bershka klantenservice

Bershka Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Dinsdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Woensdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Donderdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Vrijdag: Vanaf 09:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gratis

Veelgestelde vragen over Bershka en hun klantenservice

De meeste klanten van bershka hebben nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice van bershka en zijn tevreden met hoe gemakkelijk het is om bij bershka te bestellen. Mocht u echter ooit hulp nodig hebben bij uw bestelling of een andere vraag hebben over bershka, lees dan dit artikel. Hier nemen we alle veelgestelde vragen door en geven we het bershka klantenservicenummer voor u!

Nederland is een klein land in Europa, maar het heeft 14 meer dan genoeg winkels om alle modeartikelen voor zijn burgers te leveren. De eerste 11 zijn gebouwd en gevestigd in grote steden als Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Als u vragen of zorgen heeft over de status van uw bestelling, aarzel dan niet om op werkdagen contact met ons op te nemen via één centraal 0800-nummer; als dat niet lukt, bieden we ook een online-formulier dat u kunt invullen met hulponderwerpen variërend van vragen over de Online-klantenservice tot informatie over Retourzendingen.

Hoe bereikt u Berskha Klantenservice?

Bershka is een winkel die van klantenservice hun hoogste prioriteit heeft gemaakt. Ze hebben verschillende inspanningen gedaan om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden zijn met de diensten en producten die ze leveren. Bijvoorbeeld het hebben van een zeer uitgebreide website voor informatie over Bershka of het bieden van persoonlijke hulp via social media pagina’s waar je vragen kunt stellen over alles van verzending tot het retourbeleid.

Wilt u direct contact met Berskha dan kun u het beste bellen of langsgaan in 1 van hun vestigingen.

Bershka is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0800 023 4274. Bershka is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Als je dit nummer belt, kost het je helemaal niets!

Op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur is het ook mogelijk om te chatten met een medewerker van Bershka. Dit kunt u doen via de website https://www.bershka.com/nl/. Linksonderin kunt u een chatgesprek starten binnen de genoemde openingstijden. Buiten deze uren krijgt u een contactformulier dat u kunt gebruiken om een vraag te mailen naar Bershka.

Berskha webwinkel

Het Spaanse merk Bershka heeft de deuren van zijn online winkel geopend voor bijna heel Europa en enkele landen erbuiten. De winkel is bereikbaar voor klanten uit de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Polen, Italië, Portugal, China, Verenigd Koninkrijk en natuurlijk hun eigen land Spanje.

Zijn de prijzen van de online shop dezelfde als die van de BERSHKA winkel?

De prijzen online zijn hetzelfde als in de winkel. Het kan heel voorkomen dat prijzen verschillen, de originele prijs vindt u terug op de pakbon die bij uw bestelling wordt geleverd.

Kan ik producten die ik gekocht hebt bij de webwinkel ook ruilen?

U kunt de kleur of maat van uw aankoop in onze winkels veranderen, maar niet online. Als u wilt ruilen voor een ander artikel in de winkel, retourneer het dan en bestel iets nieuws op de website. U kunt dit ook doen met artikelen die u thuis hebt gekocht, volg gewoon dezelfde stappen!

Facebookpagina van Bershka

bershka facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bershka, bezoek het Facebook account van Bershka en stel direct jouw vraag.

Twitter van Bershka

bershka twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Bershka, bezoek het Twitter account van Bershka en stel direct jouw vraag.

Website van Bershka

bershka website

Bezoek de website van Bershka om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Bershka

Adresgegevens van Bershka

Bershka is gevestigd op het adres Kalverstraat 22, 1012 PD Amsterdam. De exacte locatie van Bershka zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *