BCC

BCC Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Hoe neem je eenvoudig contact op met de BCC klantenservice?

Bij BCC kun je in zowel de winkel als de webshop terecht voor tal van artikelen op elektronicagebied. In een van de meer dan zestig winkels van deze elektronicagigant kun je terecht voor artikelen zoals wasmachines, koelkasten, televisies, koffiezetapparaten en dat is nog maar een klein deel van het aanbod. Ga je naar een van de filialen dan kun je daar uiteraard ook de nodige informatie krijgen over elk product.

Wat biedt BBC voor producten aan?

Wil je liever een product online bestellen? Dan doe je dat eenvoudig in de webshop van BCC via www.bcc.nl. Om het aanbod wat te filteren en de keuze voor jou makkelijker te maken kun je eerst een keuze maken uit diverse categorieën. Dit zijn de volgende: Huishouden, Keuken, Inbouw, Beeld & Geluid, Foto & Video, Computer, Verzorging, Telefoon & Navigatie of Smarthome. Ben je op zoek naar leuke aanbiedingen dan kun je er terecht in de Outlet of kiezen voor een van de lopende Acties.

Huishouden en Keuken

Onder de noemer Huishouden vind je producten zoals wasmachines en wasdrogers, stofzuigers, strijkijzers, reinigingsapparaten, airco’s en ventilatoren. Kies je voor Keuken dan vind je daar apparaten zoals koelkasten, vriezers, vaatwassers, fornuizen en kookplaten, magnetrons en ovens, koffiezetapparaten en waterkokers en andere apparaten om voedsel mee te bereiden.

Inbouw, Beeld & Geluid, Foto & Video en Computer

Kies je voor Inbouw dan staan daar apparaten bij die ingebouwd kunnen worden zoals een vriezer, koelkast, magnetron of oven en vaatwasser. Bij Beeld & Geluid kun je terecht voor een televisie of radio maar vind je ook audiosets, home cinemasets, speakers, mediaspelers en allerlei accessoires die daarbij gebruikt kunnen worden. Foto & Video biedt je allerlei foto- en filmapparatuuur, drones en accessoires. Onder de categorie Computer worden producten zoals desktops, laptops, printers, monitoren, ereaders, notebooks en tablets geschaard, alsmede de daarbij horende accessoires.

Verzorging, Telefoon & Navigatie en Smarthome

Verzorging biedt je apparaten om te scheren, te epileren en je haar te verzorgen (onder andere föhns en tondeuses) maar ook elektrische tandenborstels horen daarbij. Niet onbelangrijk voor velen is de categorie Telefoon & Navigatie waarin je een uitgebreid aanbod aan smartphones, huistelefoons, navigatiesystemen en wearables vindt. Tenslotte vind je onder Smarthome producten zoals beveiligingsapparatuur, sfeerverlichting, thermostaten voor de verwarming en meer.

Thuis laten bezorgen of zelf ophalen

Een keertje winkelen bij BCC leert dat ze veel producten aanbieden waaruit je snel een keuze kunt maken. Doe je dit online dan kun je het gekozen product doorgaans snel in huis hebben. Dit kan door het thuis te laten brengen. Online bestellen en zelf afhalen in een van de winkels is ook met veel artikelen mogelijk. Thuisbezorgen is gratis voor bestellingen vanaf €20,- dus daarvoor kiezen is zeker aan te raden.

Wat als je meer informatie wilt hebben?

Wil je nu wat meer weten over een bepaald artikel voordat je dit aanschaft? Dan kun je daarvoor in een van de filialen terecht maar kies je voor online bestellen dan kun je ook altijd met BCC contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je op diverse manieren doen.

  • Bel voor persoonlijk contact met een van de klantenservicemedewerkers met het BCC telefoonnummer 020-3348888. Rechtstreeks BCC bellen met een van de winkels kan niet maar mailen is daarbij wel mogelijk.
  • Stuur een mailtje met je vraag naar [email protected]
  • Vul het contactformulier in dat je op de website vindt. Na ontvangst neemt BCC binnen één dag met jou contact op.
  • Stuur een appje naar nummer 0612741470 en krijg binnen twee uur al antwoord op je vraag.
  • Stuur een bericht via Messenger, Facebook of een tweet. Ook dan kun je binnen twee uur een antwoord verwachten.
  • Chat live met een van onze winkelmedewerkers tijdens openingstijden.
  • Neem met een winkel van BCC contact op door het formulier daarvoor in te vullen. Op alle dagen krijg je binnen 24 uur antwoord, op zondag duurt dit 48 uur.
  • Liever de ouderwetse manier? Stuur dan een brief met de post naar BCC Elektro-speciaalzaken, ter attentie van BCC Klantenservice, Postbus 75513, 1118 ZN Schiphol.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen

Je kunt met heel diverse vragen terecht bij de klantenservice van BCC waarbij gedacht kan worden aan vragen over specifieke artikelen maar ook voor algemenere informatie ben je er aan het juiste adres. Wil je meer weten over betalen, bestellen en leveren of heb je een klacht? Neem dan ook altijd contact met ze op. Er zijn natuurlijk veel klanten die dezelfde vragen hebben. Kijk daarom voordat je contact opneemt met de klantenservice altijd eerst even tussen de Veelgestelde Vragen op de website van BCC. Wellicht staat jouw vraag daar ook tussen en krijg je zo al je antwoord. Veelgestelde vragen zijn bijvoorbeeld hoe je contact opneemt met de klantenservice of hoe je een klacht kunt indienen. Je kunt hierbij ook denken aan vragen zoals wat de algemene voorwaarden zijn, waar je aanbiedingen kunt vinden of hoe BCC omgaat met je privacy. Voor alle FAQ raadpleeg je het beste even de website van BCC.

Facebookpagina van BCC

bccnl

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan BCC, bezoek het Facebook account van BCC en stel direct jouw vraag.

Twitter van BCC

bccnl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan BCC, bezoek het Twitter account van BCC en stel direct jouw vraag.

Website van BCC

bcc.nl

Bezoek de website van BCC om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van BCC

Adresgegevens van BCC

BCC is gevestigd op het adres Bellsingel 61 1119 NT Schiphol-Rijk . De exacte locatie van BCC zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *