bershka klantenservice

Bershka Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Dinsdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Woensdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Donderdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Vrijdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gratis

Veelgestelde vragen over Bershka en hun klantenservice

De meeste klanten van bershka hebben nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice van bershka en zijn tevreden met hoe gemakkelijk het is om bij bershka te bestellen. Mocht u echter ooit hulp nodig hebben bij uw bestelling of een andere vraag hebben over bershka, lees dan dit artikel. Hier nemen we alle veelgestelde vragen door en geven we het bershka klantenservicenummer voor u!

Nederland is een klein land in Europa, maar het heeft 14 meer dan genoeg winkels om alle modeartikelen voor zijn burgers te leveren. De eerste 11 zijn gebouwd en gevestigd in grote steden als Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Als u vragen of zorgen heeft over de status van uw bestelling, aarzel dan niet om op werkdagen contact met ons op te nemen via één centraal 0800-nummer; als dat niet lukt, bieden we ook een online-formulier dat u kunt invullen met hulponderwerpen variërend van vragen over de Online-klantenservice tot informatie over Retourzendingen.

Hoe bereikt u Berskha Klantenservice?

Bershka is een winkel die van klantenservice hun hoogste prioriteit heeft gemaakt. Ze hebben verschillende inspanningen gedaan om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden zijn met de diensten en producten die ze leveren. Bijvoorbeeld het hebben van een zeer uitgebreide website voor informatie over Bershka of het bieden van persoonlijke hulp via social media pagina’s waar je vragen kunt stellen over alles van verzending tot het retourbeleid.

Wilt u direct contact met Berskha dan kun u het beste bellen of langsgaan in 1 van hun vestigingen.

Bershka is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0800 023 4274. Bershka is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Als je dit nummer belt, kost het je helemaal niets!

Op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur is het ook mogelijk om te chatten met een medewerker van Bershka. Dit kunt u doen via de website https://www.bershka.com/nl/. Linksonderin kunt u een chatgesprek starten binnen de genoemde openingstijden. Buiten deze uren krijgt u een contactformulier dat u kunt gebruiken om een vraag te mailen naar Bershka.

Berskha webwinkel

Het Spaanse merk Bershka heeft de deuren van zijn online winkel geopend voor bijna heel Europa en enkele landen erbuiten. De winkel is bereikbaar voor klanten uit de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Polen, Italië, Portugal, China, Verenigd Koninkrijk en natuurlijk hun eigen land Spanje.

Zijn de prijzen van de online shop dezelfde als die van de BERSHKA winkel?

De prijzen online zijn hetzelfde als in de winkel. Het kan heel voorkomen dat prijzen verschillen, de originele prijs vindt u terug op de pakbon die bij uw bestelling wordt geleverd.

Kan ik producten die ik gekocht hebt bij de webwinkel ook ruilen?

U kunt de kleur of maat van uw aankoop in onze winkels veranderen, maar niet online. Als u wilt ruilen voor een ander artikel in de winkel, retourneer het dan en bestel iets nieuws op de website. U kunt dit ook doen met artikelen die u thuis hebt gekocht, volg gewoon dezelfde stappen!

Facebookpagina van Bershka

bershka facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bershka, bezoek het Facebook account van Bershka en stel direct jouw vraag.

Twitter van Bershka

bershka twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bershka, bezoek het Twitter account van Bershka en stel direct jouw vraag.

Website van Bershka

bershka website

Bezoek de website van Bershka om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Bershka

Adresgegevens van Bershka

Bershka is gevestigd op het adres Kalverstraat 22, 1012 PD Amsterdam. De exacte locatie van Bershka zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

 1. Ik heb onlangs een broek gekocht bij de Bershka. Ik was helemaal blij en hij zat geweldig. Maar toen ik heb een hele dag aan hat, zijn er voeringen uitgegaan en is er slijtage aan de stof. Ik ben nu erg ontevreden over de kwaliteit van deze broek. Hoe zien jullie deze situatie. Ik hoor het graag zo spoedig mogelijk. En kunnen jullie iets voor me betekenen?

  Alvast bedankt,
  Merel

 2. Mijn dochter wilde graag bij bershka spullen kopen. Bij de self check out kassa kreeg een melding geen saldo op mijn rekening. Met een andere pas betaald. Eenmaal thuis zijn er van beide rekening transactie geweest. Nu verwachten ze dat ik 45 min terug tijd naar bershka zodat zij het geld terug kunnen storten. Ik moet dus benzine betalen en mijn tijd investeren door jullie fout.

 3. Geprobeerd te bellen met een vraag. Eindelijk iemand aan de telefoon gezegd dat ik van een artikel wilde weten wat of dat in een filiaal was.

  Ik had het artikel niet eens genoemd maar werd gelijk weer in de wacht gezet. Eerst zei het bandje 1 minuut wachten. Even later werd dit 4 minuten. Toen kreeg ik te horen van een bandje dat ik werd door gezet naar de tweede lijn en nu was de wachttijd ineens weer drie voor me. Ik heb het opgegeven.

  Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt.

 4. Beste lezers, ik heb vandaag contact opgenomen met jullie klantenservice over mijn probleem met mijn bestelling. De medewerker zei dat ze het opnieuw gaat aanvragen en dat ik moest wachten. Intussen tijd appte ik klarna met mijn probleem zodat ze mijn factuur konden weghalen. Van klarna hoorde ik weer dat ik jullie moest mailen zodat ik bewijs heb dat ik jullie weer een email heb gestuurd. Het is een soort van kat en muis spelletje geworden en ik kan het niet meer waarderen. Mijn vraag is dus.
  Kunnen jullie gewoon mijn factuur op stop zetten zodat ik de app kan verwijderen en niks meer te maken heb met klarna? Ik hoop dat dit genoeg id
  S, mvg Anna Ghazaryan
  Tel nr: 0618694455
  Email @[email protected]

 5. Wij zijn nu all Twee maanden bezig om pakket terug te sturen zo vaak gebeld en email mijn dochter wil terug sturen vaak beloofd dat ze retourlabel op email zitten en nog niet gebeurd gaat over groot bedraag en nu nog herinnering .Nieman wil helpen. Zo teleurgesteld echt mijn dochter moest huilen wAnt zij moet dat zelf betallen. Ik wil haar helpen maar hoe als wij steeds in de steek wordt gelaten Belooft retourlabel te sturen maar tot nu toe geen gehoor.

 6. Ik had bij jullie wat besteld .die had ik op retour gestuurd 3dagen geleden
  Maar heb nog niks gehoord oftie aan is gekomen van jullie .
  Track en trace nummer
  JVGLOTC0038087034

  Mvg roxanna kortland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *