anderzorg klantenservice

Anderzorg Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Dinsdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Woensdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Donderdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Vrijdag: vanaf 08:00 t/m 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Anderzorg klantenservice

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Anderzorg, kan er veel geregeld worden op hun website. Als dit echter niet aan je behoeften voldoet of geen vragen voor je beantwoordt, bel ze dan! Hun telefoonnummer is 088 – 222 44 22. en zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18. 00 uur.

Via https://www.anderzorg.nl/klantenservice is het tijdens deze uren ook mogelijk om een live chat gesprek te starten met een Anderzorg klantenservicemedewerker. Dit kan via het chatvenster dat u rechtsonder in beeld ziet.

Ook is het mogelijk om via Whatsapp een vraag te stellen. U kunt ten alle tijden een vraag stellen via https://wa.me/31622643590 (0622643590), uw vraag wordt binnen 4 uur beantwoord binnen de bovengenoemde openingstijden. Stuurt u een vraag buiten de openingstijden, dan zal deze de volgende dag of na het weekend binnen 4 uur beantwoord worden.

Wanneer u een brief wilt sturen naar Anderzorg, kunt u deze richten aan het volgende adres: Anderzorg Klantenservice Postbus 1177, 7500 BD, Enschede.

Zorg altijd dat u uw naam, geboortedatum en verzekeringsnummer bij de hand heeft of gelijk meestuurt, op deze manier kan Anderzorg uw vraag sneller afhandelen.

Meer over Anderzorg

Anderzorg is een zorgverzekeraar die sinds vier jaar deel uitmaakt van de Menzis-groep. Op de website van Anderzorg vind je belangrijke informatie, zoals hoe je je zorgpremie voor dit jaar kunt betalen, alle verschillende soorten verzekeringen die zij aanbieden en wat je moet doen met vergoedingen. Op hun site is het mogelijk om je eigen persoonlijke plan samen te stellen vanaf het begin, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je een plan gaat aanschaffen!

Zorgverzekering via Anderzorg

Anderzorg biedt één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland aan. Met het basispakket voldoet u aan de plicht van het hebben van een zorgverzekeringen. Waar u allemaal voor gedekt bent, leest u op hun website.

Ook kun je bij Anderzorg een aanvullende verzekering samenstellen. Bij Anderzorg heb je de keuze om een basispakket af te sluiten of je eigen plan samen te stellen in drie eenvoudige stappen: ten eerste kies je tussen een gewone polis zonder eigen risico en een polis met eigen risico; ten tweede maak je meer keuzes zoals welke tandartsplannen je wilt laten meeverzekeren en of dit gecombineerde polissen worden of aparte; ten derde reken je gewoon uit wat dit zou kunnen kosten door stap 1 nog een keer te doorlopen aangezien we dit al hebben behandeld!

Je kunt ook beslissingen nemen over belangrijke zaken bij het kiezen van een aanvullende verzekering bij Anderzorg. Ten eerste, hoe beslis ik of mijn basisniveau van bescherming extra opties moet omvatten? Ten tweede zijn er nog andere soorten aanvullende verzekeringen die ik zou moeten overwegen? Ten derde, hoe kan ik de kosten berekenen als ik al verzekeringnemer ben via Anderzorg of een andere aanbieder? Op die manier is het mogelijk om een individueel plan met aanvullende verzekering te kiezen.

Wat voor vergoedingen biedt Anderzorg?

Anderzorg is de grootste aanbieder van bedrijfsgezondheidszorg in Nederland. Op de website van Anderzorg vind je meer informatie over vergoedingen, zoals fysiotherapie en lenzen/brillen voor je gezichtsvermogen. Als je vragen hebt over een uitkering of dienst van Anderzorg, staan er medewerkers van de klantenservice klaar om deze te beantwoorden!

Facebookpagina van Anderzorg

anderzorg facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Anderzorg, bezoek het Facebook account van Anderzorg en stel direct jouw vraag.

Twitter van Anderzorg

anderzorg twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Anderzorg, bezoek het Twitter account van Anderzorg en stel direct jouw vraag.

Website van Anderzorg

anderzorg website

Bezoek de website van Anderzorg om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Anderzorg

Adresgegevens van Anderzorg

Anderzorg is gevestigd op het adres De Ruyterlaan 25, 7511 JH, Enschede. De exacte locatie van Anderzorg zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *