logo algemeen dagblad

Algemeen Dagblad Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (13) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Over het AD

Het AD, afkorting van Algemeen Dagblad is een landelijke krant die uitgegeven wordt in heel Nederland. Naast een papieren editie is er ook een tabled editie en heeft de krant ook een website waar u zich op kunt abonneren. De hoofdredactie van de krant zit in de havenstad Rotterdam. De krant werkt met meer dan 500 journalisten en correspondenten in binnen- en buitenland. De oprichting van het Algemeen Dagblad vond plaats in 1946, vlak na het einde van de 2e wereldoorlog. Het eerste nummer verscheen op 29 april 1946. De krant staat bekend als een echte neutrale kant zonder politieke voorkeur of religieuze overtuiging. Het Algemeen Dagblad is een concurrent van de Telegraaf.

Algemeen Dagblad klantenservice

De klantenservice van het AD kun je bellen op het telefoonnummer 088 – 050 50 50. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Dit nummer bel je tegen je gebruikelijke belkosten.

Als je een vraag hebt aan de klantenservice, kijk dan eerst even op https://www.ad.nl , op deze website vindt je een rubriek met veelgestelde vragen, waar je mogelijk al antwoord kunt vinden op jouw vraag. Denk hierbij aan standaard vragen zoals het afsluiten of juist opzeggen van een abonnement. Het wijzigen van je rekeningnummer of wat je kunt doen als je een editie niet hebt ontvangen.

Overige opties

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden op de website van het AD en wil je liever niet bellen met de klantenservice, dan zijn er nog andere mogelijkheden om jouw vraag te stellen. Het Algemeen Dagblad is namelijk actief op sociale media waar je ook vragen kunt stellen. Hier kun je 24 uur per dag en 7 dagen terecht voor het stellen van een vraag. Ook kun je mailen met de krant naar het mailadres [email protected] 

Facebookpagina van Algemeen Dagblad

facebook Algemeen Dagblad

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Algemeen Dagblad, bezoek het Facebook account van Algemeen Dagblad en stel direct jouw vraag.

Twitter van Algemeen Dagblad

twitter Algemeen Dagblad

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Algemeen Dagblad, bezoek het Twitter account van Algemeen Dagblad en stel direct jouw vraag.

Website van Algemeen Dagblad

website ad.nl

Bezoek de website van Algemeen Dagblad om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Algemeen Dagblad

Adresgegevens van Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad is gevestigd op het adres Delftseplein 27 Rotterdam 3013 AA. De exacte locatie van Algemeen Dagblad zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

13 Responses

 1. Elke vier weken wordt er van mijn bankrekening een bedrag afgeschreven van € 13,50.
  Dit is de betaling van mijn abonnement : zes dagen digitaal AD (editie Woerden) en op zaterdag de papieren krant plus magazine.
  Nu, vandaag werd er echter niet een bedrag van 13,50 afgeschreven, maar van € 23,95.
  Dit kan niet een reguliere prijsverhoging zijn, want het is bijna het dubbele !!
  Daarom wil ik u vragen om dit te corrigeren.

  Mijn klantnummer is : 2858318

 2. Good night, sirs:

  I hope you are well and healthy.

  1. Could you be so kind sending me nine front pages (.jpg or .pdf formats) of Algemeen Dagblad?

  The dates are: July 1st, July 2nd, July 3rd, July 4th, July 5th, July 7th, July 8th, July 12th and July 17th.

  Regrettably, I could not see them!

  I look forward to hearing from you as soon as possible.

  Sincerely,

  Juan Eduardo Morales Veas.

 3. Ik lees net jullie schoolkrant:.
  LIVE | Deltavariant heeft ruim 1000 keer meer virusdeeltjes; zorgen om versoepeling Brazilië

  Heel vreemd want in India waar die Deltavarinat vandaan komt (patient zero) is hurd immuniteit al bereikt volgens The Guardian.
  LIVE | Deltavariant heeft ruim 1000 keer meer virusdeeltjes; zorgen om versoepeling Brazilië

  Heerlijk hoe rechtse wappies achter de feiten aanlopen.
  vr gr
  Awe

 4. Geachte redaktie,
  Zo juist ontvong ik enkele hartverscheurende beelden over de toestand in Cuba. Met stijgende verbazing vraag ik me af, hoe het komt, dat de Nederlandse publiciteitsmedia daar niets over vermelden? Indien u mij een numer geeft, ben ik geneigt deze beelden naar u toe te zenden.

 5. Een van de adverteerders in uw krant, Blaroken (kleding) adverteert met shirts met daarop hakenkruizen. De foto in de advertentie wisselt regelmatig en is dus niet altijd te zien. Dit lijkt mij niet erg handig.

 6. Belabberde service van AD. Krant structureel te laat bezorgd en steeds vaker niet. De bezorgproblemen zijn bekend maar ik heb het – naar zeggen – niet vaak genoeg gemeld om mijn abonnement per direct te kunnen beëindigen. Wanprestatie!!!

 7. Slechte krant krijg al een half jaar de krant veel te laat soms pas half elf, heb niet voor niets een ochtend krant. Dagelijks gemeld, maar weinig reactie. Nu de krant maar opgezegd. Balen

 8. Sinds meer dan een half jaar is de bezorging uitermate slecht geworden. Het frustreert dat je alleen maar automatisch kan doorgeven dat de krant niet is bezorgd. Ik heb op 13 oktober jl per mail met ingesloten brief aan de Klantenservice gevraagd om een uitleg, zodat ik kan beoordelen of het AD actie gaat ondernemen om te verbeteren, of dat wij ons abonnement moeten opzeggen, maar helaas krijgen wij geen antwoord op deze (keurige) brief. Blijkbaar is dit de enige plek om te communiceren met het AD. Naast deze reactie zal ik ook de Consumentenbond hierover inlichten.

 9. Ik ben al enige tijd abonee van jullie dagblad ik woon aan de schutstraat 127 in
  Hoogeveen 7907cc. deze flat hefft ook 127 a als huisnummer. maar geen abonnee
  ik woon op 127.graag in mijn bus en niet op 127a.

  groeten uit Hoogeveen Schutstraat 127 7907cc.

 10. Gebeld, e-mails gestuurd, nu mis ik mijn weekendkrant weer, zoals 14 geleden ook het geval was. Van de week weer de verkeerde krant en laat ik het maar niet hebben over beschadigde kranten.

 11. Ik heb me weer laten verleiden een proefabonnement op het AD te nemen na al 1 dag geen krant bezorgklacht ingesproken geen resultaat wederom puinhoop bij het AD nooit meer deze krant.

 12. Voor de zoveelste keer hebben wij op zaterdag weer eens geen AD ontvangen . Wij krijgen op zaterdag altijd AD en Trouw. Soms zijn er geen kranten ( dus alle 2 niet ) maar meestal slechts één . Het opschuiven van een bezorgdag , heb ik niet altijd kunnen controleren ; maar wel twijfels .
  Ik weet niet hoelang wij al abonnee zijn en ik begrijp dat bezorgers problemen meenemen.
  Gezien onze leeftijden (volgende maad 87 en 88 ) zijn wij een papieren krant zo gewend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *