air arabia klantenservice

Air Arabia Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur bereikbaar

Dinsdag: 24 uur bereikbaar

Woensdag: 24 uur bereikbaar

Donderdag: 24 uur bereikbaar

Vrijdag: 24 uur bereikbaar

Zaterdag: 24 uur bereikbaar

Zondag: 24 uur bereikbaar

 

Belkosten: 80 cent per gesprek

Air Arabia klantenservice

Air Arabia heeft een aantal manieren voor klanten om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder 6 categorieën op de website van het bedrijf: boeking, op de luchthaven, bagage, aan boord van vertraagde of geannuleerde vluchten en speciale assistentie. Als u niet zeker bent over een aspect van uw Air Arabia vlucht ervaring en hulp nodig hebt met alles van vragen over in-flight diensten tot vragen over wat is opgenomen als ingecheckte bagage gewichtslimiet (50 kg) is er een online formulier waarmee u bestanden kunt bijvoegen indien nodig.

U vindt het online contactformulier op hun website https://www.airarabia.com. Wanneer u ervoor kiest het contactformulier te gebruiken voor contact met air araiabia klantenservice, let dan op dat u al uw gegevens zoals uw volledige naam, adres, telefoonnummer en eventueel boekingsreferentie vermeld. Ook wanneer u belt naar het klantenserviceteam van Air Arabia, adviseren we u om deze gegevens bij te hand te hebben.

Air Arabia biedt per land een klantenservice die door reizigers gebeld kan worden. In Nederland, bijvoorbeeld, kunt u Air Arabia bellen op 0900 7797790. Dit kost 80 cent en is 24/7 beschikbaar. Het Air Arabia klantenserviceteam staat dus altijd voor u klaar!

Het is gemakkelijk om het bedrijf te bereiken wanneer u het nodig heeft aangezien ze zowel lokaal als internationaal een kantoor hebben. De contactinformatie voor het hoofdkantoor van Air Arabia vindt u hieronder: Telefoonnummer +00971-6-5088977, fax +00971-6-5580011 – als u online een bericht wilt sturen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] .

De website van Air Arabia heeft een nieuwspagina die potentiële klanten op de hoogte houdt van de luchtvaartmaatschappij, en biedt zelfs speciale kortingen aan journalisten. Alles wat je nodig hebt is een email adres voor registratie wat kan leiden tot bonussen zoals 30% korting na inschrijving bij Air Arabia!

Meer over Air Arabia

Air Arabia is een van de eerste Luchtvaartmaatschappijen die met een low-cost systeem pioniert. Hun vluchten zijn relatief goedkoper ten opzichte van de meeste concurrenten. Ze zijn in staat om deze service te bieden door te vertrekken vanaf kleinere luchthavens en af te zien van extraatjes zoals premium zitplaatsen of in-flight entertainment indien nodig. De luchtvaartmaatschappij vliegt in het Midden-Oosten en delen van India, maar vliegt ook in Europa, onder meer op Schiphol.

Air Arabia streeft ernaar de mooiste topbestemmingen voor betaalbare prijzen aan te bieden. Samen met hun lage ticketprijzen, biedt Air Arabia een verscheidenheid aan bestemmingen die variëren van romantisch Casablanca en Istanbul tot modern Milaan. Reizigers kunnen meer te weten komen over elke locatie op hun website, samen met links waar ze hotels kunnen boeken of auto’s huren voordat ze naar een nieuwe bestemming vliegen!

Air Arabia werd opgericht door Royal Jordanian Airlines om een betaalbaar alternatief te worden voor mensen die op zoek zijn om te vliegen binnen landen rond de regio tegen goedkopere tarieven dan die aangeboden door andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways of Emirates Airline Company – die tot het dubbele aanrekenen van wat je zou betalen als je binnenlands vliegt in India.

Facebookpagina van Air Arabia

facebook air arabia

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Air Arabia, bezoek het Facebook account van Air Arabia en stel direct jouw vraag.

Twitter van Air Arabia

air arabia twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Air Arabia, bezoek het Twitter account van Air Arabia en stel direct jouw vraag.

Website van Air Arabia

air arabia website

Bezoek de website van Air Arabia om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Air Arabia

Adresgegevens van Air Arabia

Air Arabia is gevestigd op het adres Evert van de Beekstraat 25, 1118 CL, Schiphol, Nederland. De exacte locatie van Air Arabia zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *