anderzorg klantenservice

Anderzorg Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Dinsdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Woensdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Donderdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Vrijdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Anderzorg klantenservice

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Anderzorg, kan er veel geregeld worden op hun website. Als dit echter niet aan je behoeften voldoet of geen vragen voor je beantwoordt, bel ze dan! Hun telefoonnummer is 088 – 222 44 22. en zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18. 00 uur.

Via https://www.anderzorg.nl/klantenservice is het tijdens deze uren ook mogelijk om een live chat gesprek te starten met een Anderzorg klantenservicemedewerker. Dit kan via het chatvenster dat u rechtsonder in beeld ziet.

Ook is het mogelijk om via Whatsapp een vraag te stellen. U kunt ten alle tijden een vraag stellen via https://wa.me/31622643590 (0622643590), uw vraag wordt binnen 4 uur beantwoord binnen de bovengenoemde openingstijden. Stuurt u een vraag buiten de openingstijden, dan zal deze de volgende dag of na het weekend binnen 4 uur beantwoord worden.

Wanneer u een brief wilt sturen naar Anderzorg, kunt u deze richten aan het volgende adres: Anderzorg Klantenservice Postbus 1177, 7500 BD, Enschede.

Zorg altijd dat u uw naam, geboortedatum en verzekeringsnummer bij de hand heeft of gelijk meestuurt, op deze manier kan Anderzorg uw vraag sneller afhandelen.

Meer over Anderzorg

Anderzorg is een zorgverzekeraar die sinds vier jaar deel uitmaakt van de Menzis-groep. Op de website van Anderzorg vind je belangrijke informatie, zoals hoe je je zorgpremie voor dit jaar kunt betalen, alle verschillende soorten verzekeringen die zij aanbieden en wat je moet doen met vergoedingen. Op hun site is het mogelijk om je eigen persoonlijke plan samen te stellen vanaf het begin, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je een plan gaat aanschaffen!

Zorgverzekering via Anderzorg

Anderzorg biedt één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland aan. Met het basispakket voldoet u aan de plicht van het hebben van een zorgverzekeringen. Waar u allemaal voor gedekt bent, leest u op hun website.

Ook kun je bij Anderzorg een aanvullende verzekering samenstellen. Bij Anderzorg heb je de keuze om een basispakket af te sluiten of je eigen plan samen te stellen in drie eenvoudige stappen: ten eerste kies je tussen een gewone polis zonder eigen risico en een polis met eigen risico; ten tweede maak je meer keuzes zoals welke tandartsplannen je wilt laten meeverzekeren en of dit gecombineerde polissen worden of aparte; ten derde reken je gewoon uit wat dit zou kunnen kosten door stap 1 nog een keer te doorlopen aangezien we dit al hebben behandeld!

Je kunt ook beslissingen nemen over belangrijke zaken bij het kiezen van een aanvullende verzekering bij Anderzorg. Ten eerste, hoe beslis ik of mijn basisniveau van bescherming extra opties moet omvatten? Ten tweede zijn er nog andere soorten aanvullende verzekeringen die ik zou moeten overwegen? Ten derde, hoe kan ik de kosten berekenen als ik al verzekeringnemer ben via Anderzorg of een andere aanbieder? Op die manier is het mogelijk om een individueel plan met aanvullende verzekering te kiezen.

Wat voor vergoedingen biedt Anderzorg?

Anderzorg is de grootste aanbieder van bedrijfsgezondheidszorg in Nederland. Op de website van Anderzorg vind je meer informatie over vergoedingen, zoals fysiotherapie en lenzen/brillen voor je gezichtsvermogen. Als je vragen hebt over een uitkering of dienst van Anderzorg, staan er medewerkers van de klantenservice klaar om deze te beantwoorden!

Facebookpagina van Anderzorg

anderzorg facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Anderzorg, bezoek het Facebook account van Anderzorg en stel direct jouw vraag.

Twitter van Anderzorg

anderzorg twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Anderzorg, bezoek het Twitter account van Anderzorg en stel direct jouw vraag.

Website van Anderzorg

anderzorg website

Bezoek de website van Anderzorg om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Anderzorg

Adresgegevens van Anderzorg

Anderzorg is gevestigd op het adres De Ruyterlaan 25, 7511 JH, Enschede. De exacte locatie van Anderzorg zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

 1. Ik heb onlangs een brief ontvangen waarin de nieuwe premie werd toegelicht.
  Wat mijn verbazing altijd schetst is dat er geen normale communicatie meer mogelijk en je verplicht word om digitaal te reageren, MIJN dit, en digid dat…

  Hier ga ik niet mee accoord, en gezien uw mededeling is kennelijk mijn eigen risico van 800 naar 500 euro gezet.
  Ook dit kunt u weer herstellen, want ik sterf nog liever dat ik een stel fucking landverraders ga sponsoren.
  U en vooral de heren die boven in zitten kunnen mij aan het gas gaan, die de consument maar als mellkoe misbruiken en bewust ziek maken voor verdiensten.
  Verder heb ik mijn huis arts maar even om de eed van hypocrates gevraagd, omdat zij geen arts meer is maar verzekerings medewerker, met een beeldsherm, zonder de juiste kennis.
  Arts en zorg Winschoten is 1 groot hol van kwakzalvers.
  Maar dat wisten de heren al.
  Klachten worden structureel in kamer 100 gehangen en er is totaal geen respect meer voor de klant/patient.

  Dus bij deze, u zet mijn eigen risico gewoon ZELF even terug, omdat deze ook door Anderzorg veranderd is.

  Dus ik zal mijn klantnummer er even bij zetten. en omdat er toch geen pricavy meer is heb ik scheit aan de figuren die mee lezen.
  Het is al erg genoeg dat ik u, Anderzorg aan MIJN rechten moet herrineren en u dit een keer met respect gaat uitvoeren.
  Zoniet dan stop ik de premie, wet of geen wet..

  Laatste punt:

  Ik zou graag even bevestigd willen zien dat ik als ongevaxxed kennelijk geen rechten meer heb op fatsoenlijke zorg.
  En verder protesteer ik om het feit dat een ander maar kennelijk prijzen elk jaar kan verhogen en iedereen zich daar maar bij aan mag passen, toon eerst maar transparantie, en waar die miljarden blijven, want in de zorg zie je dat niet terug.
  Wettelijk vastgelegd om de laatste euros nog even bij de mensen uit de portomonneee te trekken, en dat terwijl er duizenden bedden zijn verdwenen.
  Mother fuckers!!

  Zet dit maar op internet, ik denk niet dat jullie zo dapper zijn.,
  Dan behalve je nergens iets van aan te trekken en de klant aan zijn lot over te laten omdat ie weigert aan die belachelijke gedragstherapie mee te doen.
  verzekerdennummer: 6264952300
  T.Ouwerkerk
  28.06.1966
  Kloosterlaan 19 9675 JL
  Winschoten
  Bellen hoef niet want u heeft niet het juiste nummer, ik wil jullie gezeik niet langer aanhoren, dan alleen even mijn eigen risico terug te zetten, en niet te vergeten de bevestiging dat deze man geen aanspraak meer kan maken op zorg, zonder aan die BELACHELIJKE voorwaarden te moeten voldoen.
  Deze brief wordt opgeslagen, en als Anderzorg reageert, want dat zie ik nog niet gebeuren, net als die asociale nutsbedrijven, kan ik u herinneren als deze voorwaarden van deze kant niet gerespecteert worden, krijgt U/ Anderzorg deze brief elke keer weer onder de neus geschoven krijgt.
  Schaam jullie diep!!!

  T,Ouwerkerk

 2. Geachte hr./mevr.

  Ik ben de 65 gepasseerd en ben begonnen
  met het verzamelen van winkelwagenmuntjes. Ik zit nu ongeveer op 1165 muntjes. Ik probeer ze te verzamelen van alle bedrijven in Nederland en uit België. Nou is mijn vraag of u nog muntjes hebt liggen van uw bedrijf. Mag natuurlijk ook van een ander bedrijf zijn.
  Mijn dank is zeer groot.

  Mijn adres is:
  J. Klompjan
  Rustenburgsweg 72
  8096 AC Oldebroek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *