air arabia klantenservice

Air Arabia Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (9) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur bereikbaar

Dinsdag: 24 uur bereikbaar

Woensdag: 24 uur bereikbaar

Donderdag: 24 uur bereikbaar

Vrijdag: 24 uur bereikbaar

Zaterdag: 24 uur bereikbaar

Zondag: 24 uur bereikbaar

 

Belkosten: 80 cent per gesprek

Air Arabia klantenservice

Air Arabia heeft een aantal manieren voor klanten om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder 6 categorieën op de website van het bedrijf: boeking, op de luchthaven, bagage, aan boord van vertraagde of geannuleerde vluchten en speciale assistentie. Als u niet zeker bent over een aspect van uw Air Arabia vlucht ervaring en hulp nodig hebt met alles van vragen over in-flight diensten tot vragen over wat is opgenomen als ingecheckte bagage gewichtslimiet (50 kg) is er een online formulier waarmee u bestanden kunt bijvoegen indien nodig.

U vindt het online contactformulier op hun website https://www.airarabia.com. Wanneer u ervoor kiest het contactformulier te gebruiken voor contact met air araiabia klantenservice, let dan op dat u al uw gegevens zoals uw volledige naam, adres, telefoonnummer en eventueel boekingsreferentie vermeld. Ook wanneer u belt naar het klantenserviceteam van Air Arabia, adviseren we u om deze gegevens bij te hand te hebben.

Air Arabia biedt per land een klantenservice die door reizigers gebeld kan worden. In Nederland, bijvoorbeeld, kunt u Air Arabia bellen op 0900 7797790. Dit kost 80 cent en is 24/7 beschikbaar. Het Air Arabia klantenserviceteam staat dus altijd voor u klaar!

Het is gemakkelijk om het bedrijf te bereiken wanneer u het nodig heeft aangezien ze zowel lokaal als internationaal een kantoor hebben. De contactinformatie voor het hoofdkantoor van Air Arabia vindt u hieronder: Telefoonnummer +00971-6-5088977, fax +00971-6-5580011 – als u online een bericht wilt sturen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] .

De website van Air Arabia heeft een nieuwspagina die potentiële klanten op de hoogte houdt van de luchtvaartmaatschappij, en biedt zelfs speciale kortingen aan journalisten. Alles wat je nodig hebt is een email adres voor registratie wat kan leiden tot bonussen zoals 30% korting na inschrijving bij Air Arabia!

Meer over Air Arabia

Air Arabia is een van de eerste Luchtvaartmaatschappijen die met een low-cost systeem pioniert. Hun vluchten zijn relatief goedkoper ten opzichte van de meeste concurrenten. Ze zijn in staat om deze service te bieden door te vertrekken vanaf kleinere luchthavens en af te zien van extraatjes zoals premium zitplaatsen of in-flight entertainment indien nodig. De luchtvaartmaatschappij vliegt in het Midden-Oosten en delen van India, maar vliegt ook in Europa, onder meer op Schiphol.

Air Arabia streeft ernaar de mooiste topbestemmingen voor betaalbare prijzen aan te bieden. Samen met hun lage ticketprijzen, biedt Air Arabia een verscheidenheid aan bestemmingen die variëren van romantisch Casablanca en Istanbul tot modern Milaan. Reizigers kunnen meer te weten komen over elke locatie op hun website, samen met links waar ze hotels kunnen boeken of auto’s huren voordat ze naar een nieuwe bestemming vliegen!

Air Arabia werd opgericht door Royal Jordanian Airlines om een betaalbaar alternatief te worden voor mensen die op zoek zijn om te vliegen binnen landen rond de regio tegen goedkopere tarieven dan die aangeboden door andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways of Emirates Airline Company – die tot het dubbele aanrekenen van wat je zou betalen als je binnenlands vliegt in India.

Facebookpagina van Air Arabia

facebook air arabia

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Air Arabia, bezoek het Facebook account van Air Arabia en stel direct jouw vraag.

Twitter van Air Arabia

air arabia twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Air Arabia, bezoek het Twitter account van Air Arabia en stel direct jouw vraag.

Website van Air Arabia

air arabia website

Bezoek de website van Air Arabia om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Air Arabia

Adresgegevens van Air Arabia

Air Arabia is gevestigd op het adres Evert van de Beekstraat 25, 1118 CL, Schiphol, Nederland. De exacte locatie van Air Arabia zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

9 Responses

 1. Ik heb vanmiddag een ticket gekocht van Amsterdam naar Tanger. Ik heb geen bevestiging mail ontvangen.

  Ik zie dat het geld wel van mijn bankrekening is afgeschreven.

  Hierbij de gegevens :
  SAID EL HAIDOURI
  telefoonnummer: 0681048659
  heen
  Amsterdam to Tangier 30128
  Departure 19-02-2022 20:25
  Arrival 19:02-2022 23:30
  Terug
  Tangier to Amsterdam 30128
  Departure 06-03-2022 07:10
  Arrival 06-02-2022 10:25
  ——————

  Ik wacht graag op een snelle reactie

  Groeten,

 2. Bij ons hetzelfde, en heb je al bericht gekregen? wij kunnen niet in contact komen met hun.
  Wil air arabia zo snel mogelijk contact opnemen met me. Ticket is gisteren geboekt.

 3. Hallo,
  Ik heb en vraag ,ik heb twee vaccinaties gehad de tweede vaccinatie heb ik op 11-06-2021 gedaan ,de vaccinaties heb ik allebei in Marokko gehad, kan ik mij reizen naar Marokko met pcr?
  Groetjes

 4. Goedenavond,
  Ik wil graag weten hoe ik rolstoel assistentie op Schiphol kan aanvragen de ticket is via air Arabia geboekt en kan het ook niet op jullie site vinden,

  Ik zie uw antwoord graag tegemoet,

 5. Goedemiddag
  Ik heb open ticket van af 20 oct 2021 wegen corona en in mand april 2022
  Ik wil reizen naar Marokko maar ik kan niet in contact met air Arabia ????

 6. op 3 april heb ik een tiket gekocht Brussel/casablanca ik heb geen bevesteging gekregen en geen mail, het bedrag is afgeschreven van nmijn bankrekening, bellen niemand neemt op graag een telefoontje, mijn gegevens Hayat 0653275747, [email protected]

 7. Ik heb ticket gecocht 21 oktober 2021 maar tot nu toe geen voucher gekregen deze datum was geweigerd voor 3 landen NL GB DE maar nu wil ik mijn ticket gebruike voor 12-6-2022 Amaziane Ahmed 0687582305 email [email protected]

 8. medwerkes van AIR arabia in marokko zijn on menselijk ze behandellenm klanten net als dieren ze geven jou geen informatie
  ik heb mijn ticket gekocht in nederland heb betaald heen reis was normaal terug reis ik heb gebeld voor informatie vertrektijden
  bij het vliegveld ik moest 120 marokaa nse dirham omgerekend 11,71 toit nu troe weet ik echt niet waarom moest ik dat bedrag beta len een niemand weet waaro
  als ik de medwerker bij fez vraag heel arrogant antwoord meneer je hebt iets zelf verandert in jouw ticket ik vraag het nogmaals ok als ik iets heb gewijzigd dan moet ik het weten of u moet het weten geen antwoord ik ga persoonlijk niet meer met AIR arabia dat is gewoon mijn beslissing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *