asr klantenservice logo

ASR Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08.30 t/m 17.30 uur

Dinsdag: Van 08.30 t/m 17.30 uur

Woensdag: Van 08.30 t/m 17.30 uur

Donderdag: Van 08.30 t/m 17.30 uur

Vrijdag: Van 08.30 t/m 17.30 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

ASR Klantenservice

ASR Verzekeringen heeft een aparte pagina op de website gemaakt voor hun klantenservice, die al uw wensen op één plek aanbiedt. U kunt adressen wijzigen, betalingsproblemen melden en klachten direct online indienen. Ook is het mogelijk om via dit account altijd contact op te nemen met adviseurs – iets wat voorheen moeilijk was zonder een bezoek aan een kantoor! U kunt dus gemakkelijk vanuit huis contact met de ASR klantenservice opnemen.

Contact Met ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen is een van de grootste verzekeraars van Europa met meer dan 2,4 miljoen klanten en vestigingen in 5 landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. U kunt contact opnemen met een adviseur via de website van ASR of per telefoon, waar u in staat zult zijn om te spreken over uw polissen, alsmede veranderingen die van invloed kunnen zijn, zoals verjaardagen of nieuwe banen – allemaal zonder dat u naar hun fysieke kantoor hoeft te gaan!

ASR Verzekeringen is de beste plaats om u te wenden wanneer u accurate verzekeringsinformatie en begeleiding nodig heeft. Niet alleen zijn zij een betrouwbare partner, maar ASR heeft al uw vragen over onze verzekeringen beantwoord in hun FAQ sectie op hun website, zodat u direct antwoorden kunt vinden. Als er om een of andere reden nog steeds iets niet duidelijk is, of als het om een noodsituatie gaat waarin geen tijd is voor onderzoek via online databases (misschien omdat het om iemand anders gaat die hulp nodig heeft), dan hoeft u zich geen zorgen te maken! U kunt hen elke werkdag bellen en zelfs contact met hen opnemen via sociale media, mocht geen van deze andere methoden werken!

Telefonisch contact met ASR Verzekeringen

Telefoon: 030 257 22 22 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 08.30 – 17.30 uur)

Whatsappp klantenservice in Nederlands en Engels

ASR Verzekeringen is ook te vinden op Whatsapp. Hier zijn ze altijd actief en staan ze klaar om te helpen. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 08.30 – 21.00 uur en ook op zaterdag van 09.00 t/m/ 17.00 uur. Er wordt binnen 2 uur gereageerd.

Link: https://wa.me/31651156868 (0651156868)

ASR Verzekeringen, onderdeel van ASR Nederland

ASR Verzekeringen maakt deel uit van de overkoepelende verzekeringsgroep ASR Nederland. Het is ontstaan toen het voormalige Fortis ASR een nieuwe naam kreeg. De wortels van dit bedrijf gaan terug tot AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend die in 1994 fuseerden met Ardanta en Europeesche Verzekerenrs.

De Nederlandse Staat is nu 100% eigenaar van ASR Nederland, maar dit kan niet voor lang zijn. De minister van Financiën heeft het parlement geïnformeerd over hoe het verder moet met de verkoop van de aandelen om het evenwicht te herstellen en financieel weer op het goede spoor te komen. Dit besluit is genomen na een bijeenkomst van Kamerleden van verschillende politieke partijen waar besproken is wat er verder moet gebeuren als er in augustus 2013 geen kopers gevonden zijn.

Optie A: Er zal een beursgang plaatsvinden, wat betekent dat het eigendom van ASR weer in handen van het publiek komt, zodat beleggers er aandelen kunnen kopen totdat alle aandelen in overheidshanden tegen marktwaarde zijn verkocht en vervolgens volledig worden geprivatiseerd via rechtstreekse aankoop of een veilingproces zodra elk laatste aandeel is verworven; Optie B: Door een fusie met een andere verzekeraar die in Nederland actief is.

Facebookpagina van ASR

asr facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan ASR, bezoek het Facebook account van ASR en stel direct jouw vraag.

Twitter van ASR

asr twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan ASR, bezoek het Twitter account van ASR en stel direct jouw vraag.

Website van ASR

asr website

Bezoek de website van ASR om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van ASR

Adresgegevens van ASR

ASR is gevestigd op het adres Archimedeslaan 10, 3584 BA, Utrecht. De exacte locatie van ASR zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

 1. Graag wil ik de tenaamstelling van begunstigde 1 van mijn overlijdensrisicoverzekering met polisnr. NPP0277376 wijzigen.
  De huidige tenaamstelling is de weduwe/weduwnaar/geregistreerde partner van de verzekeringnemer.
  De naam van de begunstigde wil ik graag laten wijzigen in mevrouw A.A.M. Temmink.

  Alvast bedankt voor uw medewerking.

  Met vriendelijke groet,
  A.J.M. Bruggeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *