belvilla logo

Belvilla Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:30 tot 18:00 uur

Dinsdag: Van 08:30 tot 18:00 uur

Woensdag: Van 08:30 tot 18:00 uur

Donderdag: Van 08:30 tot 18:00 uur

Vrijdag: Van 08:30 tot 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Als je wel eens vakantiehuizen huurt, klinkt de naam Belvilla je vast bekend in de oren. Al bijna veertig jaar lang is het bedrijf een betrouwbare en ervaren speler als het gaat om vakantiehuizen. Daarom verblijven er ook ieder jaar meer dan 650.000 vakantiegangers in een Belvilla-huis. Dat kan in één van de 25.000 huizen die verspreid door Europa (én op de Nederlandse Antillen) staan. Op de prijswinnende website kun je heerlijk zwijmelen bij alle mooi ingerichte vakantiehuizen op toplocaties, en heb je zo jouw ideale vakantiehuis gevonden. Belvilla.nl heeft bovendien een ervaren klantenservice heeft die ook in het weekend bereikbaar is. Dat zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Als kers op de taart is Belvilla ook nog altijd transparant over alle kosten en service. Bij ieder huis kun je een volledig overzicht van alle bijkomende kosten zien, net als foto’s die laten zien hoe het huis er echt uitziet, en een heleboel beoordelingen en ervaring van gasten die je voor gingen. Zo helpt Belvilla.nl je met het plannen van je perfecte vakantie. 

Belvilla werkt met vijf zekerheden die klanten ten minste geboden moeten worden. Ten eerste worden alle Belvilla’s gecontroleerd door contact met de eigenaren van de huizen, maar ook door agenten die ter plaatse nagaan of alles naar behoren is. Ten tweede staat Belvilla.nl voor een heleboel ervaring, en dat uit zich in een site waarop je betrouwbaar, gemakkelijk en enorm veilig een vakantiehuis kunt boeken. Ten derde is klanttevredenheid van topprioriteit: op het moment geeft de gemiddelde klant Belvilla al een 8.4, maar dat mag alleen nog maar hoger worden. Ten slotte garandeert Belvilla een geschikt vakantiehuis voor iedereen, en uitgebreide service als er vragen of opmerkingen zijn. Een team klantenservicemedewerkers staat bovendien 24 uur per dag klaar voor noodgevallen.

Belvilla korting en kortingscodes

Op Belvilla.nl vind je natuurlijk altijd vakantiehuizen met de allerscherpste prijzen. Ze doen niet aan vroegboekkortingen, maar bieden het hele jaar lang huizen aan met een vergelijkbare lage prijs. Soms komt daar zelfs nog wat extra korting bovenop. Toch kan het áltijd goedkoper. Daarom vind je op deze website kortingscodes voor Belvilla. Want minder geld uitgeven aan je huisje is meer geld hebben voor een diner of leuke avond uit op je vakantiebestemming. Of meer geld op je spaarrekening kunnen laten, natuurlijk. Check daarom deze website voor de nieuwste kortingscodes, en ga op de voordeligste vakantie die je kunt regelen.

Belvilla vakantiehuizen

De Belvilla-vakantiehuizen zijn het toppunt van variatie op alle gebieden. In alle hoeken van Europa vind je huizen, bij elkaar opgeteld wel 25.000 stuks. Van het Verenigd Koninkrijk tot Oost-Europa en van Scandinavië tot Italië, Spanje en Portugal. Zelfs de ABC-eilanden zijn voorzien van enkele tientallen vakantiehuizen. De huizen hebben één ding gemeen: hoge kwaliteit op een toplocatie voor een zacht prijsje. Ze moeten allemaal goedgekeurd door een agent van Belvilla.nl, dus alleen de beste huizen krijgen een plekje op de site. Voor de rest zijn ze allemaal helemaal uniek in hun inrichting, sfeer en mogelijkheden.

Netjes gesorteerd kun je alle vakantiehuizen bekijken op Belvilla.nl. Daar zie je pas echt hoe veelzijdig hun aanbod nou echt is. Lekker buitenaf of midden in een dorp of stad, in de bergen of aan het water. Er zijn zelfs huizen die in de buurt bij recreatiegebieden zoals golfbanen of skigebieden liggen. Ook de huizen zelf zijn allemaal uniek. Naast de gewoonlijke vrijstaande huizen en appartementen kun je ook overnachten in kastelen, boerderijen of cottages. De meeste huizen zijn van alle gemakken voorzien, zoals Wifi, (af)wasmachines, en keukenapparatuur. Duizenden van de vakantiehuizen hebben daarnaast ook nog een (privé)zwembad, bubbelbad of sauna. Kortom, er is meer dan genoeg keuze om het vakantiehuis van je dromen te vinden.

Belvilla kwaliteitsgarantie

Natuurlijk selecteert Belvilla hun huizen op basis van hoge kwaliteit, iets dat gecontroleerd wordt door mensen die daadwerkelijk bij de woning langsgaan. Verder wordt er constant rekening gehouden met de ervaringen van Belvilla-klanten. Als er iets beter kan aan het huis, wordt dat meteen doorgegeven aan de eigenaar of beheerder. Die gaat er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Dat zorgt ervoor dat de huizen die op Belvilla.nl staan consistent van hoge kwaliteit zijn. Het sterrensysteem dat op Belvilla.nl gebruikt wordt staat dus niet voor kwaliteit, maar voor hoe luxe het huis is: één ster staat voor een eenvoudige accommodatie voor mensen die vooral veel op pad gaan, vijf sterren staat voor een luxe vakantiewoning met luxe faciliteiten. Die score wordt bepaald aan de hand van een objectief systeem. Wil je de ervaringen van eerdere huurders meenemen in je keuze, dan vind je die ook in de advertentie. Als een rapportcijfer op een schaal van 1 tot 10, maar ook met tekst en uitleg erbij.

Belvilla betalen

Betalen bij Belvilla.nl kan op een aantal verschillende manieren. Zo kun je de huur van het vakantiehuis precies voldoen op de manier die voor jou het beste werkt. Betalingen kunnen via iDEAL/Mister Cash, creditcard, PayPal of bankoverschrijving gedaan worden. Als je binnen zes weken vertrekt moet je in één keer betalen. Boek je eerder, dan betaal je eerst 30% van de som en betaal je de resterende 70% uiterlijk zes weken voor je vertrek. Bij aankomst op je vakantieadres betaal je eventueel je borgsom. Alle kosten die je bij aankomst maakt worden duidelijk aangegeven op de pagina van het huis dat je huurt.

Belvilla annuleren

Mocht je de huur van je Belvilla-vakantiehuis willen (of moeten) annuleren, dan kan dat door contact op te nemen met de klantenservice. Dat kan voor annuleringen telefonisch of per mail of WhatsApp. Let wel op: een annulering kost natuurlijk wel geld. Een annuleringsverzekering kán ervoor zorgen dat je minder kosten hoeft te maken bij annulering, maar daarvoor moet je de omstandigheden waardoor je afzegt kunnen bewijzen en aan de annuleringsvoorwaarden kunnen verbinden. Mocht je geen annuleringsverzekering hebben of niet aan de voorwaarden voldoen, dan is het verstandig om zo snel mogelijk te annuleren. Als je meer dan 42 dagen voor je verblijf annuleert betaal je 30% van de huursom, vóór de 28e dag voor je verblijf betaal je 60%. Als je langer wacht zul je (bijna) alles terug moeten betalen.

Belvilla klantenservice

Natuurlijk wil je dat je vakantie van betaling tot terugweg soepel verloopt. Daarom staat de klantenservice altijd voor je klaar. Met ruime openingstijden doordeweeks én in het weekend kun je zowat altijd terecht bij de professionele Belvilla-medewerkers. Als er iets vervelends gebeurt tijdens je reis of verblijf kun je bovendien bellen naar een speciale 24/7-telefoonlijn. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan kun je bovendien een klacht indienen. Dat kan in eerste instantie bij de eigenaar of beheerder van het huis, maar ook bij de Belvilla.nl Customer Care. Daar wordt je klacht binnen een aantal weken afgehandeld.

Facebookpagina van Belvilla

belvilla facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Belvilla, bezoek het Facebook account van Belvilla en stel direct jouw vraag.

Twitter van Belvilla

belvilla twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Belvilla, bezoek het Twitter account van Belvilla en stel direct jouw vraag.

Website van Belvilla

belvilla website

Bezoek de website van Belvilla om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Belvilla

Adresgegevens van Belvilla

Belvilla is gevestigd op het adres Oude Stadsgracht 1, 5611 DD, Eindhoven. De exacte locatie van Belvilla zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Ik zou graag een emailadres ontvangen van uw bedrijf aub. Een collega adviseerde de [email protected] die blijkt niet meer te werken. Ik kan het nergens vinden en met de mensen van chat service kom ik er niet uit. Het gaat over een prijs verandering naar mate je gaat boeken. Ik heb een aantal screenshots als attachment. Graag wil ik ze met u delen. Bij voorbaat dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.