschool de kroevendonk krijgt een tijdelijk locatie op het grasveld achter de lindenburgh!
  De aanvraag voor vergunning van de gemeente hiervoor staat deze week in het gemeentelijk krantje, dus bezwaren zouden nog ingediend moeten kunnen worden.
  Echter de bouwwerkzaamheden zijn voor publicatie al begonnen, zeer vreemd heb hier als directe omwonende ook niets van gehoord, als ik zelf wil uitbouwen moet ik door diverse commissies en flink betalen , en zeker wachten op groen licht.
  Vind bn de stem dit niet vreemd?

 2. S morgens om 5 uur loopt de kranten bezorger constant te bellen en hard te praten waardoor menig een veel last heeft
  Het betreft op de flintdijk te roosendaal

 3. Beste redactie
  al veel jaren ben ik abonnee van dagblad de stem ,ik ben nu sterk van plan dit op te zeggen , ik krijg regelmatig geen krant in de week of te laat,
  en op zaterdag is het helemaal een drama nooit op tijd ,of hij komt gewoon niet, kunnen jullie dit verhelpen anders is het over en uit.

 4. In de wijk Tuinzicht in Breda, wordt al meer dan ’n week geen krant meer bezorgd.
  Heb al 3 x ’n E-Mail gestuurd, maar krijg steeds dezelfde “standaard” mail terug, dat ze het zullen doorgeven aan de bezorger.
  Maar er is momenteel geen bezorger of vervangende bezorger.
  Dus het wordt hoog tijd dat hier iets aan gedaan wordt

 5. We zijn al 53 jaar geabonneerd op BN de Stem
  Het is de laatste tijd een slechte bezorging.
  Al meerdere malen geen krant.
  En al 4 maal 1 of 2 andere kranten
  Dat wil ik niet
  Ik wil De Stem
  Graag reactie

 6. Ik wil de stem cadeau geven i.v.m. actie van jullie betr.2 weken de stem ,maar de ontvanger waar ik de krant naar toe
  wil sturen: betr.Mej.j.a.m Fens
  DE elft 16
  4921 NH Made
  heeft geen E.mail adres , waardoor ik haar niet kan aanmelden,
  Wat is de oplossing hiervoor.

 7. Weer geen krant .. ik zeg hem per direct op .. ik moet me aan de voorwaarden houden .. naar jullie vergeten de krant .. alleen vergeten jullie niet om het om de 3 maanden af te schrijven .. raar hè Groet .

 8. Geachte redactie,
  We worden er moedeloos van. De bezorging van tegenwoordig is zo slecht. Ja een krant krijgen we wel, maar niet de krant waarop wij geabonneerd zijn. iedere week is er wel een dag dat we hem niet krijgen. We hebben dit met de bezorger besproken toen hij vorige week prettige dagen kwam wensen. Maar uiteindelijk help dit niet. Wat moeten we nu nog doen?

 9. zeker al 50 jaar ben ik geaboneerd op bn de stem .ik woonde altijd in Breda echter nu ben ik verhuisd naar de Heul 8a in Hoeven 4741 ts .is het ook mogelijk om de krant die ik daar ontvang te krijgen in de editie Breda en niet in die van Etten Leur met vriendelijke groet p. de Jong

 10. In Kruisland precies het zelfde, zaterdag geen krant vandaag Donderdag weer geen krant, zaterdag krant gehaald Jumbo Oud-gastel, hopeloos hebben die bezorgers geen gevoel dat wij op de krant zitten wachten s,morgens, nog even en dan maar opzeggen. Wat een tijd.

 11. Beste Mensen,
  Vanmorgen geen krant ontvangen(maandag 9 mei) Ik bel jullie nummer bij geen krant ontvangen. Het gesprek is zo gestoord, dat ik de telefoniste niet kan verstaan. Nu is het 17.00 u en nog geen krant. Het is al de jaren goed gegaan. Ik blijf afwachten of hij in Teteringen nog wordt bezorgd.
  M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *