ANWB klantenservice

ANWB Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 08:30 t/m 18:00 uur

Dinsdag: Vanaf 08:30 t/m 18:00 uur

Woensdag: Vanaf 08:30 t/m 18:00 uur

Donderdag: Vanaf 08:30 t/m 18:00 uur

Vrijdag: Vanaf 08:30 t/m 18:00 uur

Zaterdag: Vanaf 10:00 t/m 16:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Mijn ANWB

Inloggen op mijn ANWB kan via https://www.anwb.nl/mijn-anwb, via mijn ANWB kun je je producten en diensten die je afneemt bij de ANWB beheren. Ook kun je je eigen gegevens inzien en krijg je inzicht in facturen en betalingen. Om je aan te melden voor mijn ANWB ga je naar https://www.anwb.nl/inlogaccount-aanmaken, hiervoor heb je een relatienummer nodig. Dit ontvang je wanneer je lid wordt van de ANWB.

ANWB producten

De meeste mensen kennen de ANWB voornamelijk als wegenwacht service, maar wist je dat de ANWB tegenwoordig nog veel meer producten heeft? Zo biedt de ANWB reizen aan en hebben ze een eigen winkel, maar ook het afsluiten van een creditcard of verzekering kan tegenwoordig bij de ANWB. Dit kun je doen in één van de winkels of via hun website. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om je auto te verkopen via de ANWB.  Via de website vul je de gegevens in en ontvang je een vrijblijvend maar gegarandeerd bod dat ze voor je auto betalen. Zo hoef je niet te onderhandelen en ze zorgen ervoor dat je snel je geld ontvangt op je rekening.

ANWB verzekeringen

ANWB heeft haar verzekeringen opgedeeld in 3 rubrieken. Namelijk verzekeringen voor ‘op de weg’, ‘vakantie en vrije tijd’ en als laatste ‘thuis en persoonlijk’. De rubriek ‘Op de weg’ bestaat uit verzekeringen voor bijna alles wat kan rijden, van een fiets tot aan een auto. De tweede rubriek ‘Vakantie en vrije tijd’ is was breder, dit gaat zowel om reisverzekeringen, maar ook bijvoorbeeld een boot of caravanverzekering. De laatste rubriek ‘thuis en persoonlijk’ biedt allerlei verzekeringen voor je woning, zoals een inboedelverzekering of woonverzekering en daarnaast nog enkele persoonlijke verzekeringen, bijvoorbeeld rechtsbijstand. Je kunt via de website van de ANWB eenvoudig een verzekering afsluiten, ook schade melden, gegevens wijziging of je verzekering opzeggen kan via de website.

Mijn ANWB creditcard

ANWB biedt verschillende creditcards aan. Je kunt via de ANWB een Visa Gold Card, Visa Silver Card en een Visa Clasic Card afsluiten. Met een richtlimiet van 2.500,- tot 5.000,- euro. Als kun je het 1e jaar een gratis creditcard krijgen. Via mijn ANWB kun je gemakkelijk je uitgaven bekijken en je creditcard beheren.  Ook is er een ‘Mijn ANWB Creditcard’ app, waarmee je je uitgaven kunt inzien. De app is te downloaden via de Appstore en via Google Play. 

Lidmaatschap kosten

Een ANWB-lidmaatschap kost 15,50 euro per jaar. Voor een partnerpas betaal 7,50 euro en een ANWB jongerenpas kost maar 2,50 euro. Dit is exclusief wegenwacht service.

ANWB-wegenwacht service

Wanneer je als lid ook gebruikt wilt maken van de wegenwacht service, moet je hier apart voor betalen. De kosten voor deze dienst kun je vinden op https://www.anwb.nl/lidmaatschap/service/tarieven. Er gelden aparte tarieven voor verschillende voertuigen en ook voor verschillende gebieden.

ANWB contact

De ANWB klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. De klantenservice ANWB winkels is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08:30 en 18:00 uur.

Het telefoonnummer van ANWB is 088-2692222.

Sociale Media

 – Klik hier (https://m.me/anwb) om een bericht te sturen via Messenger. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

 – Het twitteraccount van ANWB is https://twitter.com/anwb. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Live chat

Op de pagina https://www.anwb.nl/contact-en-service vindt je een live chat. De live chat is niet altijd beschikbaar. Welke uren deze open is, wordt niet vermeld op de website en is bij ons niet bekend.

ANWB Winkel

Als je vragen hebt kun je ook altijd in een fysieke ANWB winkel langsgaan met je vraag. De openingstijden verschillen per winkel. Actuele openingstijden zijn te vinden op de website van de ANWB.

ANWB alarmcentrale telefoonnummer

Het ANWB alarmcentale telefoonnummer kun je altijd bellen. De ANWB is voor schade en pech, 24/7 bereikbaar. Gebruik hiervoor het telefoonnummer 088 269 2888, bel je vanuit het buitenland gebruik dan 0031 70 314 14 14.

Bel je via een zakelijk lidmaatschap, gebruik dan het telefoonnummer 088 269 21 00 en vanuit het buitenland +31 88 269 14 64. Als ANWB voor de zaak klant kun je ook online pechgevallen melden. Hiervoor ga je naar https://www.anwb.nl/zakelijk/wegenwacht/pech-melden.

Het alarmnummer is alleen bedoeld voor pech en schademeldingen, waarvoor hulp van de ANWB nodig is. Dit nummer is niet bedoeld voor het melden van schade voor een ANWB verzekering.

ANWB contact verzekering

Als je een vraag hebt over je ANWB verzekering, of een schade wilt melden, dan kun je hiervoor het algemene telefoonnummer bellen. Via het keuze menu kom je terecht bij ANWB verzekeringen.

Facebookpagina van ANWB

ANWB facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan ANWB, bezoek het Facebook account van ANWB en stel direct jouw vraag.

Twitter van ANWB

ANWB twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan ANWB, bezoek het Twitter account van ANWB en stel direct jouw vraag.

Website van ANWB

ANWB website

Bezoek de website van ANWB om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van ANWB

Adresgegevens van ANWB

ANWB is gevestigd op het adres Wassenaarseweg 220, 2596 EC Den Haag. De exacte locatie van ANWB zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *