Albert Heijn

Albert Heijn Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (5) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: gratis

Voor alle vragen aan AH

Boodschappen doen we allemaal wel eens. De een gaat daarvoor altijd naar dezelfde supermarkt terwijl de ander altijd naar dezelfde winkel gaat. Hoe dan ook, het kan daarbij wel eens voorkomen dat je bepaalde vragen hebt. Bijvoorbeeld over een specifiek product, over openingstijden, het adres van een filiaal of over een online bestelling. Dit zijn natuurlijk nog maar een paar vragen die mogelijk zijn. Kom je nu ook bij Albert Heijn dan heb misschien wel eens een vraag.

AH is een grote jongen op supermarktgebied

AH heeft veel winkels en bezit het grootste aandeel op de markt van boodschappen in Nederland. Er zijn heel veel winkels verspreid door het land te vinden. Er zijn grote bij maar ook kleinere filialen. Waar ze zijn, wanneer ze open zijn en wat er in het assortiment zit en voor wat voor services je er allemaal terecht kunt staat op www.ah.nl. Naast de filialen waar je als klant terecht kunt heeft AH diverse distributiecentra verspreid over het land. Het hoofdkantoor van deze boodschappengigant is gevestigd in Zaandam. Je kunt er terecht voor een groot aanbod aan food maar ook voor non-food ben je er aan het juiste adres. Online winkelen en de boodschappen thuis laten bezorgen is ook mogelijk. Zelf afhalen op een Pick Up point kan uiteraard ook. Zo wordt boodschappen doen alleen maar makkelijker voor je.

Zoek altijd eerst op of je vraag wellicht online staat

Op veel vragen kan in een van de winkels vaak al antwoord gegeven worden. Of je neemt even een kijkje op de website van AH om te zien of jouw vraag wellicht tussen de veelgestelde vragen staat. Grote kans dat dit zo is en op die manier heb je snel een antwoord en hoef je niet verder te zoeken. Staat je vraag er nu niet bij of wil je gewoon meer of iets heel anders weten? Dan kun je daarvoor prima contact opnemen met de AH klantenservice op tal van manieren.

Veelgestelde vragen aan AH

Voor AH geldt wat voor veel bedrijven geldt: er worden vaak dezelfde vragen gesteld door klanten. Om het wat makkelijker en sneller te maken een antwoord te vinden kun je daarom op de website van AH kijken of je vraag (inclusief antwoord) wellicht tussen de veelgestelde vragen staat. Om snel te kunnen zoeken heeft AH de vragen opgedeeld in verschillende categorieën: Spaaracties, Algemeen, Online bestellen, AH Bezorgbundel, Bonus en Winkels. Zo kun je heel snel kijken of je vraag er tussen staat en hoef je daarna geen contact meer te leggen met de AH klantenservice of je vraag in een van de winkels stellen.

Online contact of even bellen met AH

Ben je van het digitaal communiceren? Dan kies je voor het versturen van een bericht via Facebook of Twitter. AH op Facebook vind je op https://www.facebook.com/messages/t/albertheijn. Om een tweet te versturen naar AH ga je naar @AlbertHeijn. Voor beide manieren vind je een directe link op de website van AH. Als je daarop klikt word je direct doorgestuurd naar een van beide social media kanalen en kun je je bericht maken en verzenden. Appen via 0683542625 is mogelijk op maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 20:00 en op zondag tussen 12:00 en 20:00. Uiteraard kan appen op een ander tijdstip ook maar dan laat het antwoord wat langer op zich wachten. AH bellen doe je via telefoonnummer 0800-0305.

AH online

AH heeft een postadres mocht je liever een brief willen sturen. Richt je brief aan AH, Postbus 3000, 1500 AH te Zaandam. Houd er dan wel rekening mee dat het langer duurt voordat je antwoord krijgt want zowel jouw brief als het antwoord zullen even onderweg zijn met de post. Voor vragen maar ook voor bijvoorbeeld tips, recepten of informatie over bepaalde producten van AH kun je ook nog terecht op andere social media. Zo vindt je AH ook op Pinterest, Instagram, YouTube en via Google. Alle links naar de kanalen vind je in het volgende overzichtje.

Werken bij AH of persnieuws te weten komen

Ben je op zoek naar werk en lijkt werken bij AH je wel wat? Dan kun je daarvoor ook met AH contact opnemen. Dit kun je in een winkel nabij doen maar en berichtje sturen via Instagram (instagram.com/werkenbijalbertheijn) kan ook. Dit kan ook via Facebook: facebook.com/werkenbijalbertheijn. Ben je nu geen particuliere klant maar wil je als medewerker van de pers iets weten van of over AH? Dan bel je daarvoor met het AH telefoonnummer 088-6592020 of stuur je een mailtje naar [email protected]. Je kunt ook kijken op @AH-nieuws.

Facebookpagina van Albert Heijn

albertheijn

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Albert Heijn, bezoek het Facebook account van Albert Heijn en stel direct jouw vraag.

Twitter van Albert Heijn

albertheijn

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Albert Heijn, bezoek het Twitter account van Albert Heijn en stel direct jouw vraag.

Website van Albert Heijn

ah.nl

Bezoek de website van Albert Heijn om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Albert Heijn

Adresgegevens van Albert Heijn

Albert Heijn is gevestigd op het adres Provincialeweg 11 Zaandam 1506 MA. De exacte locatie van Albert Heijn zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

5 Responses

 1. Hallo
  Ik heb vorige week afbak tijgerbollen van AH gekocht.
  bij het openen bleek er schimmel op te zitten terwijl er een datum
  opstond van augustus 2021.
  Het is mij al een keer eerder overkomen maar toen heb ik ze weggegooid .
  Met deze reactie wil ik het graag bij u melden omdat dit niet de bedoeling
  kan zijn van AH.
  m.vr.gr.
  D.Hulleman

 2. Oosterhout 19 juni 2021.

  Boos.
  Heb vanmorgen mijn wekelijkse boodschappen gedaan,.Zie kassabon filiaal 1265.bonnummer1315641.
  Er is aangeslagen 2 leffe Tripel € 15,78 terwijl het er maar 1 was,
  Deze vervelende ontdekking deed ik toen ik thuis was, Ik kan dus niet bewijzen of het om 1 of 2 leffe Tripel gaat. Ik zal dus de strop van € 7,89 moeten incasseren maar leuk vind ik het hele verhaal niet.

 3. Hallo,

  Het gebeurd wel vaker. Ineens een product Helemaal weg uit assortiment. Dit is echt Balen! Mijn en van meerdere mensen Favoriete Chocolamerk uit de winkel verdwenen, SWISS Chocola, (hazelnut) De fabrikant gebeld. En Ja nog steeds in de handel maar Niet bij AH! (ook geen ander adres bekend) Snel Terug, die andere chocola haalt het niet bij dit merk! De Fabrikant melde ook Meerdere klachten hierover.
  SVP Klantvriendelijk weer Terug in die winkels Zsm AH
  BvDank!

 4. Gisteren 5 pakjes JPS shag gekocht.. S-ávonds bij het openen van een pakje ontdekte ik dat mij zware shag is meegegeven ipv halfzware shag. De volgende dag teruggegaan met 4 ongeopende en nog verzegelde pakjes krijg je doodleuk te horen dat ze niet omruilen. Je praat hier wel over 48 euro.
  Ze geven mij het verkeerde product mee en nemen dan geen verantwoordelijkheid voor de fout. Zeer slechte service hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *